FTX píše:Milda píše:Proto si nektera Slunicka=Individualizovany Duch mysli, ze existuje reinkarnace, ale to je omyl. Je jen inkarnace do individuality a deinkarnace do jednoty.
Tak a ted vis vse.

♥
Nechci do tebe šťourat, ona každá idea odpovídá zralosti jejího nositele. Důležité je, že tě to činí šťastným. Stejně by mě zajímalo, které náboženství jsi převzal úplně doslova i s navijákem?
V mnoha náboženstvích je zachyceno mnoho pravdivých věcí, ale také bývají popsány symbolicky a při pokusu o pochopení rozumem vznikají nesmysly.
Není špatné mít nekompletní model reality, ale je špatné v této fázi ustrnout a nebýt přístupný novým/dalším poznatkům. A nebo dokonce to vydávat za absolutní pravdu.
-----------------------------------
Mimochodem, v minulosti mnohokrát vzniklo pokušení zotročit lidi. A prvním krokem ke zotročení je práve tvorba takového "programu", že žádná karma neexistuje, že každý si může užívat, co je mu libo. A každý si může vraždit, jak se mu zlíbí.
1. Zadne nabozenstvi jsem neprevzal. Nevim co za nabozenstvi vidis ty v mych slovech.
Jsem stastny. Ty jsi take stastny?
2. V nabozenstvich jsou jen stripky pravdy aby ty stripky dodaly zdani pravdivosti celeho nabozenstvi. Navic jsou tam dobove metafory a hyperboly. Nabozenstvi musis take podrobit rozumove analyze a ne jen intuitivnimu citeni, stejne jako vse ve Stvoreni. Nejsou tu nelogicnosti. Neni tu chaos. Vse do sebe zapada.
3. Muj model reality jak pises JE KOMPLETNI. I kdyz s tebou diky tvym zkusenostem a nastaveni filtru tve mysli (ja obvykle pisi filtr ega) muj model nerezonuje. Navic ja jiz svuj fungujici model mam a pisi va zde o nem. Ty svuj model hledas.
4.POSLEDNI TVUJ ODSTAVEC JE NELOGICKY.
Lidi zotrocis prave karmou nebo bozim soudem. Oboji je nejvic manipulativni a ovladaci princip.
Budhisti bero sve jho za zaslouzeny udel a krestani a mohamedani se boji boziho soudu.