Bytosti jsou běžnými obyvateli astrální sféry – je jich tam nekonečné množství a mají nejrůznější tvary. Některé jsou humanoidní, jiné zase tvoří podivuhodné kombinace forem. Občas mě pozorují a zdá se, jako by byly potěšeny, když si všimnou, že je člověk vnímá. Některé z nich dokonce navazují interakci – předávají energetické informace, komunikují, ačkoliv ne vždy za pomoci hlasu. Často je člověk slyší přímo ve své mysli, bez jakéhokoliv zvuku.
Některé bytosti si rády dělají legraci a šprýmují – jsou to opravdoví kejklíři a mistři astrálních žertů.
Existují zde i vyšší bytosti, než jsme my – a některé z nich si s člověkem rády hrají. Umí manipulovat s jeho energetickým tělem, natahovat ho, otáčet do spirál, dokonce ho „rozkládat“ na kousky a zase skládat zpět.
Bytosti
-
nagual
- snažím se trochu psát

- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 16×
- Obdrženo poděkování: 3×
Re: Bytosti
Mám prečtenou první kapitolu brány a učebnice vysoké magie a nečtu je jako román. jen by mě zajímalo co všechno musím splnit abych byl schopný navázat kontakt, dialog....
- marvin
- Administrátor

- Poděkoval(a): 591×
- Obdrženo poděkování: 1042×
- Kontaktovat uživatele:
Záleží co máš na mysli. Třeba v pátém stupni Brány začínáš pracovat s kyvadélkem tak třeba tam je jedna z metod.
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
-
nagual
- snažím se trochu psát

jde mi o to kdy a jak budu schopen tyto bytosti vnímat a vidět, komunikovat vypěstovanými smysly, to byl asi hlavní důvod proč jsem začal se cvičeními, ne zcela nezištně... ale je v tom i touha zlepšovat se po všech stránkách, nicméně s mým dosavadním tempem se mi 5. stupeň jeví jako hodně vzdálená meta
- marvin
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
nagual píše:jde mi o to kdy a jak budu schopen tyto bytosti vnímat a vidět, komunikovat vypěstovanými smysly
Schopen budeš tehdy, až si vytvoříš dostatečně silnou základnu, energetiku, koncentraci, vědomí a uvědomění na to aby jsi to zvládl. Může to být za půl roku, za rok, za dva, pět nebo deset let, nebo nikdy.
A až toho dosáhneš, o čem se s nimi budeš bavit? Na co by ses chtěl zeptat? A co podnikneš s tím, co se dozvíš?
Rychlost tvého vývoje bude přímo úměrná úsilí, záměru, motivaci kterou tomu věnuješ. Vše je dáno povahovými vlastnostmi, čím ryzejší budeš mít charakter, tím rychleji můžeš postupovat.
nagual píše:nicméně s mým dosavadním tempem se mi 5. stupeň jeví jako hodně vzdálená meta
A ty někam spěcháš?
-
nagual
- snažím se trochu psát

ne nespěchám, vlastně je to jen zvědavost, ani nevím na co bych se ptal. jsou to přehnané ambice aneb jak se piše v bráně ambice jsou nesprávné musíme zaujmout správný přístup ke cvičením
- Baleriond
- jdu do sebe

- Poděkoval(a): 418×
- Obdrženo poděkování: 13×
nagual píše:ne nespěchám, vlastně je to jen zvědavost, ani nevím na co bych se ptal. jsou to přehnané ambice aneb jak se piše v bráně ambice jsou nesprávné musíme zaujmout správný přístup ke cvičením
Pokud si dáš ze začátku na nižším stupni nějaký plán např. že by si rád během 3 let zvládl všechny tři Frabato knihy/díla tak ti to určitě nemůže nikdo zazlívat. Později na vyšším stupni jak budeš mít větší vhled uvidíš jak moc je to reálné.
"Nechť nás provází síla."
- marvin
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Baleriond píše:Pokud si dáš ze začátku na nižším stupni nějaký plán např. že by si rád během 3 let zvládl všechny tři Frabato knihy/díla tak ti to určitě nemůže nikdo zazlívat. Později na vyšším stupni jak budeš mít větší vhled uvidíš jak moc je to reálné.
Spíše je dobré se soustředit na pravidelnost a kontinuitu. Každý den alespoň 30minut askeze. Pokud možno tak 2x denně, ráno večer. Oddychnout, ale pracovat.
A sleduj jak se začneš zlepšovat. Soustřeď se spíš na aktuální práci, než na výsledek - ten odevzdáváš Bohu. Všechno co se ti podaří, všechny úspěchy jsou Jeho práce. Všechny neúspěchy jsou tvoje.
- Nadzemsky
- snažím se trochu psát

