Pokora
Moderátor: Cagliostro
Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
- verona
- už jsem tu něco zanechal

- pohlaví: Žena
- Obdrženo poděkování: 1×
Pokora
Ahoj lidi, přesto, že mám nabiflováno 30let teorie, při pohledu na některé příspěvky se stydím vůbec mezi vás vstoupit. Tak nějak nemám čím přispět. Chce se mi jenom říct " nesmírně děkuji univerzu za to že jste". Pobrouzdám po vašem fóru a touhou po něčem hlubším, než mě dosud potkalo jsem tak nějak naměko. Vám všem přeji hodně moc ůspěchů v duchovní praxi. Verona
-
FTX
Re: Mentální úroveň
verona píše:Ahoj lidi, přesto, že mám nabiflováno 30let teorie, při pohledu na některé příspěvky se stydím vůbec mezi vás vstoupit. Tak nějak nemám čím přispět. Chce se mi jenom říct " nesmírně děkuji univerzu za to že jste". Pobrouzdám po vašem fóru a touhou po něčem hlubším, než mě dosud potkalo jsem tak nějak naměko. Vám všem přeji hodně moc ůspěchů v duchovní praxi. Verona
Možná, že to co máš právě ty je daleko cennější než všechna okřídlená slova na tomto fóru.
Pokora a vděčnost ve spojení s láskou může znamenat daleko rychlejší postup než veškeré i sebehlubší teoretizování.
Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”