Dneska jsem narazila na velmi zajímavý článek.
Vzhledem k tomu, ze se průběžně setkávám v mém okolí s některými popsanými situacemi a přístupy a to mé okolí není nijak zaměřené na lidi, kteří aktivně pracují na sobě sama, myslím, že je to téma zajímavé pro spoustu lidí.
http://psychologie.cz/omyly-pozitivnich-lidicek/
"Pozitivní lidičky" aneb možné odbočky při cestě
Moderátor: Cagliostro
Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
- Saila
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Žena
- Poděkoval(a): 112×
- Obdrženo poděkování: 69×
Re: "Pozitivní lidičky" aneb možné odbočky při cestě
já tomu můžu být vděčná protože mě to z části přivedlo sem:-) už tý lásky, srdíček a medíčků bylo fakt moc, když jsem i vnímala, že to je umělý a nejde to skutečně z těch lidí, ale je to jenom přetvářka.
All izz well 
- Firzen
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 104×
- Obdrženo poděkování: 70×
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý článek, avšak autor dělá tu samou chybu, jako lidé hlásající, že "vše je jak má být". A to tu chybu, že svůj názor pokládá za pravdu. Lidé se snaží podávat různé rady, ale ty rady mohou pomoct pouze jim.
Lidé nechtějí, abychom našli vlastní odpovědi, chtějí, abychom věřili těm jejich..
Pravda tedy nemusí být ani u pozitivních lidiček, ani v tomto článku.
Lidé nechtějí, abychom našli vlastní odpovědi, chtějí, abychom věřili těm jejich..
Pravda tedy nemusí být ani u pozitivních lidiček, ani v tomto článku.
Prosím koukněte se: https://www.youtube.com/watch?v=Nh841eC83uw
- Perino
- jedu jak drak

- pohlaví: Žena
- Národnost: ČR
- Obdrženo poděkování: 7×
Záleží jak ten článek bereš. Jestli jako téma k zamyšlení a nebo jako něčí představu správného názoru.
kdyby to celé začal tím, že to, co píše asi není pravda a že se tím nikdo nemá bez samostatného přemýšleí řídit, spíš bych ho přiřadila k těm těm fatalistům, potlačujících zcela svoje ego popsaným způsobem.
Přijde mi to jak zajímavý příklad toho, jak lidi vidí věci ve vztahu k sobě a stavu, ve kterém se v tu chvíli nachází :-)
kdyby to celé začal tím, že to, co píše asi není pravda a že se tím nikdo nemá bez samostatného přemýšleí řídit, spíš bych ho přiřadila k těm těm fatalistům, potlačujících zcela svoje ego popsaným způsobem.
Přijde mi to jak zajímavý příklad toho, jak lidi vidí věci ve vztahu k sobě a stavu, ve kterém se v tu chvíli nachází :-)
- mek onder
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 256×
- Obdrženo poděkování: 352×
Paráda :-) každý tam najde část svého způsobu vyjádření k tomu tématu..svou pravdu - úhel pohledu.Moc dobré to vnímat, vědět.Držím palce.Mc :)
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.
Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”