Jeden můj blízký příbuzný se věnuje "duchovnu" způsobem, který mě osobně (slušně řečeno) absolutně nijak neoslovuje, mimo jiné se účastnil (řady) různých šamanských (a jiných) rituálů v Jižní Americe a Africe atd. Nedávno jsem ho potkal na rodinné akci a říkal, že se před pár dny vrátil potřetí z Afriky, kde se účastnil jakési iniciace Bwiti. Jentak mezi řečí říkal, že je zajímavé, že pokaždé, když byl v té Africe, tak se v jeho rodině stal úraz, konkrétně se pokaždé jednalo o zlomenou ruku. Poprvé si ji zlomila jeho tehdy 12letá dcera, podruhé 10letý syn a teď potřetí matka jeho dětí. On sám prý za to "necítí jakoukoli zodpovědnost".
Je nebo není to celé náhoda? Máte tušení, o co při těch rituálech může jít? Nehrozí něco třeba ještě horšího než "jen" zlomená ruka? A napadají mě i další otázky.
Bwiti iniciace a úrazy v rodině
Moderátor: Cagliostro
Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”