prekazky zacatku
prekazky zacatku
zdravim vsechny z disusni skupiny.par mesicu s prestakami se motam kolem 2.a3 stupne brany.cvicimpavidelne naplneni zivlama,zivotni silou,ale nejsem ani o krok dal.k vizualicnimu cviceni jsem se musel prinutit,ale vnimal jsem pak lepsi soustredeni a klid .mozna ze to bude takovy maly prulom,ktere mi prinese lepsi porozumeni a vuli kjinym aspektum brany.f.brandon tam pise ze je treba se sedmkrat nadechnout pak dokonce ten zivel sedmkrat vy pustit.ja se mu naplnovat zivlama azivotnisilou pul hodiny pak jsem zrelaksovany ale zklamany ze jsem nebyl naplnen zivlama nebo zivotni silou.chtel bych se zeptat nekdy trpim velkou uzkosi strachem a depresema zjakeho zivlu to pochazi ajak se stim da pracovat na zlspseni.diky za radu. docetl jsem knizku vzpominky na f.b,ale necetl jsem otazky na mistra ariona.tak kdyby to chtel nekdo vymenit tak at mi napise na e-mail.ahoj
- Ondra
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 7×
- Obdrženo poděkování: 32×
Re: prekazky zacatku
Neříkám, že píšu bez chyb , ale tohle je opravdu něco to luštit. 
Jinak z toho co jsem vyluštil, tak po živlovém cvičení máš deprese ? Dle mě ti cvičení zesiluje učité negativní vlastnosti, to je konkrétně u těchto cvičení naprosto normální. Jen záleží, v jaké míře se vlastnosti zesílí.
Osobně jsem z cvičení deprese nikdy neměl, jediný oheň ve mne vyvolává prududkost a agresi, což je způsobenou živlovou převohou ohně v mé osobnosti.
Deprese , tam bych viděl velkou převahu vody + země.
Jinak z toho co jsem vyluštil, tak po živlovém cvičení máš deprese ? Dle mě ti cvičení zesiluje učité negativní vlastnosti, to je konkrétně u těchto cvičení naprosto normální. Jen záleží, v jaké míře se vlastnosti zesílí.
Osobně jsem z cvičení deprese nikdy neměl, jediný oheň ve mne vyvolává prududkost a agresi, což je způsobenou živlovou převohou ohně v mé osobnosti.
Deprese , tam bych viděl velkou převahu vody + země.
Re: prekazky zacatku
Ahoj Ekeaze.Snazil jsem se ti vicekreat napsat(z intern. kavarny-vlastni pocitac nemam),ale diky mym slabsim znalostem netu se mi vzdycky obsah vymazat.DIky za odpoved i radu.Kdyz jsem nad tim meditoval zjistil jsem ze tvuj odhad byl celkem vystizny. K tomu ohen-slaba vule sebevedomi,vzduch-pomala pohyblivost myslenek,voda-alkoholismus,zeme-psychicky metrix(opakovani stale stejnych mechanismu v mysleni).Myslim ze mi pomuze zamereni na ohnivy zivel.Mam strasne malo psychicke sily promin uz zaviraji. dokoncim priste.