Nová kniha od Bardona?
- Adam
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 488×
- Obdrženo poděkování: 362×
Re: Nová kniha od Bardona?
Dobré dílo, dobrý konec. Díky! A už ji také vidím ve svém vlastnictví :-)
Bude tam i ta Mekova předmluva?
Adam
Bude tam i ta Mekova předmluva?
Adam
Nejsem ani duše, ani tělo, nesmrtelný duch-JÁ jsem,
jsem pouhý svědek tohoto bytí...
jsem pouhý svědek tohoto bytí...

- Arex
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 177×
- Obdrženo poděkování: 1116×
Adam: ano, bude tam Mekova předmluva o historii a praxi a moje předmluva o teorii a praxi.
A ještě "dobromyslná výhrůžka" pro členy cvičících skupin: kdo tu knihu jen koupí a odloží na polici, bude ji pak muset číst tolikrát, co jsem ji četl při přípravě já (dejme tomu 20x). Což při plánovaném rozsahu 500-600 stran a při dvou minutách na stránku... Uvidíme. :-)
A ještě "dobromyslná výhrůžka" pro členy cvičících skupin: kdo tu knihu jen koupí a odloží na polici, bude ji pak muset číst tolikrát, co jsem ji četl při přípravě já (dejme tomu 20x). Což při plánovaném rozsahu 500-600 stran a při dvou minutách na stránku... Uvidíme. :-)
„Srdce, buď statečné a spěj vpřed!“, tak volají všichni, kdož jsou sklíčeni smrtelností. Tak zní heslo zasvěcenců zanícených touhou po Absolutnu a stoupajících po žebříku Poznání. Ale až v soutěsce mezi obočím rozzáří se Světlo jako plamen blesku!
- gooolem
- mě už nikdo nezastaví

- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 285×
- Obdrženo poděkování: 455×
- Kontaktovat uživatele:
To je luxusní zpráva. Velké díky všem, kteří nám toto obohacení přinesli :-)
Hlavu nesu v oblacích, však nohy z tuhé hlíny uplácané mám.
- Arex
- mě už nikdo nezastaví

Tak druhé kolo reportáže. Mám před sebou sazbu Pomůcky k introspekci, ze které vidím, že výsledná kniha bude mít kolem 700 stran (z toho část bude barevně). Do 15. 11. musíme knihu odevzdat, děj se co děj. Takže s chutí do toho!
To bude kniha! A což teprve ta introspekce...
Naposledy upravil(a) Arex dne 26 říj 2015, 23:03, celkem upraveno 1 x.
„Srdce, buď statečné a spěj vpřed!“, tak volají všichni, kdož jsou sklíčeni smrtelností. Tak zní heslo zasvěcenců zanícených touhou po Absolutnu a stoupajících po žebříku Poznání. Ale až v soutěsce mezi obočím rozzáří se Světlo jako plamen blesku!
- Havran
- mě už nikdo nezastaví

- Obdrženo poděkování: 25×
Přeji hodně štěstí.
Havran
Havran
Having power isnt as good as you thing ...
... whom am I kidding? Power is GREAT!
... whom am I kidding? Power is GREAT!
- gooolem
- mě už nikdo nezastaví

- Kontaktovat uživatele:
Arex: drzime vsichni palce :-)
parada :-) a drzim palce, nech vsetko vypali, tak ako ma... o to viac, ze zivlova rovnovaha a jej dosiahnutie ma v hermetike primarne zaujima...
- Arex
- mě už nikdo nezastaví

Třetí kolo reportáže. Mám hotovou korekturu první části knihy, tj. pozitivních (aktivních) vlastností všech čtyř živlů - 290 stran. (To je tedy text, který vyšel - po podivných úpravách - v němčině a angličtině.) A teď hurá na vlastnosti negativní.
- gooolem
- mě už nikdo nezastaví

- Kontaktovat uživatele:
Pozitivní vlastnosti na tolik stran? No těprso!
- Arex
- mě už nikdo nezastaví

Čtvrté kolo reportáže. Dokončil jsem i korekturu negativních (pasivních) vlastností a odeslal jsem celou sazbu k opravě panu nakladateli. Až to zanese, dostanu sazbu znovu a podrobně ji prohlédnu, jestli jsme zanesli všechno, co bylo třeba. Mezi tím bude hotová i jazyková korektura. Kniha se už mocně blíží.
- gooolem
- mě už nikdo nezastaví

- Kontaktovat uživatele:
NÁDHERAAAA....
- Arex
- mě už nikdo nezastaví

Páté kolo reportáže. Pan nakladatel zanesl opravy, poslal mi sazbu k prohlédnutí a já ji celou znovu prošel. Několik málo věcí, které při zanášení korektur unikly, jsem znovu zanesl, a odeslal sazbu zpět nakladateli.
V úterý bude hotová jazyková korektura, která je prý malá (asi jsme udělali dobrou práci...).
Všechny obrázky jsou graficky upravené, většina jich je už v sazbě. Sázíme faksimile negativních vlastností a fotografie pana Bardona.
Jestli to všechno půjde tímto tempem (čemuž se, po letitých zkušenostech, neskutečně divím), tak máme knihu v neděli hotovou. Rozsah bude cca 720 stran.
V úterý bude hotová jazyková korektura, která je prý malá (asi jsme udělali dobrou práci...).
Všechny obrázky jsou graficky upravené, většina jich je už v sazbě. Sázíme faksimile negativních vlastností a fotografie pana Bardona.
Jestli to všechno půjde tímto tempem (čemuž se, po letitých zkušenostech, neskutečně divím), tak máme knihu v neděli hotovou. Rozsah bude cca 720 stran.
- Kuato
- vášnivý přispivatel

- Poděkoval(a): 222×
- Obdrženo poděkování: 857×
AREX: hmhmhm, takhle kdybychom pracovali vsichni, tak uz mame tu republiku davno vybudovanou a nasi vychodni i zapadni soudruzi by jenom valili bulvy!
btw. jak se zapina v lidske hlave rezim KurvaRychloCteni, kterys zjevne pouzival, protoze jinak mi hlava nebere, zes stihl opakovane tu dvanactikupu stran za dva dny precist ;o)?
btw. jak se zapina v lidske hlave rezim KurvaRychloCteni, kterys zjevne pouzival, protoze jinak mi hlava nebere, zes stihl opakovane tu dvanactikupu stran za dva dny precist ;o)?