Ahojte. Mojej priatelke sa minulú noc zdal zvláštny sen. Spísala mi ho, a radi by sme sa s vami poradili ohladom významu toho sna, teda rozluštenia symboliky. Neviem, či to niečo na vyklade mení, no je tehotná.
Vo sne som šla do svojho domu neskoro večer, lenže dvere boli zamknuté a nedali sa otvoriť, jedine čo bolo otvorené bola terasa kde boli samé kvety. Zrazu som zatvárala dvere lenže ako sa zatvorili bol plza dverami neznámy muž, ktorý mi nadaval. Po chvíli otvoril dvere a ja som sa zľakla, mala som strach, tak som zobrala sekeru čo majú hasiči, keď sa otvorili dvere buchla som toho muža so sekerou najskôr po hlave, no nepomohlo to. Potom som ho zasa buchla po hlave, zasa nič tak som dala ranu do tela, stále muž sa ma snažil napádať, zrazu mal istú sekeru ako ja a buchol ma po hlave tiež, cítila som krv.Snažila som sa otvoriť dvere od terasy a snažila sa dostať do domu, v tom som zistila že dvere boli zamknuté. A muž sa ma snažil stále napádať či už slovne ako že som kurva a že každý to vie alebo údermi, znova som zobrala svoje sily a buchla som ho do hlavy tak že mu vypadla časť lebky a bol vidieť mozog, ani to nezabralo. Tak som začala kričať o pomoc a zrazu sa otvorili dvere a muž ktorý otvoril ma pustil do vnútra, zrazu som sa rozplakala, muž kričal tiež o pomoc a o pustenie do vnútra zasa mal nechutne slova na moju osobu, nikto z ľudí čo boli vo vnútri medzi kuchyňou a chodbou mu nechceli pomôcť. Tak muž ktorý ma napadol zostal vonku a po chvíli som sa zobudila.
Napadá niekoho, čo by to mohlo znamenať ?
Výklad snu
Moderátor: Cagliostro
Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
- marvin
- Administrátor

- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 586×
- Obdrženo poděkování: 888×
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výklad snu
Ahoj,
měl jsem nedávno v něčem podobný sen. Bylo tam hodně boje a soubojů s víceméně stejným výsledkem jako ty. Nic nepomáhalo. Také jsem silou neporazil nepřítele. Nicméně můj sen potom pokračoval a bylo tam prozření, měl jsem tam zakončení a uvědomění, že soubojem v hrubé síle nelze zvítězit. Po odevzdání se a smíření se se situací mi bylo ukázáno v čem je skrytá pravá "moc" a nakonec jsem zvítězil - mírem.
Proč se mi to zdálo si u sebe dokážu vysvětlit, protože znám své zázemí a kontext. U tebe ti nikdo konkrétně neporadí, protože neví čím procházíš. Musíš hledat analogie ve svém životě (stresy, strachy, bolesti, atd.) Tam potom najdeš.
A jak říkám, ten sen je podle mě jenom část příběhu, který ještě není dokončený.
Přeji zdar.
m
měl jsem nedávno v něčem podobný sen. Bylo tam hodně boje a soubojů s víceméně stejným výsledkem jako ty. Nic nepomáhalo. Také jsem silou neporazil nepřítele. Nicméně můj sen potom pokračoval a bylo tam prozření, měl jsem tam zakončení a uvědomění, že soubojem v hrubé síle nelze zvítězit. Po odevzdání se a smíření se se situací mi bylo ukázáno v čem je skrytá pravá "moc" a nakonec jsem zvítězil - mírem.
Proč se mi to zdálo si u sebe dokážu vysvětlit, protože znám své zázemí a kontext. U tebe ti nikdo konkrétně neporadí, protože neví čím procházíš. Musíš hledat analogie ve svém životě (stresy, strachy, bolesti, atd.) Tam potom najdeš.
A jak říkám, ten sen je podle mě jenom část příběhu, který ještě není dokončený.
Přeji zdar.
m
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”