Fyzická úroveň

Baleriond
trochu se tu rozkoukávám
trochu se tu rozkoukávám
pohlaví: Muž
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 14×

Re: Fyzická úroveň

Příspěvekod Baleriond » 15 dub 2025, 20:39

RUCE

Jsou párové, stejně jako uši a nohy. Takže levé strany rukou jsou elektrické a pravé magnetické. Jsou zde myšleny i paže (fluidum se nemění od ramen až po konce dlaní). Levou a pravou stranu poznáme tak, že si lehneme na záda a ruce položíme přirozeně na hrany - tak najdeme i neutrální plochu paží. U nohou rovinu najdeme ještě snadněji.

Zdravím všechny chtěl bych se zeptat. Zkouším mamince impregnovat přání na její zdraví při nádechu, jezení, pití, ale přijde mi to málo její stav se moc nelepší ( vegetativní stav - je schopná občas hýbnout hlavou a natočit ji s očima na mě a občas hýbnout zmáčknout pravou ruku a nepravidlně občas hýbne i levou, někdy je schopná se usmívat, když na ni mluvím a snaží se pravidelně v duchu/rty na mě mluvit, nejde nic slyšet má v krku dýchání). Jsem jinak u 2. stupně, ale zaujalo mě ve 3. stupni tohle rozdělení rukou tak bych chtěl zatím vyzkoušet magnetizéra se svými rukama a dobíjet ji zatím svou vlastní silou (než se naučím žehnat ruce). Jestli to tedy chápu dobře když se dívám na ruce před sebou levá dlaň je magnetická a pravá dlaň je elektrická? Takže vlastně pak přikládám svou levou dlaň na její levou dlaň a pravou dlaň na její pravou? Děkuji za trpělivost se mnou a případné rady. Kdyby byl někdo ochotný poradit ohledně léčení i více, nebo se tím přímo zabýval napište mi prosím SZ, nebo zde na email. Děkuji.
-Balian z Ibelinu(Orlando Bloom): Víš, že jdeš na jistou smrt. Hospitaler(David Thewlis): Každá smrt je jistá.
Království Nebeské.

Zpět na “Magický výcvik těla - 3. stupeň”