Odkud se vzalo zlo?

Základ studia
Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 64×

Re: Odkud se vzalo zlo?

Příspěvekod Anubis » 18 bře 2012, 20:16

Milda píše:... 40 let jsem si skladal sve poznani z ruznych zdroju a prozivanim si sve poznatky overoval. Po 40 letech studia jsem pochopil...

Tím se hodně vysvětluje Mildo. Běžte ven a rozdávejte radost všem okolo. Nechci říct, že jste na internetovou komunikaci starý, ale je tu jeden veliký problém, a to je absence neverbální komunikace. To je velká překážka hlavně pro starší lidi, jsou zvyklí psát spontánně a často se vyjadřují s určitým nadhledem, protože jsou zvyklí na jiný druh komunikace (kde z nich moudrost sálá už kvůli zjevu). Tu se ale navzájem nevidíme, takže je třeba dodržovat jakýsi univerzální jazyk, kde není šance na urážky. Je to chladné, odměřené a komentáře mohou působit egoisticky, ale to je jen klam - přizpůsobujeme se systému. Třeba bychom si naživo rozuměli lépe. Pokud jste dosáhl opravdu výjimečného poznání, tak nemějte strach, lidé si vás určitě najdou.

ekeaze píše:...

Tomášovi měli k magii veskrze pozitivní vztah, hlavně Míla. Ale zároveň vysvětlovali podmínky, za kterých se má provozovat. To slovo magie bylo už v té době dost zprofanované, takže se moc nepoužívalo. Upozorňovali hlavně na to, aby se vzniklé síly nebraly jako cíl, ale jen jako průvodní jev na duchovní cestě. Oni oba cvičili desítky cvičení, mezi kterými nechyběla i třeba tantrická a radžajogická, která mají s magickými postupy mnoho společného. Samozřejmě, že ke konci života žádali, ať jsou jim pozůstalé síly odejmuty, ale to je logické. Pokud si dobře pamatuji, tak v 60. letech Eduard dokonce učil volání 62. génia.
Naposledy upravil(a) Anubis dne 18 bře 2012, 20:48, celkem upraveno 3 x.

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 25×
Obdrženo poděkování: 560×

Příspěvekod Cagliostro » 18 bře 2012, 20:23

Každý adept magie dodržuje jistý řád, a každí musí dodržovat zákony, pokud by je nedodržoval, zaplatil by. Nikoliv smutkem, ale mnohem dražší hodnotou. viz slova markýze Guaty, která platí i po více, než sto letech:

Vysoká věda nesmí býti předmětem frivolní zvědavosti; problém jest posvátný a tolik vznešených čel už nad ním zbledlo; dotazovati se Sfingy z pouhého rozmaru jest rouháním, jež nezůstane nikdy bez trestu, neboť taková otázka již v sobě chová odsouzení. Na neuctivý dotaz dá Neznámo neočekávanou odpověď, tak hroznou, že nikdy nevymizí z vaší paměti. Rouška tajemství dráždila vaši zvědavost? Pak běda vám, že jste ji nadzvedli! Vypadne ihned z vašich chvějících se rukou, a zmocní se vás šílenství z toho, co jste se domnívali, že vidíte.
Ego sum, qui sum!

FTX

Příspěvekod FTX » 18 bře 2012, 21:37

Milý Mildo,

Jediným opravdovým kritériem správnosti toho, co hlásáš je život sám. Pokud vydržíš žít s tímto svým světonázorem snadno a dlouhodobě, tak ti gratuluji.

Když ho budeš hlasitě vykřikovat v práci, tak se pravděpodobně brzo dostaneš na pracák. Osel na rozdíl od tebe byl na sociálce v době konjunktury a podpora v nezaměstnanosti byla daleko štědřejší než dnes.

-----------------
Neexistuje dobré a špatné, jen některé názory a postoje přitahují obtížnější a jiné lehčí situace k prožití a to platí obecně.

Snad se vase prebujela Ega nebudou odtrhavat od Ja do nicitele, a urazet se a pak utocit zbytecne na mne.

Neustále tady trousíš poznámky o něčím egu a jeho velikosti. Ne nadarmo se říka, že podle sebe soudí člověk jiné. Možná sis udělal odsudek magie=úpadek a teď musíš všechny napravit, protože JÁ VELKÝ MILDA již vše umí. Opravdu nevím proč, ale popravdě to ani zkoumat nechci.

