Amulety,talismany,kameny

Absolutně volné téma

Moderátor: Cagliostro

Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Urzas
trochu se tu rozkoukávám
trochu se tu rozkoukávám
pohlaví: Muž
Národnost: ČR

Amulety,talismany,kameny

Příspěvekod Urzas » 17 kvě 2022, 14:02

Jaká je vaše zkušenost? Co používáte za materiál a jakou metodou nabíjíte?

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 25×
Obdrženo poděkování: 560×

Re: Amulety,talismany,kameny

Příspěvekod Cagliostro » 21 kvě 2022, 19:30

Jde o to, co máš na mysl. Např. u kamenů je to různé, některé chtějí sluníčko, jiné měsíc. U kovů je to podobné.
Mimoto, jsou i jiné způsoby nabití - např. pyramida dokáže "nabrousit" tupou žiletku; ale musí být ve správném nasměrování pyramidka a žiletka musí být ve správném rohu a správné výšce. Ale to je dnes již velmi známá věc.
Těch způsobů je ještě více v praktické magii, ale to je již jiná kategorie.
Ego sum, qui sum!

Chariel
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
Národnost: SK
Poděkoval(a): 59×
Obdrženo poděkování: 14×

Příspěvekod Chariel » 24 kvě 2022, 08:55

Urzas píše:Jaká je vaše zkušenost? Co používáte za materiál a jakou metodou nabíjíte?

Odpoveď nájdeš v knihe Brána. Pozorne si prečítaj obsah knihy.

Urzas
trochu se tu rozkoukávám
trochu se tu rozkoukávám

Příspěvekod Urzas » 25 kvě 2022, 00:55

Ano tam je vlastně napsané že nezáleží na tom z čeho je amulet nebo talisman vytvořen..

Kuato
vášnivý přispivatel
vášnivý přispivatel
Poděkoval(a): 222×
Obdrženo poděkování: 857×

Příspěvekod Kuato » 25 kvě 2022, 10:50

Urzas píše:Ano tam je vlastně napsané že nezáleží na tom z čeho je amulet nebo talisman vytvořen..

No, akorát to není tak úplně pravda. Ostatně viděl jsem nějaké Bardonovic talismany a byly ze stříbra, i když by vyklepaný plech z konzervy levnější a dostupnější materiál.. ;o)

zebyja
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 84×
Obdrženo poděkování: 226×

Příspěvekod zebyja » 25 kvě 2022, 11:28

K talismanům bych rád dodal, že nosí-li se na krku, ve správné délce, tak údery materiálů do hrudi v místě kde je brzlík podporuje imunitu a tím i energetiku těla. Sám za tímto účelem, ale používám spíše rozvibrování brzlíku pomocí omování, či něco jako hunhunrtu. Je to při správné stimulaci cítit. Lze stimulovat i smíchem. Gorili to dělají údery do hrudi, kočky předou, psi vrčí...

Pokud jde o nabíjení obecně, mám spíše dobrou zkušenost když o způsobu nabití pomedituji s předem známým záměrem. Jde to asi více ze srdce, než čistě "opsaná" technika z knihy, ale rozhodně doporučuji zkoušet nabíjet i podle technik druhých, spíše ale pro inspiraci, než se zarputile držet jedné techniky, to mi přijde vhodné spíše pro léčení druhých, kdy jdu tak cestou jistoty, k léčení druhých mě ale prozřetelnost vede jen zřídka. Mobilních Talismanů jsem takto nabil jen pár, neboť mě se tyto věci velmi rychle ničí nebo ztrácí.

Materiál má určitě vliv, ale moje zkušenost je, že sympatie k materiálu většinu pouček snadno přebije, určitě je ale třeba to vždy pozoravat, ne jen naivně následovat vlastní emoce.

Ať se daří!
Inteligentní člověk umí řešit problémy, genius jim umí předcházet..

Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”