Podobný text jako teoretický úvod v Bráně?
-
- jdu do sebe
- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 8×
- Obdrženo poděkování: 17×
Podobný text jako teoretický úvod v Bráně?
Zdravím. Člověk se hodně učí nebo mu různé věci dojdou, když čte o podobné věci z více zdrojů, od více autorů. Proto bych se chtěl zeptat: můžete někdo doporučit podobný text jako je ten teoretický úvod v Bráně? (Nemyslím převyprávění toho textu, spíše mi jde o to najít jinou učebnici s podobným nebo stejným obsahem.)
- Adam
- mě už nikdo nezastaví
- Poděkoval(a): 471×
- Obdrženo poděkování: 348×
Re: Podobný text jako teoretický úvod v Bráně?
Ahoj Conf,
Bardonovu učebnici vysoké magie znáš? Jsou to vlastně sebrané a uspořádané texty jiných autorů, ale tím, že vybíral FB, má to jeho "rukopis" a s teoretickým úvodem Brány se pěkně doplňuje.
A.
Bardonovu učebnici vysoké magie znáš? Jsou to vlastně sebrané a uspořádané texty jiných autorů, ale tím, že vybíral FB, má to jeho "rukopis" a s teoretickým úvodem Brány se pěkně doplňuje.
A.
Výsledek je Jeho.
-
- jdu do sebe
Adam píše:Ahoj Conf,
A.
Neznám, díky za tip :) Momentálně čtu Bránu v němčině a zdá se mi to jakoby nabitý trochu lepší energií než ten překlad.
- Adam
- mě už nikdo nezastaví
- Poděkoval(a): 471×
- Obdrženo poděkování: 348×
Ono už je připraveno i nové vydání Brány, kde nedostatky původního překladu budou odstraněny, ale zatím není zřejmé, kdy vyjde...
Výsledek je Jeho.
-
- jdu do sebe
Adam píše:Ono už je připraveno i nové vydání Brány, kde nedostatky původního překladu budou odstraněny, ale zatím není zřejmé, kdy vyjde...
Buď je to o tom, že čeština zastarává rychleji než němčina... A nebo Bardon s tím svým textem udělal nějaký "kouzlo", že to prostě má takovej určitej "šmrnc", kterej ty překlady prostě nikdy mít nemohou :)))