Raguarian varuje, že při opravdu usilovném hledání a potlačování se ego přeladí na duchovno a pak předstírá nalezení. Ten kdo si to nadrobil má další postup velice obtížný.

Je-li tvoje poznání skutečně hodnotné a přínosné, ukáže čas.

Ondra
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 32×

Příspěvekod Ondra » 18 bře 2012, 22:41

Anubis píše:...

Pravda je , že jsem pouze čerpal z video dokumentu, který má x dílů. Tolika zas toho o nich nevím a to je chyba. Dokumet je opravdu povedený, každý už asi viděl, takže ne třeba představovat.
Zpět k magii. V nějaké kapitole vzpomíná, jak s kamarádem zkoušeli určitou techniku meditace, kde Eduard "spadl" do astrálu, kde se dostal do kontaktu s negativní bytostí. Prý s ní komunikoval, snažil se jí vysvětlit, že jsou vlastně "jedno" a projevoval k ní soucit. Pak popisuje, jak ji cítil mnoho měsíců ještě vedle sebe. Dokonce tam přímo upozorňuje , aby jsme tyto praktiky nezkoušeli, pkud si dobře pamatuji.
Přijde mi nesmysl mít soucit k negativním bytostem, natož jim něco vysvětlovat. Maji své místo a tam maji být. Stejně tak člověk je člověkem, tak zlá bytost je zlou bytostí. Maximálně jdou usměrňovat k určitým úkolům, ale o vysoké magii se dá pak těžko mluvit.

Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):

Příspěvekod Anubis » 19 bře 2012, 18:37

To je v pořádku. Já byl na jejich přednáškách odkojen. On říkal, že by to setkání nikomu nepřál, ale často (ve smyslu celého života) to ani jinak nejde. Navíc tento pořad byl určen pro masy, privátní diskuse by vypadala ještě trochu jinak. Těžko říct, o co v jeho případě šlo, ale ta metoda, kterou se tam dostal, byla hodně zaměřená na vůli, když přitom dojde k asociaci s objektivní realitou, tak musí být srdíčko na to, aby se vzniklá reakce ustála. Je také možné, že byl typ, kterému se vnitřní síly nepersonifikovaly, a tak se s prvními bytostmi setkal až ve smyslu zvenčí.

Z mojí zkušenosti to co přijde z venku je akorát přivábeno (slabší zlé bytosti toužící po nápravě) nebo podrážděno (zlé bytosti, které ztrácí vliv) naším vyzařováním. Proto jde o bytosti, které jsou schopny vytvořit maximálně stejně silné energetické zřídlo jako vyvoláváme my. Nevylučuji, že některé entity vytuší i náš budoucí stav a přijdou dříve, ale řekl bych, že je tam zákon, který nemohou obejít a musí nás nechat. Tak jako tak se ve výsledku jedná o boj se sebou samým, tedy boj o udržení dosaženého stavu.

To nejhorší, co jsem potkal a proti čemu jsem byl takřka bezmocný bylo ve smyslu dovnitř. Tedy obsah vlastní psýché. Šlo o latentní psychózy, různé duševní poruchy, strach ze smrti kombinovaný se sebedestrukcí, zosobnělé hříchy atp. To se člověk hrůzou zmohl jen na výkřik a honem pryč. Zážitek a zkušenost ale zůstává...

ekeaze píše:Přijde mi nesmysl mít soucit k negativním bytostem, natož jim něco vysvětlovat. Maji své místo a tam maji být. Stejně tak člověk je člověkem, tak zlá bytost je zlou bytostí...

To je tvoje věc. Adept ve své bezradnosti často zkouší všechno možné. Nevidím důvod, proč by to nemohlo fungovat. S těmi vnějšími bytostmi se většinou setkáš až po určité purifikaci vnitřního. A tam nemůžeš zlé síly/bytosti jen tak vyhodit, protože už zkrátka není kam. Musíš se s nimi usmířit nebo k nim projevit určitou náklonnost. Tahle zkušenost ti pak pomůže při setkání s entitami přicházejícími z kolektivní sféry. Jak se říká těžko na cvičišti (vnitřní astrál), lehko na bojišti (vnější astrál).

V souvislosti s tím se mi stala dobrá příhoda. Zkoušel jsem koncentraci v podnapilém stavu a jak tak ležím, před mým zrakem se začínají formovat tři ohyzdné tváře. Několik minut různě poletovaly, měnily se a dělaly na mě nájezdy až 5 cm před mou tvář. Prostě veselo. Jaké bylo mé překvapení, když jsem je za pár vteřin rozplynul pouhou indiferencí. Takže asi tak.