- Poděkoval(a): 15×
- Obdrženo poděkování: 9×
marvin píše:Baleriond píše:Pokud si dáš ze začátku na nižším stupni nějaký plán např. že by si rád během 3 let zvládl všechny tři Frabato knihy/díla tak ti to určitě nemůže nikdo zazlívat. Později na vyšším stupni jak budeš mít větší vhled uvidíš jak moc je to reálné.
Spíše je dobré se soustředit na pravidelnost a kontinuitu. Každý den alespoň 30minut askeze. Pokud možno tak 2x denně, ráno večer. Oddychnout, ale pracovat.
A sleduj jak se začneš zlepšovat. Soustřeď se spíš na aktuální práci, než na výsledek - ten odevzdáváš Bohu. Všechno co se ti podaří, všechny úspěchy jsou Jeho práce. Všechny neúspěchy jsou tvoje.
Velmi přínosný bod. Hlavně s těmi úspěchy. Přijde mi, že když na nich začneš pracovat. Pomalu se k nim realita začne naklánět. Přestavují si jako by bylo nekonečno možností a ty si můžeš vybrat do které to se pošleš.
-
Jaro
- mé první příspěvky:)

- Facebook: jaromir.gabriel
- Poděkoval(a): 6×
- Obdrženo poděkování: 2×
- Kontaktovat uživatele:
nagual píše:Mám prečtenou první kapitolu brány a učebnice vysoké magie a nečtu je jako román. jen by mě zajímalo co všechno musím splnit abych byl schopný navázat kontakt, dialog....
Zdravím Vás.
Předně jsem začátečník.
Já jsem se k Františku Bardonovi dostal právě přes komunikaci s Bytostmi. Do té doby jsem o něm neměl tušení. Přišel i František, který chodí dost často, snaží se pomáhat i z astrální úrovně. A ten mně navedl, ať začnu románem Frabato a Bránou k opravdovému zasvěcení.
Tím přeskakuji.
Když jsem před třemi lety řešil duševní problémy členů naší rodiny objevil jsem Kvantovou regresi Libora Smetany. Jsem technicky založený. A i když mně kvantová fyzika jednoznačně ukázala že "hmotný svět" není tím čím se zdá být, pořád jsem nevěřil, že může fungovat komunikace s astrálními bytostmi.
Tak jsem poslouchal nahrávky komunikací a zarazilo mně, že v nahrávce z USA dvacet let staré kde dotyčný položil otázku dostal stejnou odpověď jako dotyčná v Plzni tři roky zpět, když se ptala na totéž.
Tak jsem si kurz udělal a hned jsem to testoval se synem.
( metoda je z bezpečnostních důvodů pro dva jeden to vede - Já - a syn byl v meditačním stavu a přes něj se komunikuje a vše nahrává na MP3.)
Šlo nám to skvěle.
Zabezpečení je důležitou součástí. Není jedno s kým komunikujete. Jsou tam světelné bytosti (BLS), ale i negativní a šedé. Komunikovat vždy jen se světelnými bytostmi proto se dělají na začátku ochrany a je tato metoda pro dva.
I tak se negativní princip snaží komunikaci narušit. A to právě přes kanály které se ošetřit dají velmi špatně a to jsou vstupy které mají přes mně - mé nevykultivované věci.
Metoda se primárně používá právě pro vlastní kultivaci i když je to pro "ležícího" vždy mám pocit jako by mluvili pro mně.
Pokud máte touhu komunikovat máte možnost se objednat na kvantovou regresi, nebo si udělat kurz. Najít parťáka a nechat se vést BLS je to obrovská pomoc, když Vám BLS ukáží co na Vás působí a odkud a co se s tím dá dělat.
Většina lidí co se věnuje kvantové regresi jsou členy Klubu Brána k duchovnímu poznání a transformaci. Kde je každý měsíc probíráno určité téma a jsou tam uloženy rady (BLS), jež jsou získány právě přes komunikaci s BLS přes vykultivovaného vedoucího i přes vykultivované a nadané médium. Přispívají tam nejčastěji Egyptská božstva, Řecká božstva, Prvotní zdroj, Naše prozřetelnost P1, prozřetelnost P4. A pak spoustu bytostí s danou specializací která se probírá.
V 19. měsíci se shodou okolností probíral Nagual a Tonal.
V sekci Obecné - jsem založil složku KRLS + Brána.
Ať se Vám daří.
- zebyja
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 85×
- Obdrženo poděkování: 248×
Zdá se, že to berete vážně, zkoušeli jste takto s více lidmi zřít nezávisle a pak porovnat výsledky? Proto že takto to vyzní, že to taky může být celkem úlet.
Doporučuji se zabezpečit, viz. PME. John Deeho pantakl je v tomto velmi dobrý. Ideálně oba by se měli do pantaklu pravidelně mentálně nořit, aby rozpustili ego, neboť tato metoda jinak vytváří silné iluze. (Neznám teda přesnou metodologii tohoto kvantového čehosi) Beru to čistě podle toho, že jste dva, jeden v úplně pasivnim rěžimu dělá interface bytosti a druhý dělá dohled a zvědnou praxi (aktivní role). Spíše si myslím, že by oba měli být v hermafroditním stavu, ale když už toto, je dobré rozpustit ego (iluze) v pantaklu nebo jinou metodou.
Doporučuji se zabezpečit, viz. PME. John Deeho pantakl je v tomto velmi dobrý. Ideálně oba by se měli do pantaklu pravidelně mentálně nořit, aby rozpustili ego, neboť tato metoda jinak vytváří silné iluze. (Neznám teda přesnou metodologii tohoto kvantového čehosi) Beru to čistě podle toho, že jste dva, jeden v úplně pasivnim rěžimu dělá interface bytosti a druhý dělá dohled a zvědnou praxi (aktivní role). Spíše si myslím, že by oba měli být v hermafroditním stavu, ale když už toto, je dobré rozpustit ego (iluze) v pantaklu nebo jinou metodou.
Inteligentní člověk umí řešit problémy, genius jim umí předcházet..
-
Jaro
- mé první příspěvky:)

