František Bardon Předal vzkaz

Moderátoři: Arex, Jitka

Radis
trochu se tu rozkoukávám
trochu se tu rozkoukávám
pohlaví: Muž
Národnost: ČR

František Bardon Předal vzkaz

Příspěvekod Radis » 17 úno 2026, 21:55

Asi si budete myslet ledacos o tomto příspěvku, ale není mým úkolem Vás jakkoliv přesvědčovat, jen vzkaz předat. Pokud je Vaší svobodnou vůlí jej převzít, tak je tak dáno.

Komunikoval jsem přímo s bytostí jenž na této zemi se zvala František Bardon a mnoho informací v podobě rozhovoru, jak to lze vnímat zde na této planetě Zemi.

Mnohokrát přišel František Bardon a poslal vzkaz o knihách a toho co vnímal na této zemi a co vnímá nyní na jiné úrovni bytí. Požádal jsem ho o vzkaz, pro bytosti upřímně hledajícím v knihách a učeních, co zanechal na této zemi.

V knihách je popsáno veliké moudro, ale je ukryto za slovy a je dovoleno moudré duši nahlédnout za tyto slova stránky a ději dějů. Moudro je popsáno , ale je toto z vnímání pozemského.
Pokud toto vnímáte máte vědět, že ne Ovládat, ne Manipulovat a ne Vlastnit, Hlavně se to týká živlových bytostí. Máte své dary a je zapotřebí je objevit a začít je rozvíjet a pokud jste si již toto uvědomili, můžete pomáhat. V určitých dějích jsem se pletl a komunikace není jednoduchá a mé vize a má komunikace nemohla být zcela otevřená a vše sděleno. Jsem v procesu nového učení a přicházejí zde na TUTO ZEMI V PROCESU UVĚDOMĚNÍ A PROZŘENÍ. Děje, které přijdou v procesu teď teď.
Kdo nese procesy pochopení na tuto zem nese zároveň velkou zátěž.
Jsem nyní v procesu existence živý a pokud je tento proces aplikovaná v Jsoucnu bytí je zde vidět vše.
Není jednoduché pro Vás žijících na této zemi toto pochopení. Živlové bytosti neovládat, ale spolupracovat v ladnosti a lehkosti. Vše spojuje jako bytost spojující a propojující je Éthet.
Pracujte v lásce a vyvarujte se dějů, které Vás zavedou k té straně temna.
Vše co vytvoříte v síle chtění a ne v lásce a ladnosti může být v procesu chtění být velice zatěžující v nastávajícím dění.
Nyní přichází přelomový čas a mnoho z Vás to již cítí, je to čas změny a je na Vás jak se k tomuto postavíte. V tomto roce budou dva přelomové děje a již brzy to všichni uvidí.

Vezměte si zpět svou energii síly a nepřijímejte manipulaci jdou očistné vlny, které probouzejí rozpomenutí. Tak ,mnoho zdaru Radek

Zpět na “František Bardon”