Milda
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod Milda » 20 bře 2012, 03:26

ekeaze píše:Pak je to celkem jasný a tvé názory tím pádem pochopitelné. Těžko ale někoho přesvědčovat na foru se změřením na magii. To je jako, když bych přišel na nějaké křesťanské forum a začal tam ostatním vykládat o tom, že Ježíš neexistoval a že Bible je jeden velkej výmsl. Bych tam myslim dostal takovou sodu, že by mne zabanovali. Vetsina lidi se pricipialnimi otazkami zivota nezabyva, resi kazdodenni starosti a hlouposti. Vy zde jste se rozhodli hledat odpovedi. A i kdyz je zatim nechcete a nemuzete slyset, tak jste na urcite ceste hledace poznani. Proto jsem vam prisel pomoci. Podle sebe soudim tebe. Ja bych pred 20ti lety uvital nekoho, kdo by me nazory korigoval. Ale ja byl asi jiny. Ja vzdy vse vstrebaval jako houba a tento siroky zaklad mi umoznil slozit stripky pravdy do celku poznani.

Ono je totiž tolika cest, kolik je lidí na tomto světě. Tvůj názor na magii je hodně podobný jako Eduarda Tomáše, prostě naprosto jiná cesta, než cesta magie.
Jinak i v magii je v poslední fází vzdání se všeho dosaženého, což je asi tím nejtežším krokem. To vzdani se je prave to odhozeni, zapomenuti toho co jsi se roky ucil :-) a to je nejvetsi problem pro ego. Boji se toho. :-)

Milda
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod Milda » 20 bře 2012, 03:37

Anubis píše:
Milda píše:... 40 let jsem si skladal sve poznani z ruznych zdroju a prozivanim si sve poznatky overoval. Po 40 letech studia jsem pochopil...

Tím se hodně vysvětluje Mildo. Běžte ven a rozdávejte radost všem okolo.To delam, zejmena smich a objimani. :-)
Nechci říct, že jste na internetovou komunikaci starý, ale je tu jeden veliký problém, a to je absence neverbální komunikace. To je velká překážka hlavně pro starší lidi, jsou zvyklí psát spontánně a často se vyjadřují s určitým nadhledem, protože jsou zvyklí na jiný druh komunikace (kde z nich moudrost sálá už kvůli zjevu). Tu se ale navzájem nevidíme, takže je třeba dodržovat jakýsi univerzální jazyk, kde není šance na urážky.Jak se muze mag urazet? Jak ja mohu nekoho urazet? Jen ten kdo bere pismenka osobne se muze urazet. Doporucuji precist slabikar 4Dohody: Neberte nic osobne. Pak te nic neurazi. :-)
Je to chladné, odměřené a komentáře mohou působit egoisticky, ale to je jen klam - přizpůsobujeme se systému. Jste lide, neprizpusobujte se, zijte svobodne.
Třeba bychom si naživo rozuměli lépe. Pokud jste dosáhl opravdu výjimečného poznání, tak nemějte strach, lidé si vás určitě najdou.

Strach nemam ani o sebe ani o vas.
Jen jdete a sbirate zkusenosti
.

Tomášovi měli k magii veskrze pozitivní vztah, hlavně Míla. Ale zároveň vysvětlovali podmínky, za kterých se má provozovat.Ano nemuzes preci vystrilet zasobnik a pak se ptat kde je terc. Pak se ptat na bezpecnost strelby. :-)
To slovo magie bylo už v té době dost zprofanované, takže se moc nepoužívalo. Upozorňovali hlavně na to, aby se vzniklé síly nebraly jako cíl, ale jen jako průvodní jev na duchovní cestě. Oni oba cvičili desítky cvičení, mezi kterými nechyběla i třeba tantrická a radžajogická, která mají s magickými postupy mnoho společného. Tantra je ma cesta. Pozor, existuje v teto oblasti mnoho bludu v knihach. Samozřejmě, že ke konci života žádali, ať jsou jim pozůstalé síly odejmuty, ale to je logické. Pokud si dobře pamatuji, tak v 60. letech Eduard dokonce učil volání 62. génia.Ach to mladi :-)

Milda
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod Milda » 20 bře 2012, 03:58

