Atlantida, Egypt, hermetismus, pyramida etc.

Moderátoři: Cagliostro, Anubis

Milda
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Re: Pyramidy

Příspěvekod Milda » 19 říj 2012, 14:22

Anubis píše:
Milda píše:2. Kde je uhel 52°?
Pyramida ma ctvercovou zakladnu.
Predstav si krychli a sklop vsechny 4 bocni steny pod uhlem 52° a dostanes pyramidu.
Pruseciky 2 sklopenych sten budou sikme hrany krychle a pruseciky vsech sklopenych sten bude vrchol pyramidy.

Ty nečteš co píšu, takže znovu:

Anubis píše:
Jen bych chtěl dodat, že to je úhel stěny. Pokud někdo bude stavět pyramidu z prutů, tak využije spíš úhlu, který svírá hrana s podstavou (42°+).

Vím, že nerad čteš, ale přečti si alespoň ta dvě slova, co jsem dal tučně. STAVĚT z PRUTŮ. Snad mi nechceš říct, že si nejdřív z oceli postavíš krychli a pak ten vrch nějak zmáčkneš. Víš, co to je stavět? To je udělat čtverec a na něj pak přivařit po jedné hrany pyramidy. To znamená do úhlopříčky podstavy si dáš rovinu a na té pak odměřuješ úhel pro každou hranu a ten je 42°. STAVĚT! Při stavění je jedno, jak na tebe působí nebo nepůsobí. STAVĚT!

Milda píše:Anuloid=toroid vznikne rotaci kruznice.

Ano, proto jsem psal kvazi, ale to vás asi neučili.

1. nechce se mi to prepocitavat a kazdy mame svou logiku. :-) Preji ti uspesnou stavbu. Pak mi napis jak na tebe pyramida pusobi. ;-)

2. Kvazianuloid jsem nikdy neslysel a ani z netu jsem narychlo nic nenasel. Ve skole nas ho neucili. Jen anuloid=torid. Toroidni civky jsme pocitali na elektrofakulte. :-)

Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 64×

Re: Pyramidy

Příspěvekod Anubis » 19 říj 2012, 14:46

Milda píše:...

Já už jednu mám a druhou budu spravovat, ale neobnovil jsem si svářečák, takže někde v tajnosti. :) Ještě jsem s ní nic nedělal. Nepracuji zatím s vnějšími věcmi, dokud nemám v cajku sebe.

Kvazianuloid byl trochu vtípek. Kvazi je všechno podobné určitému typu. Když rotujeme n-úhelník, tak vznikne něco podobného anuloidu. Když bude n hodně, tak útvar vypadá jako anuloid, ale n může být i 3. Chce to trochu hravosti, když vidím alternativy, tak na ně hned upozorním. Díky tomu si udržuji otevřenou mysl. Ty to nejspíš považuješ za nižší inteligenci.

Milda
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Re: Atlantida, Egypt, hermetismus, pyramida etc.

Příspěvekod Milda » 20 říj 2012, 18:14

Anubisi v pohode.

Nas v kvaziregulaci ucili, ze:

1+1=kvazi 3
:-)

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 25×
Obdrženo poděkování: 560×

Příspěvekod Cagliostro » 09 úno 2013, 21:00

Když byl dopraven po svém nalezení Ramses II. do Káhirského muzea, stalo se jednou něco neočekávaného. Ramses byl vystaven ve skleněném obalu a návštěvníci muzea jej často obdivovali. Jednou za denního světla se před zděšenými návštěvníky mumie Ramsese II. zprudka posadila. Byla to taková rychlost, že sklo bylo mumií rozbito. Návštěvníkům muzea podle legendy nestačily při zběsilém útěku dveře ani okna. Později se tvrdilo, že za posazení mumie mohla teplota, která scvrkla žaludek mumie (?).
Ego sum, qui sum!

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 25×
Obdrženo poděkování: 560×

Příspěvekod Cagliostro » 11 úno 2013, 11:43

Zvláštní dokument. Trochu to naráží na to, co jsme tady s Kennetem v minulosti probírali a trochu to fušuje do Třetího oka. Ne snad že bych tohle vše řečené bral vážně, ale pro doplnění teorií - kontroversních - to je zajímavý.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... o3AvwHwgwU
Ego sum, qui sum!

Zpět na “Archiv, neaktivní témata..”