někdo učí bránu za prašule???
Moderátoři: Cagliostro, Anubis
-
duchykk
- už jsem tu něco zanechal

- pohlaví: Muž
- Obdrženo poděkování: 1×
někdo učí bránu za prašule???
http://www.lecitelstvi.estranky.cz/clanky/magie.html
jestli se nepletu tak to sou kapitoli z brány, a ještě za vyučovací lekce brt peníze, no to je divný
jestli se nepletu tak to sou kapitoli z brány, a ještě za vyučovací lekce brt peníze, no to je divný
- Anubis
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 3×
- Obdrženo poděkování: 64×
Re: někdo učí bránu za prašule???
duchykk píše:jestli se nepletu tak to sou kapitoli z brány, a ještě za vyučovací lekce brt peníze, no to je divný
No teda. 11 dnů drilu, 23 500,- a umím celou bránu. To by mě zajímalo, kdo to učí. A mají i navazující program, jak tak koukám evokaci i kabalu.
- Cagliostro
- mě už nikdo nezastaví

- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 25×
- Obdrženo poděkování: 560×
To asi ani nespěj, aby se to stihlo. To by mě zajímalo, jak by vypadala pátá karta alchymie v rychlokurzu 
Ego sum, qui sum!
-
FTX
Cagliostro píše:To asi ani nespěj, aby se to stihlo. To by mě zajímalo, jak by vypadala pátá karta alchymie v rychlokurzu
Každá lekce přý trvá 1 den
Lidi platí mnohem více i za daleko větší blbosti. Takhle se alespoň něco užitečného možná naučí teoreticky.
Ty nižší lekce se dají předstírat, ale otazka je jestli se dá třeba předstírat astrální cestování.
- Anubis
- mě už nikdo nezastaví

FTX píše:Takhle se alespoň něco užitečného možná naučí teoreticky.
To se naučí, i když si koupí knížku za pár šupů. Mám chuť se tam přihlásit, abych se něco nového naučil, třeba vydělávat peníze. Jdu jim napsat.
Tohle bude asi paní lektorka:
http://profil.lide.cz/skoryl47/profil/
Tohle bude asi paní lektorka:
http://profil.lide.cz/skoryl47/profil/
- Firzen
- mě už nikdo nezastaví

- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 104×
- Obdrženo poděkování: 70×
- Kontaktovat uživatele:
A proč by to nešlo za 11 dní? Věřím, že člověk, který je přesvědčený o tom, že po projítí toho kurzu se stane mágem se jím také stane. Všechno je jen o víře a nic není o důkazech, neboť důkazy neexistují.
Prosím koukněte se: https://www.youtube.com/watch?v=Nh841eC83uw
-
FTX
Anubis píše:Mám chuť se tam přihlásit, abych se něco nového naučil, třeba vydělávat peníze. Jdu jim napsat.
Naučit se vydělávat peníze je daleko snazší než dosáhnout zasvědcení.
Pokud chceš oopravdu vydělat majlant, tak si založ vlastní náboženství. Tvoji věřící ti budou odevzdávat dary a ty se budeš mít jak prase v žitě.
http://en.wikipedia.org/wiki/Scientology_controversies
L. Ron Hubbard and starting a religion for money
Further information: Scientology as a business
While the oft-cited rumor that Hubbard made a bar bet with Robert A. Heinlein that he could start a cult is unproven, many witnesses have reported Hubbard making statements in their presence that starting a religion would be a good way to make money. These statements have led many to believe that Hubbard hid his true intentions and was motivated solely by potential financial rewards.
- Anubis
- mě už nikdo nezastaví

