Srazy, spolupráce...

Na tomto místě dávejte a pište podklady pro setkání a společnou práci

Moderátoři: Cagliostro, Anubis, Tomáš, Saila

Ankhur
Administrátor
Administrátor
pohlaví: Muž
Poděkoval(a): 48×
Obdrženo poděkování: 38×

Re: Team work

Příspěvekod Ankhur » 10 říj 2011, 10:45

Podle me je sdileni prinosne, pokud slouzi jako inspirace pro druhe a ne jako dokazovani si, co uz clovek sam umi. V takovem pripade se vse vyzrcadli na puvodce zpet.

Sdileni casto odhali jine pohledy, jine hranice vnimani druhych a vzajemne muze obohatit.

Take by se clovek mozna mel vyvarovat pocitu, ze neco nestiha, ze je pozadu, ze neco musi. Vse ma svuj cas a sve misto, kazdy mame sve tempo, sve poznani a vnimani sveta. Radu veci potrebuje clovek stravit (uvedomit si a zacit zit).

Spousta veci co si myslime a vnimame je cira iluze a sen - cloveku se otevrou oci.
Není to o tom, co chceš, je to o tom, co skutečně uděláš.

FTX

Re: Team work

Příspěvekod FTX » 11 říj 2011, 16:30

marvin píše:Já bych spíš řekl, že průšvih v hrubohmotném světě je způsobený živlovou nerovnováhou, nebo spíše špatným počínáním. Začneš se příliš sobecky soustředit na sebe a přestáváš vnímat okolí. Narušuješ rodinou energii a taky asi i energii vztahu se svymi blizkymi..
..to je můj názor

Samozřejmě máš svým způsobem pravdu. Jenže nikdo z nás se odmalička (a nejen odmalička) neučil trvale držet živlovou rovnováhu. A prakticky nikoho začínajícího ani nenapadne, co to znamená. Dokonalé zvládnutí živlové rovnováhy je spíše záležitostí mistrovské úrovně. Do té doby holt je třeba se o to snažit jak to nejlépe jde.

Bohužel celá okolní lidská společnost nás programuje k chování, které je v rozporu s kosmickými zákony (ponechám stranou je-li to úmysl, neznalost či úpadek). Některé věci se zdají natolik samozřejmé, že nikoho nenapadne o tom pochybovat. Tato skutečnost velmi ztěžuje skutečný postup.

Někdy je udržení živlové rovnováhy mimo aktuální možnosti a schopnosti adepta. S tím právě mohl pomoci opravdový mistr. Když není, a je jen přemíra falešných mistrů, tak je třeba být mnohem opatrnější.

A ještě k té živlové rovnováze. To je jako kdyby mi padal počítač a ty jsi říkal, že nemám vybalancované 1 a 0. Je to sice pravda, ale k tomu "vybalancování" je nutné pochopit spoustu dalších souvislostí. Třeba, že 1 a 0 se skládají do bajtů ...... atd.

Pochopte, že každé přiblížení k dokonalosti Božství automaticky vyvolává soud toho nedokonalého. A průšvihy při počátečních krocích adepta jsou jen projevem tohoto jevu. Lidstvo je chráněno před svoji nedokonalostí, ale taková ochrana zároveň blokuje nauky typu magie aby se rozšířily. Pro adepta je třeba tento rubikon překročit.

Ale to je naznačené v tom odkazu od pana Misteleho nechci opakovat co napsal někdo schopnější.

Ještě doplňuji: Klidně žijte v představě, že vám vše půjde snadno, i v hrubohnotném životě se stanete milionáři a k tomu Vám všechny neviditené bytosti budou sloužit :lol: a dají vám na co jen pomyslíte. Mám podezření, že o tuto iluzi asi brzo přijdete a nebo také ne, to pak dopadnete třeba tak jako hrdina v tomhle humoristickém minifilmečku: http://www.youtube.com/watch?v=HNMq8XS4LhE (2.minuta).

artysh
trochu se tu rozkoukávám
trochu se tu rozkoukávám
pohlaví:

Pocta Mistrovi

Příspěvekod artysh » 18 říj 2011, 03:36

Zdravím Vás!
Jsem velice rád, že se stále více mezi lidmi ví o Mistrovi. Jeho odkaz je živý a rád bych taky vyjádřil svou úctu. V Opavě budu otevírat čajovnu a rád bych ji zasvětil na počest Mistrovi, jeho rodině a žákům.
Rád bych, ale nejdříve chtěl poprosit pana Lumíra a paní Marii o svolení a pozvat je na otevírání.
Poradíte mi, prosím, kde najdu nějaký kontakt? Mám se optat v Radosti?
Můj mail je případně saigon.zije@seznam.cz .
Děkuji, Ondřej B.

locki
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
Obdrženo poděkování:
Kontaktovat uživatele:

Chvojka, křest knihy FB - dotaz.

Příspěvekod locki » 25 led 2012, 17:02

Pratele,

resime s jednim kolegou z fora starou zalezitost. Nekde koncem devadesatych let, kdyz zacal knihy FB vydavat pan Chvojka ve svem nakladatelstvi, usporadal pri prilezitosti krtu knihy(uz si nepamatuji ktere) i prednasku jisteho pana, ktery Bardonovi asistoval na jeho vystoupenich a jezdil s nim. Byl to v te dobe uz starsi pan, kazdopadne velmi hezky vypravel. Pokud tam nekdo z Vas byl a pamatoval by si jeho jmeno, bylo by to super a prosim napiste ho sem. Lidi tam tehdy bylo opravdu dost.

