Prosba ohledně Severní a Jižní Korey

Vše o tomto autorovi, informace, překlady, poznámky a komentáře

Moderátor: Cagliostro

Tomáš
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Poděkoval(a): 93×
Obdrženo poděkování: 43×

Re: Prosba ohledně Severní a Jižní Korey

Příspěvekod Tomáš » 16 led 2013, 15:26

William Mistele dokončil BKOZ, takže jasnozřivost ovládá. :)
Hospodin je tvůj ochránce, Hospodin je ti stínem po pravici.

beo
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 21×
Obdrženo poděkování: 54×

Příspěvekod beo » 16 led 2013, 15:52

Tripař píše:William Mistele dokončil BKOZ, takže jasnozřivost ovládá. :)

Ovládat a mistrovsky ovládat může být dosti rozdílné. Podle prvního příspěvku bych řekl, že jedná víceméně na vlastní pěst. Řekněme bez mandátu božské prozřetelnosti - což pro zasvěcence, pokud jím je, může znamenat, že klesl na úroveň černých mágů (o čemž se Bardon zmiňoval), neznamená to však, že měl špatný úmysl, ale jak se říká "cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly".

Já osobně vidím více kritická místa z globálního hlediska, než je problém obou Korejí, ale to je už ten případ kdy začínám rozlišovat mezi přítelem a nepřítelem, tedy vyhraňuji se - je to celkem normální záležitost v běžném životě, ale pokud i v rámci svého světského přesvědčení budu jednat i magicky, tak si koleduji o problémy.
"Duchu Boží, dej nám sílu růst, tak jako strom, Tvojí mocí v dobrém růst, své dary daruj nám...."

FTX

Příspěvekod FTX » 16 led 2013, 21:56

beo píše:
Tripař píše:Podle prvního příspěvku bych řekl, že jedná víceméně na vlastní pěst. Řekněme bez mandátu božské prozřetelnosti - což pro zasvěcence, pokud jím je, může znamenat, že klesl na úroveň černých mágů (o čemž se Bardon zmiňoval), neznamená to však, že měl špatný úmysl, ale jak se říká "cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly".

Už jsem to psal někam jinam. Tak nějak mi to připomíná, že W.M. je velký vlastenec a do jisté míry se nechal strhnout oficiální propagandou své země. Chápu, že když do lidí buší dnem i nocí, že osa zla vede Irán Írák Severní Korea, tak to na nich nějaké stopy nechá.

Také je zajímavé, že od té doby W.M. nenapsal žádný větší chaneling z evokace
http://williammistele.com/new.html. A to ani na FB.

Ale abych nekritizoval:
William Mistele shared a link. Monday
Now killing the innocent is a very good way to get the "supreme judge of the world" (from the U.S. Declaration of Independence) to drop by and insure that your nation dies. King King Abdullah take note. I see darkness pouring out before your feet. Just a moment. Is there any organization more corrupt than the FDA? More threatening to human civilization than the NRC? Do drone strikes count? How many civilians would that be killed along in the 400 drone strikes in Pakistan since '04? Hard to compare to the hundred thousand civilians killed in invading Iraq. Maybe we need better diplomats and judges without borders or boundaries unaligned with any nation or organization who embody justice itself. Then shall cruelty and malice vanish from the face of the earth.

Překlad: Existuje nějaká organizace ještě více zkorumpovaná než FDA? Která ještě více ohrožuje lidskou civilizaci než NRC?

Už mu to asi také dochází že zametat se musí před vlastním prahem - t.j. v jeho zemi.

I have a cosmic will. I burn with the power of stars and more. I do not have twenty or thirty million dollars to spend on bribing politicians each year like him. But I can foresee and shape the future and it is my will to wipe Monsanto off the face of the earth. This corporation is more corrupt than the British East India Company and more evil and malicious than the kings of Sodom and Gomorrah.

Překlad: a je to má vůle zlikvidovat a smést z povrchu země Monsanto. Takto korporace je daleko zkorumpovanější než britské aerolinky ve východní Indii a daleko více zlá a zákeřnější než králové ze Sodomy a Gomory.
---------------------------------------------------------------------
Taktak. Tohle jsou opravdu SILNÁ SLOVA. Takový šílený diktáror zamorduje pár tisíc lidí, ale Monsato distribuuje do oběhu karcenogenní potravu miliardám lidí a v konečném důsledku dokáže napáchat daleko horší škody jak na genofondu tak i na lidských životech.

marvin
Administrátor
Administrátor
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 586×
Obdrženo poděkování: 888×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 17 led 2013, 08:55

tak to mi uniklo. rád bych se k němu připojil. monsanto je globální nástroji na redukci populace, nevím jaké mocné síly za tím stojí, ale řekl bych že dost velké..
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.

