Tón při meditaci

Absolutně volné téma

Moderátor: Cagliostro

Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 25×
Obdrženo poděkování: 560×

Re: Tón při meditaci

Příspěvekod Cagliostro » 23 říj 2012, 23:21

Anubis píše:Mimochodem - Přišla doba, kdy vidím počítač a internet jako problém na své cestě. Trávil jsem u něj velkou část svého života a nyní ho chci omezit na úplné minimum, takže se s vámi loučím a možná se někdy někde setkáme. :)

Použiji starší komentář Anubise. Na nějaký čas odcházím. Více slov netřeba. Howk.
Ego sum, qui sum!

Ondra
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 32×

Příspěvekod Ondra » 24 říj 2012, 15:04

Tohle vždy vyznívá, jak když by ostatní něco udělali :) každopádně pěknou dovolenou přeji a vrať se brzy, zdráv a živ.

Tomáš
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 93×
Obdrženo poděkování: 43×

Příspěvekod Tomáš » 25 říj 2012, 22:27

To pískání slyším i když nemedituji. Vždycky jsem si myslel, že je to přechodem z hlasitého prostředí do tichého, ale asi přehodnotím svůj názor, protože to pískání slyším pořád.
Hospodin je tvůj ochránce, Hospodin je ti stínem po pravici.

mek onder
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 256×
Obdrženo poděkování: 352×

Příspěvekod mek onder » 29 říj 2012, 01:21

O tónu při meditaci ale nejen při něj a i o jiných jevech je dobré si udělat vlastní názor,úvahu a nepřejímat vše bez vlastního uvážení.Vlastní zkušenost a praxe je nejvíc ceněná a pro růst důležitá..

Ať se daří :)
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.

Milda
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví:
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod Milda » 29 říj 2012, 05:13

mek onder píše:O tónu při meditaci ale nejen při něj a i o jiných jevech je dobré si udělat vlastní názor,úvahu a nepřejímat vše bez vlastního uvážení.Vlastní zkušenost a praxe je nejvíc ceněná a pro růst důležitá..

Ať se daří :)

Ano Meku
to je opravdu nejlepsi; udelat si vlastni nazor :-)

Jaky je ten tvuj??

Tomáš
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Tomáš » 29 říj 2012, 09:44

Pokud budeme uznávat fakt, že máme každý svůj názor, tak je přeci zbytečné ptát se někoho na jeho názor, protože svůj názor máme a také ho uznáváme. Takže v podstatě názory druhých nás nemusejí zajímat. To ale zavání menší ignorací. :) Takže v podstatě je potřeba brát v úvahu názory jiných právě kvůli tomu, aby jsme mohli stále zdokonalovat názor nám vlastní. :)

P.S. Nechci se začít hádat s nikým. :)

mek onder
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 256×
Obdrženo poděkování: 352×

Příspěvekod mek onder » 30 říj 2012, 23:57

Je třeba brát názory druhých a respektovat je,ale ne jen přejímat,ale začlenit až po vlastním promeditování,prožitku,procvičení a nalezení vlastního vyjádření.Respektovat a to samé očekávat od druhé strany ;) Vše má svůj smysl :) Tón při meditaci je dle mne uvolnění přetlaku napětí v čakrách,časem i pohyb hadí síly,ale je to individuální,dle tónu atp. i porucha ucha ale zase povětšinou přetlak ;) Ten šum se da použít na přenos svého sluchu do své úrovně,frekvence a naslouchání zvuků,hudby,vibrací vám odpovídajícím v tomto vesmíru ;)
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.

Tomáš
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Tomáš » 31 říj 2012, 12:04

Přesně tak. :) No nevím, uvidím co z toho nakonec bude. :)

Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”