marvin píše:fakt tezko rict, ale v tehle veci bych intuitivne byl spis na te strane skeptiku..
jak upravit fotoaparat aby bylo mozne fotit astralni bytosti
Moderátoři: Cagliostro, Anubis
- Anubis
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 3×
- Obdrženo poděkování: 64×
Re: jak upravit fotoaparat aby bylo mozne fotit astralni byt
Vzpomeň si, jak Monfort hledal v sále lidi, kteří to vidí. Proč myslíš, že se ptal?
-
StarWalker
- už jsem tu něco zanechal

- Obdrženo poděkování: 1×
FTX píše:Jo, někde jsem o tom četl že vznikají takové kulové útvary. Otázka je, co to skutečně je. Možná je to jen nejhrubší astrál, který zase tak zajímavý není a za tu práci nestojí.
Naposledy upravil(a) StarWalker dne 16 říj 2012, 19:01, celkem upraveno 1 x.
"Všude tam, kde se nadsmyslové bádání nachází v nějakém vztahu k lidskému egoismu, vyrůstají také nebezpečné stránky tohoto bádání."
- marvin
- Administrátor

- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 586×
- Obdrženo poděkování: 888×
- Kontaktovat uživatele:
jojo orby - nemohl jsem si vzpomět. no, může a nemusí to být ono - na těch videích sem tomu prostě neuvěřil. monfort určitě něco vidí - ale já jsem mluvil o tom, co se objevuje na Youtube..
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
- verona

- pohlaví: Žena
Anubis píše:marvin píše:fakt tezko rict, ale v tehle veci bych intuitivne byl spis na te strane skeptiku..Vzpomeň si, jak Monfort hledal v sále lidi, kteří to vidí. Proč myslíš, že se ptal?
Myslím, že Henri Monfort neměl na mysli to, co je na těch videích. On mluvil o práně. A myslím, že každý z nás ji vidí( alespoň si to myslím) a to vypadá úplně jinak. Nevím, jak by to popsal každý z vás svými slovy, ale já to vidím jako neuvěřitelné množství malých jiskřiček plných nádherného, bílého světla, které jsou v neustálém plynulém pohybu. Náhle vzniknou a hned zase zaniknou. Já je vidím jen když se dívám nahoru na oblohu. A to jen za denního světla. Možná má někdo jinou zkušenost i za šera, ale to mě se nedaří.
- mek onder
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 256×
- Obdrženo poděkování: 352×
Ty malé jiskřičky můžeš usměrnit kterým směrem chceš
jsou všude 
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.
- Anubis
- mě už nikdo nezastaví

verona píše:Myslím, že Henri Monfort neměl na mysli to, co je na těch videích.
Však já jsem nemyslel orby, ale to, o čem píšeš. Když je dostatečně nahromadíš vedle sebe, tak se začne objevovat jasnozření. Ta jejich koncentrace dočasně „trhá“ časoprostor. Byl jsem toho několikrát svědkem, ale děje se to uvnitř oka. Ty částečky nejsou venku, je to klam. Nemají vůbec žádný vztah k fyzickým objektům. Už jsem o tom jednou psal, člověk se k tomu dostane až tehdy, když přiblíží vady na sklivci, je to až za nima.
- mek onder
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 256×
- Obdrženo poděkování: 352×
Papíry jsem našel,ale neupravuje se fotoaparát
ale tak jak jsem psal.. 
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.
- verona

Anubis píše:verona píše:Myslím, že Henri Monfort neměl na mysli to, co je na těch videích.Však já jsem nemyslel orby, ale to, o čem píšeš. Když je dostatečně nahromadíš vedle sebe, tak se začne objevovat jasnozření. Ta jejich koncentrace dočasně „trhá“ časoprostor. Byl jsem toho několikrát svědkem, ale děje se to uvnitř oka. Ty částečky nejsou venku, je to klam. Nemají vůbec žádný vztah k fyzickým objektům. Už jsem o tom jednou psal, člověk se k tomu dostane až tehdy, když přiblíží vady na sklivci, je to až za nima.
Co že???? To fakt vidím něco, co tam ve skutečnosti není? Promiň, nevím co je to "když přiblíží vady na sklivci, je to až za nima"
mek onder píše:Ty malé jiskřičky můžeš usměrnit kterým směrem chcešjsou všude
Anubis píše, že ve skutečnosti tam nejsou. Je to jen v mé hlavě.
- Anubis
- mě už nikdo nezastaví

