Chiromantie a chirologie

Absolutně volné téma

Moderátor: Cagliostro

Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Firzen
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 104×
Obdrženo poděkování: 70×
Kontaktovat uživatele:

Chiromantie a chirologie

Příspěvekod Firzen » 04 led 2015, 19:01

Zdravím všechny :-)

Nemohl by mi někdo z vás doporučit nějakou dobrou knížku o čtení z ruky? Pár knížek o tomhle tématu jsem už měl v ruce, ale příliš mě neoslovily, přišlo mi, jakoby se podobaly některým snářům, ve kterých se píše, že pokud ve snu uvidíte černou kočku, znamená to, že vás zítra přejede auto. :-)
Potřeboval bych něco trochu víc prověřeného, hlubšího a reálného. Kdyby někdo nějaký takový zdroj znal, budu mu vděčný.

Předem díky

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 25×
Obdrženo poděkování: 560×

Re: Chiromantie a chirologie

Příspěvekod Cagliostro » 04 led 2015, 21:58

Zkus se podívat na starší věci, např. studie Rukoznalství, čili, Čtení z ruky (Karel Sezemský), německou věc Lehrbuch der Chiromantie (od Juliuse Nestlera), případně Systém vývoje lidské mysli (pátý díl Jamese Corda) atd.
Ego sum, qui sum!

Ištar
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví: Žena
Poděkoval(a): 172×
Obdrženo poděkování:

Re: Chiromantie a chirologie

Příspěvekod Ištar » 23 led 2015, 22:56

Kniha Poznej svůj osud od SUE Visual ISBN 80-900298-2-5, Praha: 1990, Čajkovo nakl. Praha.

Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”