Vaše oblíbená muzika - mráz po zádech, husí kůže atd...
Moderátor: Cagliostro
Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
- Inrise
- mě už nikdo nezastaví
- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 578×
- Obdrženo poděkování: 165×
Re: Vaše oblíbená muzika - mráz po zádech, husí kůže atd...
Testo / Lyrics:
Love is all I know:
Sunrays on the snow
Of a winter long
In darkness, without song.
Oh, my heart’s afire,
Burning all desire.
Only You remain,
And life again.
Too long I did stray,
Flung lifetimes away,
Imagined You did not care.
I know now Your smile
Was mine all the while.
I listened, and Love was there.
I can’t breathe for love!
All the stars above
Call to me, “Come home!
Life’s waves all end in foam.”
Only Love can heal
All the pain I feel.
What a fool was I
To turn away!
"Bůh je podstata Lásky" - Šivananda
- ikarkar
- jedu jak drak
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 58×
- Obdrženo poděkování: 295×
Ondra píše:Nevím proč by tohle nemělo mít spojitost s hermetismem...
Hudba sfér
Určité zvuky jsou vibračními klíči k tomu, aby se lidé probudili. Rozbíjejí bloky, otevírají srdce, uvolňují emoce, léčí a uvolňují informace. . . . Všem lidem šířící světlo byl nastaven budíček, aby začal v této době zvonit. Je to vytrvalý budíček, který není možné neslyšet. Každý zvuk vytváří vzorec, který je symbolem nebo klíčem k otevření části univerzální pravdy.
. . . Pythagoras nazýval tento celkový rytmus hudbou sfér a její složky vyjadřoval čísly. Každý jedinec má svůj specifický kmitočet a rytmus, své pravé osobní "jméno", které je jménem jeho duše a které se dozví až na určité úrovni svého duchovního vývoje, proto je třeba se znovu dostat do harmonie. . . .
Zdroj - Diana Cooper
Moudrý nebojuje a nesoupeří, a proto není na světě nikdo, kdo by se odvážil s ním měřit.
- ikarkar
- jedu jak drak
Ps:
Šedesáti minutová skladba je na stránkách www.FredericDelarue. com ke stažení zdarma. Mohu ujistit, že funguje. Poznal jsem to sám na sobě, když moje fyzické tělo stálo na hranici zániku a nevěděl jsem, jestli už jít nebo ne.
Doporučuji všem, kdo potřebují smíření.
Šedesáti minutová skladba je na stránkách www.FredericDelarue. com ke stažení zdarma. Mohu ujistit, že funguje. Poznal jsem to sám na sobě, když moje fyzické tělo stálo na hranici zániku a nevěděl jsem, jestli už jít nebo ne.
Doporučuji všem, kdo potřebují smíření.
Moudrý nebojuje a nesoupeří, a proto není na světě nikdo, kdo by se odvážil s ním měřit.
- ikarkar
- jedu jak drak
- Sen
- jdu do sebe
- Poděkoval(a): 204×
- Obdrženo poděkování: 30×
Ahoj, :-),
mě hudba vedla po celý život...
Prošel jsem některá hudební díla sem vložená. Protože zde byly nějaké skladby na motivy Tolkiena či Elfů...tak sem vkládám jednu píseň na motivy Silmarillionu.Přeji vám příjemný poslech.
https://www.youtube.com/watch?v=4F3X5CrPn8I
mě hudba vedla po celý život...
Prošel jsem některá hudební díla sem vložená. Protože zde byly nějaké skladby na motivy Tolkiena či Elfů...tak sem vkládám jednu píseň na motivy Silmarillionu.Přeji vám příjemný poslech.
https://www.youtube.com/watch?v=4F3X5CrPn8I
- marvin
- Administrátor
- Poděkoval(a): 545×
- Obdrženo poděkování: 712×
- Kontaktovat uživatele:
tohle je super, hlavně ten text k tomu : )
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
- Agalandis
- jdu do sebe
- Poděkoval(a): 27×
- Obdrženo poděkování: 13×
Muzika to je vcelku zajímavé téma. Přihlédneme li jaká hudba byla v éře Papuse a které pro jednotlivé magické doporučuje. Kdo ví co by doporučoval v dnešní době. Husinu mi naskakuje například Rhapsody of fire, i když si nejsem jist jestli je to pro magickou cestu to pravé ořechové. Prostě takové ty epické rockové opery. Potom Queen, ale i Vyšehrad nebo Vltava od Smetany má dost velký prožitek pro mne. Co se táče mě, tak hudbu nedělím podle žánru ale co mi jednotlivě "sedne". Dá se pěkně lebedid i při poslechu melodií pro cvičení Bruno Groning.
Východní Čechy. Rád se s někým sejdu :)
Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”