Ahoj všichni,
Jsem tu nový. Studuji učení FB a učím se postupně jednotlivé techniky, jelikož provozuji kvantové regrese, mám se i možnost spojit s, PZ Archanděly atd. Když jsem poslech Frabato měj jsem hlavně v poslední části divné pocity, které mám i při regresích ohledně relevance informací. Máte někdo podobné pocity?
Radek
Nový člen
-
Chariel
- už jsem tu něco zanechal

- pohlaví: Muž
- Národnost: SK
- Poděkoval(a): 59×
- Obdrženo poděkování: 14×
Re: Nový člen
Pokiaľ viem, tak kniha Frabato bola do veľkej miery zmenená vydavateľom. Z akého dôvodu však neviem a rovbako tak, či sa zachoval niekde originál.
-
Papatr
- trochu se tu rozkoukávám

- Národnost: ČR
- Obdrženo poděkování: 1×
Co je mi známo tak frabato nemá dostupný originál a proto se dá brát jako pověst. Pravdiví základ ale zbytek už domyšlený či upravený aby byl čtiví a tedy prodejný, což asi nakladatel zamýšlí jako první věc při jakémkoliv vydávání. I od jiných autorů autobiografie je známé že neuváděli vše tak jak to skutečně bylo a to z nejrůznějších důvodů.
-
Conf
- jedu jak drak

- Poděkoval(a): 30×
- Obdrženo poděkování: 77×
Papatr píše:Co je mi známo tak frabato nemá dostupný originál a proto se dá brát jako pověst. Pravdiví základ ale zbytek už domyšlený či upravený aby byl čtiví a tedy prodejný, což asi nakladatel zamýšlí jako první věc při jakémkoliv vydávání. I od jiných autorů autobiografie je známé že neuváděli vše tak jak to skutečně bylo a to z nejrůznějších důvodů.
Originál se dokonce prodává jako kniha... (nebo to tak je aspoň prezentováno) https://www.buecher.de/shop/geist--gehi ... /43765550/
- Agalandis
- jdu do sebe

- Poděkoval(a): 27×
- Obdrženo poděkování: 17×
Zdravím všechny.
Dovoluji si také využít toto vlákno, abych nezačínal nové. Toto je můj první příspěvek. Děkuji Vám za toto fórum. Jelikož se snažím o co největší samostatnost, nějakou dobu jsem váhal jestli se přidal. V této vědě jsem aktivně spíše nováček, i když jsem před mnoha lety koketoval s "astrálním cestováním". Aktivně cvičím podle FB přes měsíc. Jsem z Východních Čech. Je li někdo poblíže jen dobře. Rád přijedu i na setkání více lidí. Ať se všem daří a dobro vám!
Dovoluji si také využít toto vlákno, abych nezačínal nové. Toto je můj první příspěvek. Děkuji Vám za toto fórum. Jelikož se snažím o co největší samostatnost, nějakou dobu jsem váhal jestli se přidal. V této vědě jsem aktivně spíše nováček, i když jsem před mnoha lety koketoval s "astrálním cestováním". Aktivně cvičím podle FB přes měsíc. Jsem z Východních Čech. Je li někdo poblíže jen dobře. Rád přijedu i na setkání více lidí. Ať se všem daří a dobro vám!
Východní Čechy. Rád se s někým sejdu :)
-
Chariel
- už jsem tu něco zanechal

- Národnost: SK
- Poděkoval(a): 59×
- Obdrženo poděkování: 14×
Conf píše:Papatr píše:Co je mi známo tak frabato nemá dostupný originál a proto se dá brát jako pověst. Pravdiví základ ale zbytek už domyšlený či upravený aby byl čtiví a tedy prodejný, což asi nakladatel zamýšlí jako první věc při jakémkoliv vydávání. I od jiných autorů autobiografie je známé že neuváděli vše tak jak to skutečně bylo a to z nejrůznějších důvodů.
Originál se dokonce prodává jako kniha... (nebo to tak je aspoň prezentováno) https://www.buecher.de/shop/geist--gehi ... /43765550/
Zaujimave. Ak by to bol skutočne original znamenalo by to veľký prínos pre nás všetkých. Už to chce len niekoho, kto si to prečíta a posúdi, či je tomu tak. Bohužial nemecky nehovorim a teda ak by niekto z vás nemčinárov mal tú ochotu preveriť to, budem velmi rád :).
- Baleriond
- jdu do sebe

- Poděkoval(a): 409×
- Obdrženo poděkování: 13×
Když by jel náhodou někdo na Vranovské léto můžete mi zkusit napsat SZ. Budu tam 24.-27.7. Kéž bych mohl to špatné počasí co hlásí "pomocí" 5. stupně na ten víkend vylepšit :-D Meditace/cvičení za ty 4 dny bude asi taky bída. Ani ty bečky, dikotéku Kotvu, restauraci u Vodnáře atd. raději nechci ani vidět :-D
Pokud vás něco zajímá ptejte se...
"Nechť nás provází síla"
"Nechť nás provází síla"
- Baleriond
- jdu do sebe

- Poděkoval(a): 409×
- Obdrženo poděkování: 13×
Budu dneska na Ibiza párty v Kunovicích (Sunset a Friends 2025 letecké muzeum Kunovice od 17-22 hodin) a pak zřejmě v Luhačovicích na Elektře. Pište případně SZ kdyby tam někdo jel taky. Jsem tam jako řidič.
Pokud vás něco zajímá ptejte se...
"Nechť nás provází síla"
"Nechť nás provází síla"