FTX píše:Pokud chceš oopravdu vydělat majlant, tak si založ vlastní náboženství. Tvoji věřící ti budou odevzdávat dary a ty se budeš mít jak prase v žitě.
Ty jsi suchar. Nevidíš, že si dělám srandu? Mail odeslán. Možná brzo půjdu na zasvěcení do „10. stupně“. Pokud budu moc neschopný, tak se vymluvím, že jsem se přecenil.
Firzen píše:A proč by to nešlo za 11 dní?
Taky pravda, proč ne.
- mek onder
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 256×
- Obdrženo poděkování: 352×
O té paní vím už dlouho
,ještě za peníze to dělá přesně dle Brány 1 borec v Praze,adresu bych musel dohledat,dává zasvěcení na cokoliv..do všech systémů..třeba vás překvapí,vůbec nejsou špatní a ten z Prahy přispíval i na předcházející fórum,blog a Marvinovi se líbil
(příspěvek jeho
Možná je to dobrá výzva diagnostikovat je a poznat jejich úroveň,rozšířit své obzory
Vše je možné,ale načasování je důležité pro dozrání a pochopení danosti svého bytí
Možná je to dobrá výzva diagnostikovat je a poznat jejich úroveň,rozšířit své obzory
Vše je možné,ale načasování je důležité pro dozrání a pochopení danosti svého bytí
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.
- Anubis
- mě už nikdo nezastaví

Windik píše:zajímalo by mě, jak je to s reklamacemi, stopro se platí předem
Dobrý den, chtěl bych reklamovat ten 1. stupeň poněvadž jsem doma zjistil, že jsem stejně blbej, jako předtím.
Nechápu vůbec ten systém. Když někdo někoho zasvěcuje, tak je přece zodpovědný za jeho další vývoj - utvoří se mezi nimi pouto. Když vám učitel na konci sezení řekne čau, tak je to jak odhození mimina do škarpy. Ve výsledku je na tom hůř samotný guru. Je zkrátka temná doba, normálně by se svět radoval, že má nového adepta...
Nechápu vůbec ten systém. Když někdo někoho zasvěcuje, tak je přece zodpovědný za jeho další vývoj - utvoří se mezi nimi pouto. Když vám učitel na konci sezení řekne čau, tak je to jak odhození mimina do škarpy. Ve výsledku je na tom hůř samotný guru. Je zkrátka temná doba, normálně by se svět radoval, že má nového adepta...
-
FTX
Anubis píše:Ty jsi suchar. Nevidíš, že si dělám srandu? Mail odeslán. Možná brzo půjdu na zasvěcení do „10. stupně“. Pokud budu moc neschopný, tak se vymluvím, že jsem se přecenil.
V tom případě jsi ve svém zanícení přehlédl, že jsem si dělal srandu také. Naprosto jsem nečekal, že by někoho taková věc založit si vlastní soukromou církev napadla nebo by ji chtěl realizovat.
A když to někdo skutečně udělá, tak má karmickou zodpovědnost za všechny lidi, které svadl z casty aby mu sloužili.
- Anubis
- mě už nikdo nezastaví

FTX píše:V tom případě jsi ve svém zanícení přehlédl, že jsem si dělal srandu také. Naprosto jsem nečekal, že by někoho taková věc založit si církev napadla nebo by ji chtěl realizovat.
Neříkej... Tím někým myslíš mě? Mockrát jsem o tom přemýšlel. Nicméně nejsem dostatečně vhodným vzorem a nevím, jestli jím vůbec někdy budu.
Pokud bys vedl církev po vzoru Ježíše, tak nikoho na scestí nesvedeš.
Pokud bys vedl církev po vzoru Ježíše, tak nikoho na scestí nesvedeš.
-
FTX
Anubis píše:Pokud bys vedl církev po vzoru Ježíše, tak nikoho na scestí nesvedeš.
Na to nemám.
A mimochodem treba takový SaiBába jako guru selhal. V orientu mají jisté mechanismy jak udržet duchovní mistry v jistých mantinelech. Jenže když se takový mistr dostane do západní civilizace, tak ho často přemohou peníze a nekritický obdiv následovníků. Pak sejde na scestí a celá skupina s ním.
- Anubis
- mě už nikdo nezastaví

FTX píše:... A mimochodem treba takový SaiBába jako guru selhal...
Ten humbuk kolem Sáí Báby snad už po jeho smrti přešel. Vůbec jsem nerozuměl tomu, jak mohl být tak dlouho autoritou. I když už se hodně podvodů dávno provalilo, tak se na něj odkazovalo pořád mnoho lidí. A mezi nimi i ti s poměrně zdravým úsudkem. Možná neznám dostatečně jeho minulost.
EDIT: Neodepsala, zamykám.
EDIT: Neodepsala, zamykám.
Zpět na “Archiv, neaktivní témata..”