- Facebook: jaromir.gabriel
- Poděkoval(a): 6×
- Obdrženo poděkování: 2×
- Kontaktovat uživatele:
Díky za navedení. Mohl by jste upřesnit zdroj názvem knihy, nebo odkazem?
John Deeho pantakl - Myslíte tím Pentagramový rituál?
Kvantovou regresi nevymysleli lidé, byla lidstvu předána bytostmi a bytosti na ní i spolupracují.
Je nás cca 40 co tuto metodu používají k vlastní kultivaci. Jsme ve spojení a porovnáváme výsledky. Jsme ve shodě. Individuálně pak každý cvičí Bránu k opravdovému zasvěcení od Františka Bardona.
Výhodou kvantové regrese je přesné navedení od bytostí na věci, které je potřeba u daného jedince řešit. A to napříč všemi životy. Neznám jinou metodu, která by toto umožňovala. Do jisté míry tím nahrazuje osobního Gurua na nejvyšší úrovni.
Také zde platí, že dostanete odpovědi na úrovni na které jste schopen položit otázku. A další výhodou je, že pokud se zeptáte na otázku u které je zodpovězení v rozporu s Vaším životním plánem tak dostanete odpověď, že tuto odpověď nemáte mít. Bytosti lásky a světla vždy dodržují životní plán jedince.
Co se týká zabezpečení je tomu věnována první část sezení . Problematické je právě působení přes toho co to sezení vede. A to je také důvod proč všichni co to provozují na své kultivaci intenzivně pracují.
John Deeho pantakl - Myslíte tím Pentagramový rituál?
Kvantovou regresi nevymysleli lidé, byla lidstvu předána bytostmi a bytosti na ní i spolupracují.
Je nás cca 40 co tuto metodu používají k vlastní kultivaci. Jsme ve spojení a porovnáváme výsledky. Jsme ve shodě. Individuálně pak každý cvičí Bránu k opravdovému zasvěcení od Františka Bardona.
Výhodou kvantové regrese je přesné navedení od bytostí na věci, které je potřeba u daného jedince řešit. A to napříč všemi životy. Neznám jinou metodu, která by toto umožňovala. Do jisté míry tím nahrazuje osobního Gurua na nejvyšší úrovni.
Také zde platí, že dostanete odpovědi na úrovni na které jste schopen položit otázku. A další výhodou je, že pokud se zeptáte na otázku u které je zodpovězení v rozporu s Vaším životním plánem tak dostanete odpověď, že tuto odpověď nemáte mít. Bytosti lásky a světla vždy dodržují životní plán jedince.
Co se týká zabezpečení je tomu věnována první část sezení . Problematické je právě působení přes toho co to sezení vede. A to je také důvod proč všichni co to provozují na své kultivaci intenzivně pracují.
- zebyja
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 85×
- Obdrženo poděkování: 248×
https://en.wikipedia.org/wiki/Sigillum_Dei
Pro jeho konstrukci ale doporučuji spíše knihu: "John dee's Five Books of Mystery", tedy zejména Liber II, kde je zaznamenána jeho komunikace s archandělem Michaelem, při níž mu Michael dává návod k sestrojení této pečeti.
Já osobně mám výtisk, ale na první pohled se mi zdá že tato kniha: https://warlockasyluminternationalnews. ... terson.pdf
je na první pohled obsahově totožná (bez poznámek pod čarou a má jinak sázené obrázky).
Pro jeho konstrukci ale doporučuji spíše knihu: "John dee's Five Books of Mystery", tedy zejména Liber II, kde je zaznamenána jeho komunikace s archandělem Michaelem, při níž mu Michael dává návod k sestrojení této pečeti.
Já osobně mám výtisk, ale na první pohled se mi zdá že tato kniha: https://warlockasyluminternationalnews. ... terson.pdf
je na první pohled obsahově totožná (bez poznámek pod čarou a má jinak sázené obrázky).
Inteligentní člověk umí řešit problémy, genius jim umí předcházet..