RUCE
Jsou párové, stejně jako uši a nohy. Takže levé strany rukou jsou elektrické a pravé magnetické. Jsou zde myšleny i paže (fluidum se nemění od ramen až po konce dlaní). Levou a pravou stranu poznáme tak, že si lehneme na záda a ruce položíme přirozeně na hrany - tak najdeme i neutrální plochu paží. U nohou rovinu najdeme ještě snadněji.
Zdravím všechny chtěl bych se zeptat. Zkouším mamince impregnovat přání na její zdraví při nádechu, jezení, pití, ale přijde mi to málo její stav se moc nelepší ( vegetativní stav - je schopná občas hýbnout hlavou a natočit ji s očima na mě a občas hýbnout zmáčknout pravou ruku a nepravidlně občas hýbne i levou, někdy je schopná se usmívat, když na ni mluvím a snaží se pravidelně v duchu/rty na mě mluvit, nejde nic slyšet má v krku dýchání). Jsem jinak u 2. stupně, ale zaujalo mě ve 3. stupni tohle rozdělení rukou tak bych chtěl zatím vyzkoušet magnetizéra se svými rukama a dobíjet ji zatím svou vlastní silou (než se naučím žehnat ruce). Jestli to tedy chápu dobře když se dívám na ruce před sebou levá dlaň je magnetická a pravá dlaň je elektrická? Takže vlastně pak přikládám svou levou dlaň na její levou dlaň a pravou dlaň na její pravou? Děkuji za trpělivost se mnou a případné rady. Kdyby byl někdo ochotný poradit ohledně léčení i více, nebo se tím přímo zabýval napište mi prosím SZ, nebo zde na email. Děkuji.
Fyzická úroveň
-
- jedu jak drak
- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 26×
- Obdrženo poděkování: 71×
Re: Fyzická úroveň
Zkouším mamince impregnovat přání na její zdraví při nádechu, jezení, pití, ale přijde mi to málo její stav se moc nelepší
Nevím, jestli tomu přesně rozumím. To vědomé dýchání a jezení provádíš ty a nebo se nějak snažíš ovlivňovat její dýchání a její jezení?
Každopádně jsem měl za to, že ty metody zmíněné v 1. stupni (ještě též magie vody) se mají používat na ovlivňování sebe sama, nikoli druhých lidí.
- marvin
- Administrátor
- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 574×
- Obdrženo poděkování: 783×
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fyzická úroveň
Baleriond píše: přijde mi to málo její stav se moc nelepší
Nejsem léčitel, ale co se týče zdraví a nemocí je to o množství energie. (čím kvalitnější vibrace, tím je potřeba méně kvantity). Musíš si celý ten stav představit jako rovnici o dvou stranách. Na jedné straně je nemocný člověk a síla která působí proti jeho zdraví. Čím starší člověk, čím méně má životní esence (síly), tím snadnější je pro nemoc ho ovlivnit. Takže máš vlevo sílu nemoci o hodnotě (např. 300 - čistě pro představu) a ta působí na tvou maminku. Je to násobně více, než je ona schopna vyrovnat a výsledkem je její vegetativní stav. A teď si představ, že na pravé straně rovnice jsi ty a snažíš se ji pomáhat. Tvá impregnace má hodnotu např. 10, modlitby třeba 50 a tvá vytrvalá a hluboká láska k ní např. 100. Tyto dvě energie působí proti sobě a na úrovni životní síly se potkávají. Výsledek je jasný: Síla která působí na nemocného člověka je značně vyšší než síla, kterou působíš ty na její uzdravení.
Aby jsi ji vyléčil čistou impregnací, musel bys být na úrovni mistra, nebo alespoň velmi silného magnetizéra. I tak by jsi měl co dělat a pravděpodobně by výsledky nebyly trvalého rázu.
Do toho vstupuje ještě spousta dalších a dalších faktorů, karma, Božská Prozřetelnost, atd atd. Všechny tyto síly se střetávají, a výsledkem je nemocná osoba.
Čím více porozumíš léčitelskému řemeslu, tím více budeš vidět síly na pozadí, které zde působí.
Čím silnější (kvantita) budeš mít impregnaci, vůli, přesvědčení, koncentraci - tím silněji budeš schopen působit na lidi a předměty.
Čím vyšší budeš mít vibraci, čím čistější frekvenci budeš vyzařovat, tím méně budeš potřebovat hrubé síly na ovlivňování věcí.
Čím více budeš chápat věci a souvislosti, naučíš se vnímat okolní svět a svět příčin, tím méně se budeš snažit sám působit na okolí.
To je moje zkušenost na zamyšlení a trochu toho co jsem (subjektivně) poznal (má pravda). Třeba ti to v něčem pomůže.
díky
Ať se ti daří ve Tvém konání!
m
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
Zpět na “Magický výcvik těla - 3. stupeň”