Srazy, spolupráce...
Moderátoři: Cagliostro, Anubis, Tomáš, Saila
- marexxx
- snažím se trochu psát

- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 1×
- Kontaktovat uživatele:
Srazy, spolupráce...
zdravim, chcel by som sa opytat, ludi, ktori cvicia, alebo maju aspon nejake skusenosti, ci by sa neoplatilo schadzat aj osobne a rozpravat o tom.diky za reakcie
zijem v prahe ak by sa tu niekto našiel....
zijem v prahe ak by sa tu niekto našiel....
- mek onder
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 256×
- Obdrženo poděkování: 352×
Re: komunita
Není to špatný nápad,u FB.se taky scházeli a pomáhali si.Jen je třeba najít lidi z Prahy či okolí,kteří za to stojí a kterým to za to stojí
Existují skupinky u nás i v zahraničí(např.Švýcarsko...apod.),kteří toto praktikují už delší čas.Ať se moc daří.Mc 
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.
-
Michal (Polsko)
- trochu se tu rozkoukávám

- pohlaví: —
Vítejte
Vítejte
Jmenuji se Michael, já 37 let a pocházejí z polské. Po mnoho let jsem jako vy a Hermeticism Hermeticism zejména František Bardon. Sám doma v Polsku již několik let vede portál hermetyźmie www.hermeticum.pl funguje také s www.franzbardon.pl. Vidím, že máme podobné zájmy a je to hezké setkání s novými lidmi se společnými zájmy a vášně. Stejně jako vy tady máme vaše fóra, stejně jako on-line chat a přeložit do našeho jazyka vzduchotěsné. Každých pár měsíců se setkáváme v reálném světě, aby spolu mohli mluvit, sdílet své znalosti a praxe spolu.
Zdravím vás dnes z naší strany a kdo ví, možná v budoucnu budou naše znalosti přiblížit a možná si spolu s vámi.
Tvůj
Text v překladu Google Translate.
Jmenuji se Michael, já 37 let a pocházejí z polské. Po mnoho let jsem jako vy a Hermeticism Hermeticism zejména František Bardon. Sám doma v Polsku již několik let vede portál hermetyźmie www.hermeticum.pl funguje také s www.franzbardon.pl. Vidím, že máme podobné zájmy a je to hezké setkání s novými lidmi se společnými zájmy a vášně. Stejně jako vy tady máme vaše fóra, stejně jako on-line chat a přeložit do našeho jazyka vzduchotěsné. Každých pár měsíců se setkáváme v reálném světě, aby spolu mohli mluvit, sdílet své znalosti a praxe spolu.
Zdravím vás dnes z naší strany a kdo ví, možná v budoucnu budou naše znalosti přiblížit a možná si spolu s vámi.
Tvůj
Text v překladu Google Translate.
Team work
Zdravím,
rád by som sa spýtal či by niekto nemal záujem trénovať spoločne. Nejde o to, že sa musíme stretávať, ale o to žeby sme boli viacerí a spoločne si hovorili zážitky z tréningov a povzbudzovali sa aby to niekto neodflákol a pod. lebo stále to nejako nevyjde a skončíme niekde na pol ceste prvého stupňa. O tieto veci sa zaujímame už dlho, ale nikdy sa nič prevratné nepodarilo.
Sme už traja a tak by sme chceli ešte zopár ľudí. Mohli by sme sa dorozumievať buď tu nejako alebo by sme vytvorili vlastnú stránku, alebo je tu ešte skype a ICQ, niečo také kde je spoločenská konverzácia.
Za odpoveď ďakujeme
PS: super fórum
rád by som sa spýtal či by niekto nemal záujem trénovať spoločne. Nejde o to, že sa musíme stretávať, ale o to žeby sme boli viacerí a spoločne si hovorili zážitky z tréningov a povzbudzovali sa aby to niekto neodflákol a pod. lebo stále to nejako nevyjde a skončíme niekde na pol ceste prvého stupňa. O tieto veci sa zaujímame už dlho, ale nikdy sa nič prevratné nepodarilo.