Cagliostro píše:Každý adept magie dodržuje jistý řád, a každí musí dodržovat zákony, pokud by je nedodržoval, zaplatil by.
I kdyz dodrzujes cokoliv, zaplatis. Ve smyslu zakona odrazu.
Nikoliv smutkem, ale mnohem dražší hodnotou. viz slova markýze Guaty, která platí i po více, než sto letech:

Vysoká věda nesmí býti předmětem frivolní zvědavosti; problém jest posvátný a tolik vznešených čel už nad ním zbledlo; dotazovati se Sfingy z pouhého rozmaru jest rouháním, jež nezůstane nikdy bez trestu, neboť taková otázka již v sobě chová odsouzení. Na neuctivý dotaz dá Neznámo neočekávanou odpověď, tak hroznou, že nikdy nevymizí z vaší paměti. Rouška tajemství dráždila vaši zvědavost? Pak běda vám, že jste ji nadzvedli! Vypadne ihned z vašich chvějících se rukou, a zmocní se vás šílenství z toho, co jste se domnívali, že vidíte.

Az poznate, az prohlednete budete otreseni.
Nemusime se vic strasit. :-)

Milda
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod Milda » 20 bře 2012, 04:54

FTX píše:Milý Mildo,

Jediným opravdovým kritériem správnosti toho, co hlásáš je život sám. Pokud vydržíš žít s tímto svým světonázorem snadno a dlouhodobě, tak ti gratuluji.Dekuji :-)

Když ho budeš hlasitě vykřikovat v práci, tak se pravděpodobně brzo dostaneš na pracák. Osel na rozdíl od tebe byl na sociálce v době konjunktury a podpora v nezaměstnanosti byla daleko štědřejší než dnes.Ja jsem svetsky zivot take zvladl, jinak nez Oslik. Me spolecnosti prosperuji a ja cestuji, ted zrovna jsem v Asii. Ale dost vytahovani. :-)

-----------------
Neexistuje dobré a špatné, jen některé názory a postoje přitahují obtížnější a jiné lehčí situace k prožití a to platí obecně.Vyborne.

Snad se vase prebujela Ega nebudou odtrhavat od Ja do nicitele, a urazet se a pak utocit zbytecne na mne.

Neustále tady trousíš poznámky o něčím egu a jeho velikosti. Ne nadarmo se říka, že podle sebe soudí člověk jiné. Možná sis udělal odsudek magie=úpadek a teď musíš všechny napravit, protože JÁ VELKÝ MILDA již vše umí. Opravdu nevím proč, ale popravdě to ani zkoumat nechci.Promin, spatna uvaha. Ego mam velike, asi vetsi nez tve. Jen jinak naprogramovane.

Raguarian varuje, že při opravdu usilovném hledání a potlačování se ego přeladí na duchovno a pak předstírá nalezení. Ten kdo si to nadrobil má další postup velice obtížný. Nekdy se tak muze stat.

Je-li tvoje poznání skutečně hodnotné a přínosné,Poznani neni ani hodnotne ani prinosne. To je hodnoceni tveho ega. Poznani JE. ukáže čas.

Milda
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod Milda » 20 bře 2012, 05:14

Anubis píše:

To je v pořádku. Já byl na jejich přednáškách odkojen. On říkal, že by to setkání nikomu nepřál, Mozna to nedoporucoval. ale často (ve smyslu celého života) to ani jinak nejde. Navíc tento pořad byl určen pro masy, privátní diskuse by vypadala ještě trochu jinak. Těžko říct, o co v jeho případě šlo, ale ta metoda, kterou se tam dostal, byla hodně zaměřená na vůli, když přitom dojde k asociaci s objektivní realitou, tak musí být srdíčko na to, aby se vzniklá reakce ustála. Je také možné, že byl typ, kterému se vnitřní síly nepersonifikovaly, a tak se s prvními bytostmi setkal až ve smyslu zvenčí.

Z mojí zkušenosti to co přijde z venku je akorát přivábeno (slabší zlé bytosti toužící po nápravě) nebo podrážděno (zlé bytosti, které ztrácí vliv) naším vyzařováním. Proto jde o bytosti, které jsou schopny vytvořit maximálně stejně silné energetické zřídlo jako vyvoláváme my. Nevylučuji, že některé entity vytuší i náš budoucí stav a přijdou dříve, ale řekl bych, že je tam zákon, který nemohou obejít a musí nás nechat. Tak jako tak se ve výsledku jedná o boj se sebou samým, tedy boj o udržení dosaženého stavu.