Tomáš
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Tomáš » 17 led 2013, 09:45

beo píše:

Ovládat a mistrovsky ovládat může být dosti rozdílné. Podle prvního příspěvku bych řekl, že jedná víceméně na vlastní pěst. Řekněme bez mandátu božské prozřetelnosti - což pro zasvěcence, pokud jím je, může znamenat, že klesl na úroveň černých mágů (o čemž se Bardon zmiňoval), neznamená to však, že měl špatný úmysl, ale jak se říká "cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly".

Já osobně vidím více kritická místa z globálního hlediska, než je problém obou Korejí, ale to je už ten případ kdy začínám rozlišovat mezi přítelem a nepřítelem, tedy vyhraňuji se - je to celkem normální záležitost v běžném životě, ale pokud i v rámci svého světského přesvědčení budu jednat i magicky, tak si koleduji o problémy.

:) Nevím jaký je rozdíl mezi mistrovskou jasnozřivostí a jasnozřivostí. Ale máš pravdu, že "cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly." Jen si nemyslím, že je to případ W. Misteleho. :)

beo
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 21×
Obdrženo poděkování: 54×

Příspěvekod beo » 17 led 2013, 10:18

Tripař píše:
beo píše:

:) Nevím jaký je rozdíl mezi mistrovskou jasnozřivostí a jasnozřivostí. Ale máš pravdu, že "cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly." Jen si nemyslím, že je to případ W. Misteleho. :)

Nesmíš tak slovíčkařit. Jde de facto o to, že pokud by chtěl tímto způsobem zasáhnout, měl by vědět proč tato situace nastala, zdali je to vyhradně karmický problém či vznikla jen z pouhé nevědomosti. Tedy měl by mít ucelený přehled, ne jen nahlédnout jasnořivě a vidět tam "hříbek", a tak hned vyhlašovat křižovou výpravu. Je třeba se podívat do budoucnosti, zdali skutečně hrozí takové nebezpečí, zdali je to dáno osudem či lzeli to skutečně změnit....

Mistele není realizovaný mistr, je to jen další člověk někde na cestě mezi všedností a osvícením, tedy dělá chyby. Ten kdo se staví z globálního hlediska na nějakou stranu ve světských záležitostech a hodlá je ovlivňovat magickými prostředky, tak podléhá obdobně kauzálním zákonům stejně jak ostatní lidé - u běžných lidí je to často nevědomostí, u hermetika by to mohlo mít těžky karmický důsledek, pokud se jeho záměr neshoduje s kosmickým řádem.

Na mnoha místech se můžeme dočíst o okultní válce, o silách které působí v rámci světové politiky apod. Je to ale správné? Jaký to bude mít vliv na svět? Je to boží záměr, nebo jdeme cestou atlantiďanů? Také je dobré se podívat pravdě do očí, božská prozřetelnost seslala mnoho realizovaných mistrů a avatarů na zem, pokud by tuto situaci chtěla skutečně změnit, již by tomu tak bylo - v opačném případě by Bůh nebyl všemocný, nebo by nechtěl působit proti vlastnímu zákonu - karmě. Poslední možností by bylo deismus, tedy nechtěl by Bůh zasahovat vůbec, což by bylo ale v rozporu s tím co učil Bardon.
"Duchu Boží, dej nám sílu růst, tak jako strom, Tvojí mocí v dobrém růst, své dary daruj nám...."

FTX

Příspěvekod FTX » 17 led 2013, 11:09

beo píše:Na mnoha místech se můžeme dočíst o okultní válce, o silách které působí v rámci světové politiky apod. Je to ale správné? Jaký to bude mít vliv na svět? Je to boží záměr, nebo jdeme cestou atlantiďanů? Také je dobré se podívat pravdě do očí, božská prozřetelnost seslala mnoho realizovaných mistrů a avatarů na zem, pokud by tuto situaci chtěla skutečně změnit, již by tomu tak bylo - v opačném případě by Bůh nebyl všemocný, nebo by nechtěl působit proti vlastnímu zákonu - karmě. Poslední možností by bylo deismus, tedy nechtěl by Bůh zasahovat vůbec, což by bylo ale v rozporu s tím co učil Bardon.

A nebo nás Prozřetelnost tady má za zvířata. Pak chrání celý zbytek stvoření proti našemu chování a udržuje nás ve stavu omezení a neschopnosti plně rozvinout síly, které do nás byly vloženy.

S tím hříbkem naprosto souhlasím. Otázka je, jestli pan Mistelle jednal s pověřením a nebo alespoň souhlasem Prozřetelnosti a nebo ne. Hrozí černá magie a on vstup do temné strany na začátku opravdu vypadá jako pomoc druhým a nikdynekončící boj proti všudypřítomnému zlu.