Sme už traja a tak by sme chceli ešte zopár ľudí. Mohli by sme sa dorozumievať buď tu nejako alebo by sme vytvorili vlastnú stránku, alebo je tu ešte skype a ICQ, niečo také kde je spoločenská konverzácia.
Za odpoveď ďakujeme
PS: super fórum
-
FTX
Re: Team work
Scházet se a pomáhat si je skvělá věc, jenže to většinou dopadne špatně 
Zejména u duchovní práce netušíte, s čím máte tu čest.
Přečti si tohle:
http://www.frabato.cz/viewtopic.php?f=34&t=192
U skupiny hrozí, že se lidé pohádají při nějaké nepříjemné události a skupina se rozpadne. A ta většinou téměř jistě přijde. Akáša Vám to zadarmo nedá.
Sám William Mistele chtěl založit skupinu lidí, kteří by se po celé zemi podporovali. Po nějaké doobě se její členové začali "bezdůvodně" nenávidět.
Mám i podobné osobní zkušennosti. Ale to jen na PM.
Přes to Vám fandím a přeji úspěšnou spolupráci.
Zejména u duchovní práce netušíte, s čím máte tu čest.
Přečti si tohle:
http://www.frabato.cz/viewtopic.php?f=34&t=192
U skupiny hrozí, že se lidé pohádají při nějaké nepříjemné události a skupina se rozpadne. A ta většinou téměř jistě přijde. Akáša Vám to zadarmo nedá.
Sám William Mistele chtěl založit skupinu lidí, kteří by se po celé zemi podporovali. Po nějaké doobě se její členové začali "bezdůvodně" nenávidět.
Mám i podobné osobní zkušennosti. Ale to jen na PM.
Přes to Vám fandím a přeji úspěšnou spolupráci.
- Pete
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 2×
- Obdrženo poděkování: 34×
- Kontaktovat uživatele:
Mam podobny nazor jako FTX, s tim rozdilem, ze to neni "skodolibe" od akasy, tudiz duvod neni ten aby to clovek nemel zadarmo, ale spis ten ze by jim skupina uz prilis mnoho neprinesla a je treba se posunout dale. Podobne je to u duchovnich mistru (fyzickych), pokud uz nemaji prilis co nabidnout, tak se uz akasa postara o to aby jsme se posunuli dale.
-
FTX
To "škodolibě" jsem mysel jako ironii.
Ono to sice možná tak navenek vypadá, ale problém za tím je daleko hlubší.
Třeba za socíku vznikaly okultní spolky a pak možnost dnešního podnikání většinu adeptů zastavila.
Ono to sice možná tak navenek vypadá, ale problém za tím je daleko hlubší.
Třeba za socíku vznikaly okultní spolky a pak možnost dnešního podnikání většinu adeptů zastavila.
hej viem asi na co narazas...aj preto sa to ako pozeram nedari skor onikomu z fora...kazdi pada pri prvom stupni, ten je "test" ci na to mas...keby to bolo take lahke tak to vie kazdi a bolo by to kusa na nic...to ma aj stve...tu sa treba len a len zapriet a cvicit nic viac...ale no uvidim ako to pojde so skupinou...neviem ci sa stretneme, podla toho ako budeme od seba byvat...ale bolo by dobre aspon sa tak nejako podporovat
- Pete
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 2×
- Obdrženo poděkování: 34×
- Kontaktovat uživatele:
Ono to stejne casto vazne hlavne kvuli neosobnimu kontaktu, hold problem nove doby, sice se spolky rozpadaly i drive, ale imho je pri neosobnim kontaktu vetsi sance na rozpad
ved jasne ale zasa je to aj vyhoda novej doby lebo inak by si nemal moznost spoznat takych ludi vobec nie len osobne...lepsie ako nic ak ta deli vzdialenost...ale za pokus nic nedame
- mek onder
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 256×
- Obdrženo poděkování: 352×
Já to vidím jako dobrý nápad..Může se tam najít i krásné přátelství,obohacení ..a když se nebudou k sobě vázat a bude to svobodné a přirozené..,tak až nastane jejich čas,jejich cesty se rozejdou..