To nejhorší, co jsem potkal a proti čemu jsem byl takřka bezmocný bylo ve smyslu dovnitř. Tedy obsah vlastní psýché. Šlo o latentní psychózy, různé duševní poruchy, strach ze smrti kombinovaný se sebedestrukcí, zosobnělé hříchy atp. To se člověk hrůzou zmohl jen na výkřik a honem pryč. Zážitek a zkušenost ale zůstává...To jsou vnitrni strachy ega. Poznanim a uvedomenim je rozpoustis.

ekeaze píše:Přijde mi nesmysl mít soucit k negativním bytostem, natož jim něco vysvětlovat. Maji své místo a tam maji být. Stejně tak člověk je člověkem, tak zlá bytost je zlou bytostí...Bytosti jen jsou. Dobre a zle je hodnoceni tveho ega.

To je tvoje věc. Adept ve své bezradnosti často zkouší všechno možné. Nevidím důvod, proč by to nemohlo fungovat. S těmi vnějšími bytostmi se většinou setkáš až po určité purifikaci vnitřního. A tam nemůžeš zlé síly/bytosti jen tak vyhodit, protože už zkrátka není kam. Musíš se s nimi usmířit nebo k nim projevit určitou náklonnost. Tahle zkušenost ti pak pomůže při setkání s entitami přicházejícími z kolektivní sféry. Jak se říká těžko na cvičišti (vnitřní astrál), lehko na bojišti (vnější astrál). Nemusis nic. Cemu venujes jakoukoliv pozornost, to posilujes.

V souvislosti s tím se mi stala dobrá příhoda. Zkoušel jsem koncentraci v podnapilém stavu a jak tak ležím, před mým zrakem se začínají formovat tři ohyzdné tváře. Několik minut různě poletovaly, měnily se a dělaly na mě nájezdy až 5 cm před mou tvář. Prostě veselo. Jaké bylo mé překvapení, když jsem je za pár vteřin rozplynul pouhou indiferencí. A co ignorujes to v tvem svete neni. Takže asi tak.

Ondra
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 32×

Příspěvekod Ondra » 20 bře 2012, 08:11

Anubis píše:...

Též jesm pár personifikací určitých kvalit prožil. Některé jde skutečně ingonorovat, některé bohužel ne. Například před x lety jsem byl na jedné společenské zábavě, kde hrála muzika, lidi se bavili konzumovali nadmíru alkohol. Mně se tam ukázala bytost (velká jak 8 lidí), která jakoby ležela na gauči a poblafávala z vodní dýmky. Jenže ta vodní dýmka nekončila někde v nádobě s vodou a tabákem, ale přímo v lidech, které byli na té zábavě (taneční párty). Když jsem se ho ptal co je zač, tak konkrétně neodpověděl, jen říkal že je to jeho přirozenost ovládat zde lidi, tak aby byli co nejvíce ožralý a já nevim co ještě, tím je pak může ovládat a zřejmé bylo i z nich sát životní energii. Tak jsem se tam tomu musel z čistého rozumu vzepřít, to bych byl přeci blázen, pokud bych to neudělal, a soucítit s ní ?... Takových zážitků mám více, ale i "pozitivních".
A co třeba určité astrální útvary, larvy. Ty je třeba též odsekávat a zníčit v planoucím ohni. Také je nikam nezatlačuješ, neodsouváš. Samozřejmě jde většinou o nějaké zakořeněné návyky, které je potřeba přestat dělat, ale i tímto je tomu třeba pomoc.

Milda píše:...

Musím s tebou souhlasit , ale zároveň i nesouhlasit. Ty se na to vše díváš jen z prvopočátku, kde je vše bez ega, vlastně neprojevené, ale je tam vše obsažené. V tom máš naprostou pravdu, ale ty ignoruješ co je pod tím, přitom je to součást stvoření universa, celku. Žijeme ve společnosti, kde protipóly jsou skutečně znát. Nevím, jak bych mohl stavět na stejnou úroveň vraha a osobu, která pomáhá společnosti. Ono je to opravdu jednoduchý zavřít oči a vidět jen všeobsahující Jednotu, z které se vše rodí a pramění, jenže když oči otevřu , tak vidím tento svět...
K tvému neustále zmiňovanému odhození ega. Podívej se na to z jiné stránky, jaké ego jsis tu zde na foru vytvořil. Vše zná, dosáhlo realizace a je tu pouze pro opravdu hledající. Bohužel zde na foru se jedná o výplod ega s názvem Milda. O nějakém odhození se v tomto případě nedá mluvit.

