Informace
Moderátor: Cagliostro
- marvin
- Administrátor
- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 544×
- Obdrženo poděkování: 712×
- Kontaktovat uživatele:
Re: Informace
Já jsem si to ted pročítal, zajímalo by mě, podle čeho pak rozhodnou, kdo postoupí dál..a taky koho vezmou do té probationer class, pokud jich tam totiž může být jenom 30 a přihlásí se jich více.. no uvidime.. budu sledovat newsletter. budeme to pak moci konzultovat, na což se opravdu těším! : )
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
- Michal
- vášnivý přispivatel
- pohlaví: —
- Poděkoval(a): 24×
- Obdrženo poděkování: 35×
V jedné třídě je sice jen tak 30 lidí, ale těch tříd je několik, co vím tak od písmena A (kde jsem já) až co jsem nejdál slyšel o písmenu E, takže 150 lidí by tam mohlo být. Takže šance je velká. Akorát kdyby se přihlásilo moc lidí z ČR, tak by asi jejich počet omezili, takže... bylo by lepší, kdyby se tam hlásili jenom ti, co už ví že dokážou udržet vykonávání praktik 
Jo, kdybys tam byl aji ty, tak by to byla bomba

Jo, kdybys tam byl aji ty, tak by to byla bomba

- marvin
- Administrátor
- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 544×
- Obdrženo poděkování: 712×
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je sice od Daniela Murphy ale dobry
- Přílohy
-
- A Perspective on Franz Bardon.pdf
- (165.27 KiB) Staženo 115 x
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
- Michal
- vášnivý přispivatel
- pohlaví: —
- Poděkoval(a): 24×
- Obdrženo poděkování: 35×
Tak jsem se včera dozvěděl, že Ramose a Veos (jakožto dvojčata) jsou "Twin red dragons" a reprezentují oba aspekty životní síly. Které oba zatím nevím, tak daleko nejsem. Zatím můžu říct, že životní síla obsahuje úplně všechno. Každopádně o tom dál nemůžou mluvit, takže víc nevím 
Jenom bych teda dodal, že čím jsem dál, tím víc vnímám, že tahle škola bude hodně růst asi tak rychle, jak stihnou studenti postupovat směrem k vyššímu pochopení. Cesta ke gnosi je tam plánovaná cca na 6 let. Někteří už jsou tam 4 roky, takže možná budou celkem blízko. I ti co gnose nedosáhli ale už učí. Už každopádně plánuju, že se jedu podívat na Floridu do jejich chrámu.

Jenom bych teda dodal, že čím jsem dál, tím víc vnímám, že tahle škola bude hodně růst asi tak rychle, jak stihnou studenti postupovat směrem k vyššímu pochopení. Cesta ke gnosi je tam plánovaná cca na 6 let. Někteří už jsou tam 4 roky, takže možná budou celkem blízko. I ti co gnose nedosáhli ale už učí. Už každopádně plánuju, že se jedu podívat na Floridu do jejich chrámu.
Zpět na “Chris a Daniel Murphy (Fra Ramose and Veos)”