Vaše oblíbená muzika - mráz po zádech, husí kůže atd...
Moderátor: Cagliostro
Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
-
- mé první příspěvky:)
- pohlaví: Muž
- Národnost: SK
- Poděkoval(a): 1×
- Obdrženo poděkování: 2×
- Howard
- mé první příspěvky:)
- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 42×
- Obdrženo poděkování: 34×
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše oblíbená muzika - mráz po zádech, husí kůže atd...
Vážení přátelé,
tímto Vám představuji svoje album 'Hermetic Meditations', které vyšlo v rámci mého dungeon synth projektu Dagnir. Pokusil jsem se v něm, jak už napovídá název, hudebně vyjádřit některé aspekty hermetické nauky.
Album si můžete poslechnout zde: https://youtu.be/zNGtVcbPRTs
Snad se Vám album bude líbit. :)
Přeji Vám příjemný poslech.
tímto Vám představuji svoje album 'Hermetic Meditations', které vyšlo v rámci mého dungeon synth projektu Dagnir. Pokusil jsem se v něm, jak už napovídá název, hudebně vyjádřit některé aspekty hermetické nauky.
Album si můžete poslechnout zde: https://youtu.be/zNGtVcbPRTs
Snad se Vám album bude líbit. :)
Přeji Vám příjemný poslech.
Howard
Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”