Bardonova kabala - pravá noha a V
Moderátoři: Arex, Cagliostro
- profesorikebara
- jdu do sebe
- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 77×
- Obdrženo poděkování: 17×
Bardonova kabala - pravá noha a V
Ahoj přátelé. Procházel jsem Klíč k opravdové Kabale a překvapilo mne, že tak jak je každé z písmen přiřazeno k nějakému orgánu či části těla tak je zcela vynechána celá pravá noha. Že by nějaká chyba přepisu? Nepředpokládám že by bylo pokryto celé tělo a pravá noha ne....Zároveň tu chybí písmeno V. Nemáte prosím nějaké info ?
Jsi pánem slov, která jsi nepronesl, ale otrokem těch, která ti unikla.
- profesorikebara
- jdu do sebe
Re: Bardonova kabala - pravá noha a V
Stejnou otázku jsem položil ve fóru Bardonova Kabala na FB a odpověď přikládám zde.
Překlad do CZ:
Omlouvám se za pozdní odpověď. Krátká odpověď je...kniha je neúplná. Některá přiřazení orgánů jsou nesprávná. Například písmeno L nepoužívá slezinu. Je blíže k solar plexu a může to být slinivka břišní. Písmeno K, pokud je umístěno uvnitř ucha, vytváří druh jemné ušní infekce, která může trvat měsíce.
Překlad do CZ:
Omlouvám se za pozdní odpověď. Krátká odpověď je...kniha je neúplná. Některá přiřazení orgánů jsou nesprávná. Například písmeno L nepoužívá slezinu. Je blíže k solar plexu a může to být slinivka břišní. Písmeno K, pokud je umístěno uvnitř ucha, vytváří druh jemné ušní infekce, která může trvat měsíce.
- kedrigern
- jedu jak drak
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 25×
- Obdrženo poděkování: 25×
profesorikebara píše:..Zároveň tu chybí písmeno V. Nemáte prosím nějaké info ?
Já se domnívám, že to je proto, že v originále to Bardon psal v němčině, kde se jednoduché "v" vyslovuje jako "f" a naše jednoduché "v" se píše jako "w". Tedy věci patřící k "v" jsou u "w".
May the Awareness be with you. Kedrigern z Hor Tichého Hromu
- profesorikebara
- jdu do sebe
Děkuji za odpověď. Přesně to mně taky napadlo nicméně to nevysvětluje tu pravou nohu ....