(nebo taky ne
) aby se setkali v Duchu..Pokud budete mít zájem,můžeme to zkusit
At´se daří.
Mc
At´se daří.
Mc
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.
-
FTX
Ten odkaz, co jsem napsal v první reakci doporučuji k přečtení. Tam se o skupinové spolupráci píše.
A jen tak mimochodem, pokud někdo skutečně začne poctivě cvičit tak známkou úspěchu ve cvičení většinou je průšvih v hrubohmotném světě. Ztráta blízkých, zaměstnání, rozchod s přítelkyní, přitelem, eskalující neshody s rodiči, nemoc a jiné. Věci se začnou měnit. A nebo se prozměnu nestane vůbec nic a jen narůstají pochybnosti. Mimochodem magie není ani tlachárna ani příjemná procházka růžovým sadem, doufám, že je Vám to jasné.
Člověk má kolektivní úchylku, že své zážitky potřebuje sdílet. To je v tomto oboru často ke škodě věci.
Doporučuji, nenechte se odradit. Fungující skupinu lidí, kteří si pomáhají považuji za malý zázrak.
A jen tak mimochodem, pokud někdo skutečně začne poctivě cvičit tak známkou úspěchu ve cvičení většinou je průšvih v hrubohmotném světě. Ztráta blízkých, zaměstnání, rozchod s přítelkyní, přitelem, eskalující neshody s rodiči, nemoc a jiné. Věci se začnou měnit. A nebo se prozměnu nestane vůbec nic a jen narůstají pochybnosti. Mimochodem magie není ani tlachárna ani příjemná procházka růžovým sadem, doufám, že je Vám to jasné.
Člověk má kolektivní úchylku, že své zážitky potřebuje sdílet. To je v tomto oboru často ke škodě věci.
Doporučuji, nenechte se odradit. Fungující skupinu lidí, kteří si pomáhají považuji za malý zázrak.
fuuuha...tak toto co pises v druhom odstavci som netusil ale mne sa stale stava ze ked zacnem, cvicim vytrvalo ale zrazu neviem preco ale prestavam s tym aj ked nechcem, raz vynecham cvicenie lebo osm zaspal alebo skratim o minutu a uz sa to vlecie celym treningom a je po celom snazeni sa bez uspechu a ked tak s minimalnym...
- marvin
- Administrátor

- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 586×
- Obdrženo poděkování: 888×
- Kontaktovat uživatele:
FTX píše:známkou úspěchu ve cvičení většinou je průšvih v hrubohmotném světě. Ztráta blízkých, zaměstnání, rozchod s přítelkyní, přitelem, eskalující neshody s rodiči, nemoc a jiné. Věci se začnou měnit. A nebo se prozměnu nestane vůbec nic
Já bych spíš řekl, že průšvih v hrubohmotném světě je způsobený živlovou nerovnováhou, nebo spíše špatným počínáním. Začneš se příliš sobecky soustředit na sebe a přestáváš vnímat okolí. Narušuješ rodinou energii a taky asi i energii vztahu se svymi blizkymi..
pokud se budeš vyvíjet harmonicky, a hlavně pokud budeš rozvíjet svoji empatii a energii vodního živlu budeš daleko více vnímavější ke svému okolí, budeš chápat, cítít a vnímat problémy okolí a hlavně tvých blízkých..což se nikdy nevyvine v problém. může to vést k rozchodu, odchodu a bolesti ze strany těch druhých, ale není to průšvih. je to přirozený vývoj, který bude vést k větší rovnováze a hlubšímu pochopení...
..to je můj názor
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.