Cestování v čase.

Absolutně volné téma

Moderátor: Cagliostro

Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
marvin
Administrátor
Administrátor
pohlaví: Muž
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 586×
Obdrženo poděkování: 888×
Kontaktovat uživatele:

Re: Cestování v čase.

Příspěvekod marvin » 26 srp 2025, 12:31

To znamená, že jsi pracoval (nebo se snažil) pracovat se svým podvědomím a nakonec jsem pomocí lucidního snění (probudil ses ve snu?) nebo něco na pomezí, kdy tělo prostě spí ale vědomí je bdělé (otázka jak hladina to asi je? daleko za Alfou, možná delta nebo spíš omega?) a vložil sis tam tu frázi. Zaparkoval jsi ji tak hluboko, že zakořenila a už je tam na trvalo. Také dost nebezpečné :)
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.

Conf
jedu jak drak
jedu jak drak
pohlaví: Muž
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 30×
Obdrženo poděkování: 77×

Re: Cestování v čase.

Příspěvekod Conf » 26 srp 2025, 12:58

marvin píše:To znamená, že jsi pracoval (nebo se snažil) pracovat se svým podvědomím a nakonec jsem pomocí lucidního snění (probudil ses ve snu?) nebo něco na pomezí, kdy tělo prostě spí ale vědomí je bdělé (otázka jak hladina to asi je? daleko za Alfou, možná delta nebo spíš omega?) a vložil sis tam tu frázi. Zaparkoval jsi ji tak hluboko, že zakořenila a už je tam na trvalo. Také dost nebezpečné :)

Bylo to před mnoha lety. Zkoušel jsem různý takový metody jako afirmace, EFT, Silva method, Sedona method, autogenní trénink, Love sending, autohypnóza, a další, už si na to všechno nepamatuju, ale každou z těch metod jen chvíli aniž bych se ji nějak kloudně naučil. A v rámci toho se stalo to, o čem sem psal, že sem si asi týden opakoval určitou myšlenku, pak ji jednou změnil a pak se naprosto spontánně probudil při spánku a řekl si tu myšlenku. Nebylo to lucidní snění, prostě sem byl malou chvíli, pár sekund bdělý, ale moje tělo současně spalo. Podle mě to byla delta, a ano je to daleko za alfou a i daleko za thetou. Normální smrtelník se do toho stavu vůlí jen tak nedostane, ledaže by byl pokročilý mág / jogín nebo mystik.

Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”