BRÁNA K OPRAVDOVÉMU ZASVĚCENÍ.

Baleriond
snažím se trochu psát
snažím se trochu psát
pohlaví: Muž
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 137×
Obdrženo poděkování:

BRÁNA K OPRAVDOVÉMU ZASVĚCENÍ.

Příspěvekod Baleriond » 28 čer 2025, 02:50

Můžete se prosím někdo přiznat pro nové začínající a nováčky jako já jak dlouho Vám trvalo se dostat na 10. stupeň? Klidně můžete zmínit pro motivaci jestli třeba Brána, Praxe magické evokace a Klíč k opravdové Kabale trvalo zhruba stejně dlouho... U Kabaly jsem na výslovnost a vibraci slov, imaginaci, zbarvení slov hodně natěšený. Mám koupeny 3 knihy na Hebrejštinu co snad v pondělí dojdou. Co se týče cvičení dodržuju relativně dobře cvičení ráno/odpoledne a večer, ale na cvičení nových cviků mi ze záhadného důvodu chybí enrgie (možná vůle - asi slabá imaginace). Přemýšlím už nad všelijakýma jinýma vylepšeníma Anch nilský kříž, přeskočit na elementál a elementár ať mi vylepšují třeba houževnatost na cvičení. Samozřejmě nejvíc by se mi líbilo magicky uspíšit pomoc přes formule v Kabale. Dělám jinak na čtyři směny takže 1 ranní a 1 noční dvanáctka měsíčně jinak osmičky. Směny mám jinak pro představu 3 ranní a 4 noční a pak 2 dny volno o víkendu (to mám teďka), 5 odpoledních a 2 dny volno o víkendu a pak 4 ranní a 3 noční a pak pondělí až čtvrtek volno a takhle dokola (Barum systém). Tím se moc nechcu vymlouvat zas nemám manželku a děti, ale nemůžu chytit pořádný rytmus na cvičení nového. Jinak podle toho co psal Marvin začátek tohohle skvělého webu 16.6. 2009 a cvičení vibrací písmen v Kabale říjen 2010 tak usuzuju, že nejdýl z knih trvá Brána.
Letím si pro tebe desítko :neptun: :ryby: :jupiter:

zebyja
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 75×
Obdrženo poděkování: 201×

Re: BRÁNA K OPRAVDOVÉMU ZASVĚCENÍ.

Příspěvekod zebyja » 28 čer 2025, 09:47

Je to hodně individiuální.

Obvykle to jde celkem rychle dokud nenarazíš na cvičení, které je Tvá slabina. Je to cvičení nejvíce související s Tvými nejsilnějšími negativními vlastnostmi. Musíš Tu vlastnost zvládnout, aby jsi zvládl i cvičení.

K PME i kabale stačí osmí stupeň brány. Bez zvládnutých všech cvičení až po osmý stupeň nemáš jistotu, že Ti PME nebo kabala skrze Tvou silnou negativní vlastnost nezbůsobí komplikace typu, že všeho budeš muset nechat a pár let se nedostaneš ani k základním cvičením v bráně. Je to zrádné, lidé to dělají a často to ani nevidí.
Inteligentní člověk umí řešit problémy, genius jim umí předcházet..

Conf
jedu jak drak
jedu jak drak
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 26×
Obdrženo poděkování: 71×

Příspěvekod Conf » 09 črc 2025, 03:07

zebyja píše: Bez zvládnutých všech cvičení až po osmý stupeň nemáš jistotu, že Ti PME nebo kabala skrze Tvou silnou negativní vlastnost nezbůsobí komplikace typu, že všeho budeš muset nechat a pár let se nedostaneš ani k základním cvičením v bráně. Je to zrádné, lidé to dělají a často to ani nevidí.

Zebyja: Můžeš o tom prosím napsat víc? O jaký příklad těch komplikací se jedná, je to spíš ve smyslu zdravotní důvody (dlouhodobá nemoc nebo psychická nemoc) nebo spíš třeba ztráta zájmu, demotivace, apatie?

zebyja
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 75×
Obdrženo poděkování: 201×

Příspěvekod zebyja » 09 črc 2025, 21:59

Může to být různé, jde o to, že lezeš někam, kde se ještě neumíš chovat, tak že Ti co tam jsou Tě prostě něčím zaměstnají. Je to jako by dítě vlezlo do zbrojnice otce a otec mu řekl o nové hře, kterou dítě jde s nadšením hrát.

Může se v Tvém životě objevit žena se kterou navážeš vztah. Nový koníček. Nová práce. Nějak přijdeš k nemovitosti a staneš se jejím správcem. Můžeš potkat přítele, který Tě potřebuje. Může to být i nemoc, ale to by jsi asi musel vyloženě vyvádět. Můžeš začít být závislý na nějaké droze. Slyšel jsem i o takových co se zbláznili, ale to podle mě člověk musí být vyloženě tvrdohlavý a umanutý.

V podstatě je to o pokoře, čím víc pokory, tím laskavěji Tě prozřetelnost zastaví, než si ublížíš. Čím víc pýchy, tím spíš dostaneš přes prsty. Proto Mistr pořád zdůrazňuje rovnováhu a charakter => Je to Tvá ochrana před Tvou vlastní blbostí (myslím tu blbost od které Ti genialita ani talent nepomůže).
Inteligentní člověk umí řešit problémy, genius jim umí předcházet..

Kuato
vášnivý přispivatel
vášnivý přispivatel
Poděkoval(a): 221×
Obdrženo poděkování: 853×

Příspěvekod Kuato » 10 črc 2025, 11:49

Baleriond píše:Můžete se prosím někdo přiznat pro nové začínající a nováčky jako já jak dlouho Vám trvalo se dostat na 10. stupeň?.....

Na 10. stupeň se nedá dostat. Je to chyták! Je to jen způsob, jak se snaží chlapy zmanipulovat, aby se víc koupali a to ve studené vodě, aby se ušetřilo! Takže si to rozmysli, jestli ti stojí za to namáčet si kulky v zimě v potoce, protože pošuci od bardonovců to dělají! Lepší je alchymie - taková rtuť, když ji jíš dost, tak nepotřebuješ ani zeleninu!

Zpět na “10.stupeň”