Energetické centrá
Moderátor: Cagliostro
Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
-
Oglimios
Re: Energetické centrá
Jak narazíte na tu prázdnotu, v článku o rozpínání vesmíru jsem o něčem takovým psal, pochopil jsem při té zkušenosti ze ta prázdnota značí že není kam pokračovat pak se člověk nebo cokoliv co toho dosáhne může rozhodnout co udělá se sebou dál když už není čeho dosáhnout a někdo strnule čeká na konci, jestli se přecejen něco neukáže a vše skouma furt dokola svym vědomím a někdo se vrhne zpět do všeho stvoření a užívá si ho znova se svojí paměti a uvědoměním omezeným podle toho jak sám si nastavil, protože jako vševědoucí by to nebyla taková sranda,, postrádalo by to tu chut, která právě na konci se vytrácí, cit objevit, obevovat něco zdolat něco se naučit... Až se zas dostane tam kde byl... Na okraj vedení a znova se může vědomě rozhodnout co bude dělat dál, když dál nejde pokračovat.
Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”