Ano, nejhorší co můze být, je žít ve strachu.
Naposledy upravil(a) Ondra dne 20 bře 2012, 11:00, celkem upraveno 3 x.

Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):

Příspěvekod Anubis » 20 bře 2012, 09:44

ekeaze píše:Též jesm pár personifikací určitých kvalit prožil. Některé jde skutečně ingonorovat, některé bohužel ne...

Každý máme pro vzniklé situace své řešení. Horší by bylo, kdybys ho podporoval. Ale i ten neutrální postoj oceňuji, protože já bych se třeba na žádnou „taneční párty“ nikdy nevydal, a to mám rád většinu moderních žánrů. Když jsem mluvil o indiferenci, tak jsem tím nemyslel ignoraci. Ignorace se často dělá záměrně, protože si s věcí nevíme rady. Při indiferentím pohledu se na problém upřeně díváme a nepřímo ho přesvědčujeme, že tam vlastně není, že neovlivňuje. Pokud je naše představa silnější než jeho přesvědčení, že působí na kolektiv, tak nemá šanci. Je to vše o imaginaci.

Milda píše:Ach to mladi :-)

Tak teď nevím, jestli myslíte mě nebo Eduarda, ale jemu bylo v té době přibližně 58. Kdybyste se začetl hlouběji do fóra, tak zjistíte, že jsem se tu jednou ke svému egoismu přiznal. Takže když uvidíte v mých textech nějaký náznak, tak na něj nemusíte upozorňovat, většina lidí to tu ví. Jinak jde vidět, že se v komentářích zlepšujete, teď ještě stačí se je naučit psát souhrnně do jednoho a promazávat ty citované věci. Tím přizpůsobováním se systému jsem měl na mysli toto fórum. Je zde totiž člověk, který má nad našimi příspěvky moc a nemusí se mu to líbit. ;)

Když napíšu ABCDEFG a vy chcete odpovědět jen na A a E, tak píšete do odpovědi toto:

Kód: Vybrat vše

[quote="Anubis"]A[/quote]
Vaše odpověď na A.
[quote="Anubis"]E[/quote]
Vaše odpověď na E.
Přičemž BCDFG smažete. Dá to trochu práce, ale výsledek stojí za to.

marvin
Administrátor
Administrátor
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 586×
Obdrženo poděkování: 888×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 20 bře 2012, 11:13

Anubis píše:Přičemž BCDFG smažete. Dá to trochu práce, ale výsledek stojí za to.

souhlasím. Hlavně pro Mildu, děláš tohle forum dost nepřehledné. Prosím, aby jsi nequotoval celé odstavce, ale jenom slovo, nebo větu, na kterou reaguješ.

díky
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.

Milda
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod Milda » 20 bře 2012, 15:10

Ok. Zkusim se zlepsit, ale je to pro me technicky trochu obtizne.
Jsem na druhem konci sveta v bambus hausu a misto PC mam jen Iphone.
:-)

Milda
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod Milda » 20 bře 2012, 17:20

Nevím, jak bych mohl stavět na stejnou úroveň vraha a osobu, která pomáhá společnosti. To je prave tve naproramovani ega, jak te vychovali, ze nevis, teda vis, ale chybne. Ono je to opravdu jednoduchý zavřít oči a vidět jen všeobsahující Jednotu, z které se vše rodí a pramění, jenže když oči otevřu , tak vidím tento svět...Ty jsi svet jeste nevidel. Vidis jen pres filtr, zavoj.

K tvému neustále zmiňovanému odhození ega. O tom ja nikdy namluvil. Ego nejde odhodit. Jen preprogramovat, prevychovat. Bez ega nelze zit.
Podívej se na to z jiné stránky, jaké ego jsis tu zde na foru vytvořil. Ja si tu na foru ego nevytvoril, to tve ego si vytvorilo svuj obraz o me, z pojmu a zkusenosti, ktere samo ma.
Vše zná, dosáhlo realizace a je tu pouze pro opravdu hledající. Ano. A nevim, vlastne vim, proc to tve ego tolik poburuje :-)

Zpět na “Teorie”