Příspěvekod gooolem » 04 srp 2014, 12:43
Pri cviceni zivlovych technik, v dobe nejpilnejsiho treninku, se mnou spolupracovali od kazdeho zivlu jedna bytost (zrejme jsem je dostal)...tri dny jsem je vnimal ve sve blizkosti a az pak jsem se dozvedel, ze tu jsou, aby mi pomohli uzdravit moji prvni cakru. Nasledna prace s nimi -prace jejich, trvala cca 3 mesice. Gnom mne vzal v jednom zmenenem stavu vedomi do nitra Zeme, at vim, jak vypada dobre fungujici prvni cakra. V zivote jsem nevidel tak silne cervene svetlo :-) prvni cakry. Nedavno, kdyz jsem trenoval zivlove dychani celym telem, prisel opet gnom a ukazal mi jednoduchou vec: pri nadechu je predstava, ze jsem vtahovan do zeme, do hliny s jeji vuni, tihou, tmou...a pri vydechu jsem vytlacen zese na povrch (pri tomto nedochazi ke kupeni zivlu). Funguje to paradne a celym telem, od noh pocinaje, citim tihu prvku zeme, kdyz jsem vtahovan dovnitr. Stejne to jde delat s ohnem, vtahnuti do plamenu, i s vodou, vtahnuti pod hladinu...ve vzduchu jsem se pri nadechu citil jako papirovy drak s jeho lehkosti a pri vydechu jsem byl na snure stazen zpet na zem. Je to takova hrava forma, tak jsem se tady o ni chtel podelit. Treba nekomu tento pohled na cviceni i pomuze.
Hlavu nesu v oblacích, však nohy z tuhé hlíny uplácané mám.