Zpevnění svalů pomocí meditace?

Absolutně volné téma

Moderátor: Cagliostro

Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Maromadus
snažím se trochu psát
snažím se trochu psát
pohlaví: Muž
Poděkoval(a):

Re: Zpevnění svalů pomocí meditace?

Příspěvekod Maromadus » 08 dub 2015, 13:38

FTX píše:
O jednom případu jsem kdesi četl - byl použit jistý lék k nadopování koňů a nekdo pak vydělal těžký prachy. Léčitel, co to vyrobil, ani netušil k čemu to bylo použito - ani ho to nenapadlo.
Každopádně jsem slyšel, že ten léčitel těžce onemocněl a nikdo mu nedokázal pomoci. Tím splatil daň za ono zneužití..

Asi nemáš na mysli anabolika. Ty opravdu byly kolem 1930 vytvořeny taky jako veterinární léčivo. A už o pár let později, je lidi kolem posilování začnou používat jako "akcelerátor růstu svalové hmoty". Ale ve tvém případě se asi jedná o jiné léky-látky ve vzdálenější minulosti, který byl na stejné nebo podobné bázi.
Všechno, co přijmete bezvýhradně, vám přinese klid, dokonce i přijetí skutečnosti, že něco přijmout nemůžete a že se něčemu bráníte.
s pozdravem
מארומאדוס

FTX

Příspěvekod FTX » 09 dub 2015, 22:08

Maromadus píše:Asi nemáš na mysli anabolika. ....

Nechci dělat konkrétnímu produktu reklamu. Tento příparavek se stále ještě prodává. Bylo to udělané magicko alchymistickou cestou. A tento konkrétní přípravek je určen jen na zvýšení vitality.

„Podle Paracelza pochází tajemství kapek ze staré Atlantidy. Correctum vinum. Vody pálené, bejlí všeliké, zlato, perly od moře a hlubin země. Ihned proniká do všech oudů, ať je to mozek, nebo srdce. Vyhán ,irente materi´, vyléčí i mor, až je nemoc překonána.“
Ze středověké alchymistické příručky

Tady nikdo nechápe, že nemoc je ve většíně případů reakce organismu na chybné jednání.

Čím je účinější lék, tím poskytne delší odklad. Ale ten problém se objeví znovu, dokud se pacient nezmění! A klidně se objeví v jiné podobě. Nemusí to být napodruhé nemoc, může to být zrada od přítele, manželky a může dojít k mnoha jiným jevům.

marvin
Administrátor
Administrátor
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 586×
Obdrženo poděkování: 888×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 10 dub 2015, 05:05

Neni to uplne pravda s tim co pises. Lék potrebujes tak jak tak. Potrebujes vetsinou pusobit z venku i zevnitr na "nemoc". Lék ti to ne nutne oddaluje ale podpurne pomuze vylecit nebo zahojit/ usnadnit a ulehcit cely proces. Samozrejme zalezi na vnitrnim pochopeni - jestli se nemoc vrati nebo ne.. Ale navic jsou tam faktory jako osud/karma, Bozska Prozretelnost atd. Tve vlastni jednani a nastaveni / svobodna vule je jenom cast. Nemuzes menit vse a definitivne porad.. Jenom tam kde ti to bozske zakony dovoli..
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.

FTX

Příspěvekod FTX » 10 dub 2015, 09:14

marvin píše:Neni to uplne pravda s tim co pises. Lék potrebujes tak jak tak. ....

Existuje kniha diagnostika karmy. Tam je to popsáno na mnoha stranách. Do jednoho odstavce se to nedá nepsat.

Dokonce je tam popsán případ, kdy byla diagnostikována rakovina, dotyčný se obrátil k Bohu a rakovina zmizela. A to dokonce tak, že i opakovaný test na tom samém vzorku tkáně odebraném z těla předtím byl napodruhé negativní. Neříkal někdo: "Kdyby jste měli víru takovou jako toto malé semínko, tak by jste mohli i hory přenášet."? I když uznávám že ne každý takovou víru má.

Inrise
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 595×
Obdrženo poděkování: 172×

Příspěvekod Inrise » 14 dub 2015, 16:19

Zdravim, rad bych volne navazal k tematu. S cvicenim v meditaci jsou dlouhodobe zkusenosti napr ve Wudanskem tajji, nejprve se snazi obsahnout formu v telesne rovine, a pak se cvici staticky vnitrne. Pokud vim, neni to zneuzivani, ale kultivace, a ma svuj vyznam...
Je úsměvné domnívat se, že něco ovládáme, pokud neovládáme sami sebe...

AŠMüBafoBArdGoteZchA
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
Poděkoval(a): 139×
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod AŠMüBafoBArdGoteZchA » 12 led 2016, 00:00

Inrise píše:Zdravim, rad bych volne navazal k tematu. S cvicenim v meditaci jsou dlouhodobe zkusenosti napr ve Wudanskem tajji, nejprve se snazi obsahnout formu v telesne rovine, a pak se cvici staticky vnitrne. Pokud vim, neni to zneuzivani, ale kultivace, a ma svuj vyznam...

Poznáš aj osobne nejakých prakticky zdatných ľudí v tomto ,,obore"? Samozrejme rešpektujem ak nepovieš, kľudne sa môžeš aj nevyjadriť.

Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”