Ten pan, co si pamatuju, rikal, ze je zak Minarikuv a Bardona proste jen znal, ale jeho knihy nikdy necetl. Mluvil i o tom, ze nejak zaridili setkani Bardona s Minarikem a Kvetoslavovi z toho pry bylo asi den spatne. :) Nemuzu si vzpomenout, kdo to byl...uz je to proste moc dlouho. ;)
Stay well on your way and follow the Sign.

asteroth
trochu se tu rozkoukávám
trochu se tu rozkoukávám
pohlaví:

Hello

Příspěvekod asteroth » 15 bře 2012, 23:52

Sorry if this is in the wrong place but my czech isnt good enough. I live in Prague and am seeking some occultists from Bardon tradation to meet with from time to time...

Firzen
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 104×
Obdrženo poděkování: 70×
Kontaktovat uživatele:

Prázdninový sraz?

Příspěvekod Firzen » 17 čer 2012, 18:00

Ahoj všichni,

přemýšleli jste už o tom, že by nebylo marné udělat druhý sraz? Nemám žádnou představu o tom, kde by to mohlo být, to bych nechal na ostatních. Ale jestli chcete, tak já bych neviděl jako nemožné třeba i putování na dva či více dní a spaní pod širým nebem.

Byl by někdo pro další sraz?

PS: Rozhodně tohle neberte tak, že bych na ten sraz přijel, protože moje časové možnosti jsou poslední dobou opravdu špatné :D Ale zkusit by se to mohlo. :)

mek onder
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 256×
Obdrženo poděkování: 352×

Re: Prázdninový sraz?

Příspěvekod mek onder » 20 čer 2012, 21:59

Můžeme uspořádat setkání jako putování po stopách FB,domluvím setkání s LB,podívání se na dům kde bydlel a pracoval on a pak jeho žáci,popř.i místa kde chodil aspoň ta místní,studánky,lomy... :-) Možnost přespání na půdě domu v této lokalitě,který ho pamatuje :-)nebo v přírodě která pamatuje mnohé.. Záleží na vaší aktivitě,já občas mohu něco zprostředkovat,záleží v čem se chcete obohatit.. :-)

Ať už jednodenní či víkendové popř.přes týden...dle domluvy i jen jednotlivci(někdy je to i lepší),nezáleží na počtu :) ale bude zkoumáno srdce a ledví ;) ;) ;) vtip,to bude až jinde a jindy :D :D

Podněty na přemyšlení máte ;)

Tak ať se daří.

Mc :)
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.

marvin
Administrátor
Administrátor
Poděkoval(a): 586×
Obdrženo poděkování: 888×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 21 čer 2012, 08:34

beru víkend, napiš termíny:)
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.

Adam
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 488×
Obdrženo poděkování: 362×

Příspěvekod Adam » 21 čer 2012, 09:47

Paráda, souhlasím s Marvinem, nadhoď termíny možných prázdninových víkendů, kdyžtak k tomu zase udělám doodle tabulku, abychom viděli, jak kdo ne/může. Díky za nabídku, Mcu :-)
Nejsem ani duše, ani tělo, nesmrtelný duch-JÁ jsem,
jsem pouhý svědek tohoto bytí... :akasha

palmidar
jdu do sebe
jdu do sebe
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod palmidar » 23 čer 2012, 01:27

Jinak asi 5 minut autem a nebo par zastávek vlakem od Opavy je Hradec nad Moravicí a je tam kemp, tady dávám link. Zdá se, že ubytování tam taky nebude drahé. Je to jedna z možností.
http://www.kajlovec.cz/
Je tam nádherná příroda, zámek, atd.
co takhle víkend 6-8 července a nebo 13-15.července? :)

Firzen
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Firzen » 04 črc 2012, 17:14

Tak co? Mohl by někdo jet teď 6. až 8. července? :)

mek onder
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 256×
Obdrženo poděkování: 352×

Příspěvekod mek onder » 05 črc 2012, 00:02

¨

Můžu si udělat čas až na víkend 11 -12.8.,možná už i 10.8. ;)
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.

Milda
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod Milda » 11 črc 2012, 19:32

Ja budu v Opave v tydnu kolem 26.7.2012.
Ja mohu :-)

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 34×
Kontaktovat uživatele:

Hledam lidi na experimenty

Příspěvekod Pete » 16 črc 2012, 23:59

Zdravim,
chtel by se nekdo pripojit ? Jednalo by se o meditace, zenerovy karty (telepatie), posilani energie, vyrabeni a mereni energie predmetu a dalsi ruzne testovani a experimentovani. Kdo by mel zajem tak napiste tu

Firzen
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Kontaktovat uživatele:

Re: Hledam lidi na experimenty

Příspěvekod Firzen » 17 črc 2012, 19:50

Jo, tak tohle bych rád s někým zkoušel. Většinu lidí tyhle experimenty nebaví. Podle mě však velmi dobrá cesta k pokroku.
A kde bychom se setkali? A přišel by jsi poprvé ty za námi na sraz AC fóra (jsi i na něm, ne?) ? ;)

Zpět na “Veřejná Komunita”