Nový člen

Sem mi prosim pište návrhy, připomínky, náměty a vůbec poznámky k tomuto fóru.
Radis
trochu se tu rozkoukávám
trochu se tu rozkoukávám
pohlaví: Muž
Národnost: ČR

Nový člen

Příspěvekod Radis » 05 úno 2023, 17:53

Ahoj všichni,
Jsem tu nový. Studuji učení FB a učím se postupně jednotlivé techniky, jelikož provozuji kvantové regrese, mám se i možnost spojit s, PZ Archanděly atd. Když jsem poslech Frabato měj jsem hlavně v poslední části divné pocity, které mám i při regresích ohledně relevance informací. Máte někdo podobné pocity?

Radek

Chariel
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
Národnost: SK
Poděkoval(a): 59×
Obdrženo poděkování: 14×

Re: Nový člen

Příspěvekod Chariel » 10 úno 2023, 11:31

Pokiaľ viem, tak kniha Frabato bola do veľkej miery zmenená vydavateľom. Z akého dôvodu však neviem a rovbako tak, či sa zachoval niekde originál.

Papatr
trochu se tu rozkoukávám
trochu se tu rozkoukávám
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod Papatr » 12 bře 2023, 22:28

Co je mi známo tak frabato nemá dostupný originál a proto se dá brát jako pověst. Pravdiví základ ale zbytek už domyšlený či upravený aby byl čtiví a tedy prodejný, což asi nakladatel zamýšlí jako první věc při jakémkoliv vydávání. I od jiných autorů autobiografie je známé že neuváděli vše tak jak to skutečně bylo a to z nejrůznějších důvodů.

Conf
jedu jak drak
jedu jak drak
Poděkoval(a): 30×
Obdrženo poděkování: 77×

Příspěvekod Conf » 13 bře 2023, 01:17

Papatr píše:Co je mi známo tak frabato nemá dostupný originál a proto se dá brát jako pověst. Pravdiví základ ale zbytek už domyšlený či upravený aby byl čtiví a tedy prodejný, což asi nakladatel zamýšlí jako první věc při jakémkoliv vydávání. I od jiných autorů autobiografie je známé že neuváděli vše tak jak to skutečně bylo a to z nejrůznějších důvodů.

Originál se dokonce prodává jako kniha... (nebo to tak je aspoň prezentováno) https://www.buecher.de/shop/geist--gehi ... /43765550/

Agalandis
jdu do sebe
jdu do sebe
Poděkoval(a): 27×
Obdrženo poděkování: 17×

Příspěvekod Agalandis » 16 bře 2023, 10:14

Zdravím všechny.
Dovoluji si také využít toto vlákno, abych nezačínal nové. Toto je můj první příspěvek. Děkuji Vám za toto fórum. Jelikož se snažím o co největší samostatnost, nějakou dobu jsem váhal jestli se přidal. V této vědě jsem aktivně spíše nováček, i když jsem před mnoha lety koketoval s "astrálním cestováním". Aktivně cvičím podle FB přes měsíc. Jsem z Východních Čech. Je li někdo poblíže jen dobře. Rád přijedu i na setkání více lidí. Ať se všem daří a dobro vám!
Východní Čechy. Rád se s někým sejdu :)

Chariel
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
Národnost: SK
Poděkoval(a): 59×
Obdrženo poděkování: 14×

Příspěvekod Chariel » 26 bře 2023, 09:34

Conf píše:
Papatr píše:Co je mi známo tak frabato nemá dostupný originál a proto se dá brát jako pověst. Pravdiví základ ale zbytek už domyšlený či upravený aby byl čtiví a tedy prodejný, což asi nakladatel zamýšlí jako první věc při jakémkoliv vydávání. I od jiných autorů autobiografie je známé že neuváděli vše tak jak to skutečně bylo a to z nejrůznějších důvodů.

Originál se dokonce prodává jako kniha... (nebo to tak je aspoň prezentováno) https://www.buecher.de/shop/geist--gehi ... /43765550/

Zaujimave. Ak by to bol skutočne original znamenalo by to veľký prínos pre nás všetkých. Už to chce len niekoho, kto si to prečíta a posúdi, či je tomu tak. Bohužial nemecky nehovorim a teda ak by niekto z vás nemčinárov mal tú ochotu preveriť to, budem velmi rád :).

Baleriond
jdu do sebe
jdu do sebe
Poděkoval(a): 409×
Obdrženo poděkování: 13×

Příspěvekod Baleriond » 18 črc 2025, 18:35

Když by jel náhodou někdo na Vranovské léto můžete mi zkusit napsat SZ. Budu tam 24.-27.7. Kéž bych mohl to špatné počasí co hlásí "pomocí" 5. stupně na ten víkend vylepšit :-D Meditace/cvičení za ty 4 dny bude asi taky bída. Ani ty bečky, dikotéku Kotvu, restauraci u Vodnáře atd. raději nechci ani vidět :-D
Pokud vás něco zajímá ptejte se...

"Nechť nás provází síla"

Baleriond
jdu do sebe
jdu do sebe
Poděkoval(a): 409×
Obdrženo poděkování: 13×

Příspěvekod Baleriond » 08 srp 2025, 16:06

Budu dneska na Ibiza párty v Kunovicích (Sunset a Friends 2025 letecké muzeum Kunovice od 17-22 hodin) a pak zřejmě v Luhačovicích na Elektře. Pište případně SZ kdyby tam někdo jel taky. Jsem tam jako řidič.
Pokud vás něco zajímá ptejte se...

"Nechť nás provází síla"

Zpět na “Náměty”