Hnutí Hare Kršna a Prabhupáda
Moderátor: Cagliostro
Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
-
Murphy
- snažím se trochu psát

- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 31×
- Obdrženo poděkování: 12×
Hnutí Hare Kršna a Prabhupáda
Jaký máte názor na Hnutí Hare Kršna a jeho zakladatele Prabhupády z hermetického hlediska? Předem děkuji za případné odpovědi.
- marvin
- Administrátor

- Poděkoval(a): 596×
- Obdrženo poděkování: 1052×
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hnutí Hare Kršna a Prabhupáda
Ahoj, je to mystická cesta, vede k osvícení, ale je to více filozofický směr než magický způsob. Nehraješ tam aktivní roli, svou vůlí neovládáš a neměníš věci. Je to taky možnost, ale jsi tam spíše divák než aktér. Může to být taky možnost ;-)
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
-
Murphy
- snažím se trochu psát

- Poděkoval(a): 31×
- Obdrženo poděkování: 12×
Re: Hnutí Hare Kršna a Prabhupáda
Děkuji za odpověď, Marvine. A ještě bych se prosím rád zeptal, jestli to je možné, na taoismus z hermetického hlediska, co si o této tradici myslíš?
Moc děkuji,
Zdraví, Murphy
Moc děkuji,
Zdraví, Murphy
Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”