Přesně tohle souvisí s firmou Monsato. Také bych rád přispěl k jejímu zániku, ale musel bych nejdříve pochopit, jaký smysl z duchovního hlediska tady má. Třeba je viditelným zrcadlem našeho sobectví uvnitř. Kdybychom se změnili, tak se tato zrcadla stanou slony na hliněných nohou a zhroutí se sama bez nějakého boje.

Stále mám větší a větší pocit, že ve tvorbě W.M. došlo k velkému zlomu. Ty jeho práce a rozhovory s entitami jsou na té nejvyšší duchovní úrovni co jsem kdy viděl. Ale od té doby, co bloguje na FB se mu již nepodařilo ani přiblížit k té úrovni jako před několika lety :twisted:. Sám by si měl přečíst to co napsal - the manual of Saturn. Bubnováním proti nějaké společnosti a hrozbou její likvidace postupuje úplně jinak než co je v jeho textech.

"Okultní" válka jestli probíhá tak jako je napsáno na tzv. "konspiračních webech" má přeci jen jednu velkou odlišnost od Atlantidy. Dnes mají lidé daleko menší schopnosti a možnosti na poli magie. Dalo by se říci, že to jsou jen trosky toho, co bývalo tenkrát. Ale i z těch trosek by se dalo něco nebezpečného poskládat.

Tomáš
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Tomáš » 17 led 2013, 12:54

Ovšem o tom, jestli byl nebo nebyl pověřen můžeme jen diskutovat. :) Asi bychom to měli nechat Božské prozřetelnosti. Určitě udělá to, co bude správné. :)

marvin
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 17 led 2013, 13:04

no ono ke konci trochu otočil nebo upřesnil - představovat si jenom to dobré i pro samotnou zemi i Koreu, jakože se vůdce rozpouští a země prosperuje a všechny vztahy s okolními sousedy jsou dobré atd..

nikdy nevizualizovat žádné negace, boje, smrti atd atd.. jenom prosperitu a pozitvní věci. a to že přitom bude vůdce nahrazen by mělo být součástí toho lepšího záměru. ale ty si nepřivolal jeho zkázu. ty si přeješ jenom blaho pro lidi (a Kim toho evidentně asi nebyl schopen)

ale jak psal Beo, kdo ví jak to vlastně všechno je.

nadruhou stranu to můžeme vnímat z jeho (teď již bývalého) pohledu, že defakto všechny ostatní země jsou již v područí kapitalismu/imperialismu a globální nadvlády (ať již tajné nebo otevřené) a jediná sev.Korea vzdoruje - sice za hrozb jadern.zbraní, ale itak . Samozřejmě neomlouvám to co se tam děje - ale v určitém ohledu rozumím tomu, jak mohl vnímat okolní svět..

mirmin
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví:

Příspěvekod mirmin » 17 led 2013, 21:00

Marvim dal v prvom prispevku a tu je cast z posledneho odstavcu.Tie odkazy uz nefunguju?.....Jedna praktická poznámka: Jestliže dovolíte nukleární zbrani, aby zabíjela desítky tisíc na Korejském poloostrově, Vaše národy budou čelit čtyřicetiprocentní nezaměstnanosti. Ztratíte svou internetovou svobodu a svobodný svět se změní v policejní stát. To vše bude samozřejmě pěkně přikryto v politicky korektním žargonu - " tyto kroky, které jsme byli nuceni udělat jsou pouze pro Vaši bezpečnost", ale výsledkem bude ztráta svobody. Je to Vaše planeta. Nenechte s ní zacházet, jako tibeťané s Tibetem. A nyní do práce Vy, kteří chápete co tu říkám.

Pro rozšířený článek o Saturnu a nápadu soudčího mrkněte sem http://shell.lava.net/~pagios/editing.htm
Naposledy upravil(a) mirmin dne 18 led 2013, 01:32, celkem upraveno 1 x.

mirmin
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví:

Příspěvekod mirmin » 17 led 2013, 22:47

viewtopic.php?f=34&t=283
I tu zaujimave.Je to rozhovor s vodnou bytostou,alebo real zijucou zenou s vedomym rusalky?

marvin
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 18 led 2013, 08:07

myslím že už to téma uzavřu. Bylo to směrováno na starého Kim Jonga, ten už je pryč (ať už se to stalo jakoukoliv cestou).. kdyby něco tak do PM, nebo zažádejte o otevření

marvin
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 18 led 2013, 08:08

mirmin píše:Marvim dal v prvom prispevku a tu je cast z posledneho odstavcu.Tie odkazy uz nefunguju?.....

Pro rozšířený článek o Saturnu a nápadu soudčího mrkněte sem http://shell.lava.net/~pagios/editing.htm

mistele ma nový web zde http://williammistele.com

Zpět na “William Mistele”