verona píše:Co že???? To fakt vidím něco, co tam ve skutečnosti není? Promiň, nevím co je to "když přiblíží vady na sklivci, je to až za nima"
Bohužel. Bájné nositelky myšlenek, o kterých se kdysi tak živě povídalo, jsou vady v oku. Objeví se to u člověka spontánně nebo jako výsledek introspekce. Pokud se dostaneš za ty vady, tak jsou tam právě ony jiskry, se kterými se dá dále pracovat. Můžeš z nich vytvořit bránu a do té pak nahlížet nebo vstoupit. Také je možno dovnitř imaginovat a působit tak na projevený svět - tohle jsem ještě nezkoušel. Jen jsem do toho zíral.
verona píše:Anubis píše, že ve skutečnosti tam nejsou. Je to jen v mé hlavě.
Moc se zaměřuješ na to, co je vnitřní a co vnější. Když dokážeš zobrazit objektivní skutečnost uvnitř sebe, tak se tyto rozdíly stírají.
- verona

Anubis píše:Bohužel... blablabla
Díky, tvé informace musím nejprve zpracovat, pak se určitě ozvu.
- Anubis
- mě už nikdo nezastaví

verona píše:Díky, tvé informace musím nejprve zpracovat, pak se určitě ozvu.
Já po tobě určitě nic nepožaduji. Všechno má svůj čas. Navíc mám k tobě ještě nějaké resty. 
- verona

Anubis píše:Vzpomeň si, jak Monfort hledal v sále lidi, kteří to vidí. Proč myslíš, že se ptal?
Asi mě to nedochází, proč ty myslíš, že se ptal?
Anubis píše:Já po tobě určitě nic nepožaduji. Všechno má svůj čas. Navíc mám k tobě ještě nějaké resty.
- Anubis
- mě už nikdo nezastaví

verona píše:Asi mě to nedochází, proč ty myslíš, že se ptal?
Myslím si, že tato úroveň, kdy jsi schopna hojně postřehovat tyto útvary, možná stačí na to, aby ses stala breathariánem. Je to ale jen má domněnka. I když docela logická, vzhledem k představení. Já zatím jím, a nebolí mě orgány natolik, abych s tím přestal. 
P.S.: Trochu jsem upravil tvé příspěvky, aby to mělo kulturu.
P.S.: Trochu jsem upravil tvé příspěvky, aby to mělo kulturu.
- Milda
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: —
- Obdrženo poděkování: 6×
marvin píše:na tohle tema existuje milion video na youtube.. pulka se priklani k práně, ruznym častečkam energie a vsemu moznemu. zbytek je skepticky a priklani se k tomu, ze jde o opticke klamy. odrazejici se prach atd atd atd...
fakt tezko rict, ale v tehle veci bych intuitivne byl spis na te strane skeptiku..
Poletujici prach by v uzavrene mistnosti nahle nemenil rychlost a smer.
Opticky klam take ne.
Podobny pohyb slunicek jsem videl i v mych nejzasadnejsich vizich a mam ho ztotozneny s Duchem.
- Milda
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: —
- Obdrženo poděkování: 6×
Mam ta svetylka nafilmovana a rozhodne nejde ani o opticky klam ani o prach.
Ja jeste pred mesicem o nich nevedel a ukazoval jsem ten film kamaradovi a on mi o tech svetylkach rekl a ja rikam ajo. Co to je?
Rikal mi ze se objevuji kdyz je takova silna produchovnela atmosfera a to v seru.
Slunecni ci umely svit je presviti.
Natocil jsem je na telefon Samsung Note 8Mpix.
Ja jeste pred mesicem o nich nevedel a ukazoval jsem ten film kamaradovi a on mi o tech svetylkach rekl a ja rikam ajo. Co to je?
Rikal mi ze se objevuji kdyz je takova silna produchovnela atmosfera a to v seru.
Slunecni ci umely svit je presviti.
Natocil jsem je na telefon Samsung Note 8Mpix.
Zpět na “Archiv, neaktivní témata..”