Doba a délka cvičení
Moderátor: Cagliostro
Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Doba a délka cvičení
Ahoj. Byl bych rád kdybyste napsali kdy a jak dlouho cvičíte, jelikož jsem si všiml, že zde žádné takové téma není. Bylo by dobré vědět kolik času by se mělo optimálně vynaložit na bránu. Myslím že by to pomohlo začátečníkům, kteří nevědí a díky tomu to vede k nemírnosti (např. já). Díky všem :)
Lepší se zeptat a být hlupákem chvíli, než se nezeptat a být hlupákem celý život.
- majstro
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 74×
- Obdrženo poděkování: 31×
- Kontaktovat uživatele:
Re: Doba a délka cvičení
Hollow píše:Ahoj. Byl bych rád kdybyste napsali kdy a jak dlouho cvičíte, jelikož jsem si všiml, že zde žádné takové téma není. Bylo by dobré vědět kolik času by se mělo optimálně vynaložit na bránu. Myslím že by to pomohlo začátečníkům, kteří nevědí a díky tomu to vede k nemírnosti (např. já). Díky všem :)
Ahoj, ja osobne se snazim cvicit kazdy den, pokud je to mozne, ne vzdy me to ale vyjde....a vetsinou od 10 vecer do pulnoci az do 1 v noci. Pokud jsem na vecer unaveny, tak si delam energeticke cviceni, + prodychavam cakry na energii. A taky si delam caj na povzbuzeni - cerny caj, mate atd :-).
At se dari ve cviceni ;-)
Zajímavá inspirace ohledně těch čaker. Díky :)
Lepší se zeptat a být hlupákem chvíli, než se nezeptat a být hlupákem celý život.
- Tomáš
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 93×
- Obdrženo poděkování: 43×
Urči si kdy budeš každý den cvičit a do toho si dej to, co cvičíš. Když máš třeba hodinku čas, tak si zacvič třeba kontrolu myšlenek. Ta je opravdu důležitá, i když se to zdá jako taková "začátečnické" cvičení. Opak je pravdou. :) V podstatě je celý den jen cvičení sebe sama. :)
Hospodin je tvůj ochránce, Hospodin je ti stínem po pravici.
-
FTX
Hollow píše:Ahoj. Byl bych rád kdybyste napsali kdy a jak dlouho cvičíte, jelikož jsem si všiml, že zde žádné takové téma není. Bylo by dobré vědět kolik času by se mělo optimálně vynaložit na bránu. Myslím že by to pomohlo začátečníkům, kteří nevědí a díky tomu to vede k nemírnosti (např. já). Díky všem :)
Vše co píšu je individuální a každému vyhovuje trochu jiný přístup.
No, častá chyba je, že ten kdo začíná si toho naloží příliš mnoho. A pak toho po kratší či delší době nechá nadobro. Zčásti nechá cvičení i proto, že výsledky jsou v nedohlednu.
Radil bych na úplném začátku tak maximálně 0,5h, ale dát větší důraz na pravidelnost. Později třeba trochu přidat, až člověk bude mít pocit, že cvičení má pro něho nějaký smysl.
--------
U jiné techniky jsem byl svědkem, jak jeden kamarád příliš toužil po nějakých hmatatelných výsledcích. Nakonec se mu rozpadla rodina a on se rozvedl. - to byl ten vytoužený zisk.
Chaos při rozvodu mu utípnul chuť dále pokračovat ve cvičení a pak už asi na cvičení nenašel další motivaci. Pro Bránu platí to samé.
Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”