jak upravit fotoaparat aby bylo mozne fotit astralni bytosti

Moderátoři: Cagliostro, Anubis

duchykk
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
pohlaví: Muž
Obdrženo poděkování:

Re: jak upravit fotoaparat aby bylo mozne fotit astralni byt

Příspěvekod duchykk » 25 lis 2012, 15:34

mas toho vice?

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 25×
Obdrženo poděkování: 560×

Příspěvekod Cagliostro » 27 lis 2012, 14:25

Fotky nalezneš v trochu horší kvalitě zde: http://www.grimoar.cz/hor01/hor01_01.php? kromě řady zajímavostí z hermetismu, byť mám proti Lasenicovi a jeho bandě řady výhrad.
Ego sum, qui sum!

duchykk
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod duchykk » 02 bře 2013, 14:40

mek onder píše:FB to popisujeve svých papírech,kdysi jsem to dělal,ještě na foto sklíčka,snad nějaké najdu,ale dost vzal už čas :) Ovlivňuje se magicky(zvyšuje astr.citlivost) foto materiálu,papíru,fotosklíček,tedy příjemce zobrazení.Je třeba to mít upravené a pak jít na lov ;) Podívám se po tom návodu.

Je to pěkná hra,jen musíš najít i to co chceš vyfotit :) a přimět tu bytost ať počká ;)

FB to občas žákům dělal,chtěl po nich ať fotí na co jim ukazoval a sám to koncentrací držel ať neuteče.Žáci to neviděli a fotili "prázdný"prostor a pak koukali co s toho vylezlo.FB měl u své nástěnky i na ní dost takových obrázků.. :)

nAŠEL NAŠEL????

Arex
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 177×
Obdrženo poděkování: 1116×

Příspěvekod Arex » 05 bře 2013, 14:55

Cagliostro píše:Tak jen pro inspiraci, vodník z archivu Horev-klubu, jak ho zaznamenal Lasenic a jeho přátelé.

Ahoj Cagliostro, teď riskuji, že Tě zklamu, ale fotografie, kterou linkuješ, není z Horev-klubu. Je to jenom vtip. Když D. Ž. Bor psal článek do Analogonu, ze kterého jsi ji převzal, usmíval se pod fousy nad tím, jak všichni budou tyto fotografie z časopisu kopírovat jako ohromné tajemství. A aby měl kontrolu nad tím, kdo přejímá a necituje, požádal mě, abych udělal fotomontáž dvou snímků z Deníku prací do jednoho políčka. Moc se mi do toho nechtělo, ale byl to můj učitel, tak jsem mu tu radost udělal. - A vida, funguje to.

;) Vezmi to s lehkým srdcem.
„Srdce, buď statečné a spěj vpřed!“, tak volají všichni, kdož jsou sklíčeni smrtelností. Tak zní heslo zasvěcenců zanícených touhou po Absolutnu a stoupajících po žebříku Poznání. Ale až v soutěsce mezi obočím rozzáří se Světlo jako plamen blesku!

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 25×
Obdrženo poděkování: 560×

Příspěvekod Cagliostro » 05 bře 2013, 15:48

No vidíte, a můj pramen byl od pana W. O. z Rakouska. Vtip Arexe se tak stal více než mezinárodní. Vtip nejen českého hermetismu :evil:
Ego sum, qui sum!

marvin
Administrátor
Administrátor
Poděkoval(a): 586×
Obdrženo poděkování: 888×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 05 bře 2013, 21:28

Upřímě řečeno teď často přemýšlím, jak by se dali upravovat digitální media aby zachyitili obrazy a výjevy z astrální pláně.. přece jenom už se obraz nezachytává na analogový materiál a poté chemicky nevyvolává..ale místo toho dopadá na velmi citlivé foto polovodičové součástky a poté se převádí a digitalizuje...

jaké je k tomuto pojetí v moderním hermetismu?
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.

duchykk
už jsem tu něco zanechal
už jsem tu něco zanechal
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod duchykk » 13 bře 2013, 23:25

myslis treba digitalni fotoaparat?to se snad ani neda s citlivit natolik

marvin
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 14 bře 2013, 08:35

řekl bych, že to z principu musí jít. dneska existuje poměrně hodně technologií na měření aur, čaker, ódu..atd .. počítám, že určitě existuje technika (ať okultní, světská nebo oboje) . kt. to bude dokázat zachytit. nevěřím, že by s odchodem diapozitivů zmizela možnost pořizovat snímky astrálních bytostí ajiné..

Andrea
jedu jak drak
jedu jak drak
pohlaví: Žena
Poděkoval(a): 27×
Obdrženo poděkování: 11×

Příspěvekod Andrea » 14 bře 2013, 11:22

když už jsem našla tohle téma, co si myslíte o tomhle videu? Podvod nebo se to stalo?
http://www.youtube.com/watch?v=-YFbLsgH ... re=related

marvin
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 14 bře 2013, 11:40

počítám že tak 95% videí na YT jsou podvrhy, montáže a jiné ruzně upravené díla. viděl jsem takových podobných více - některé byly jak zachycují různé paranormální a nadpřirozené schopnosti..

samozřejmě některé jsou pravé - ale nejde moc poznat které. respk. u některých vidíš rovnou že jsou to blbosti, jinde to vypadá dost věrohodně..

co jsem chtěl napsat je, že nemá moc cenu ztrácet čas pátráním po pravisti toho či onoho videa..

Andrea
jedu jak drak
jedu jak drak
pohlaví: Žena
Poděkoval(a): 27×
Obdrženo poděkování: 11×

Příspěvekod Andrea » 14 bře 2013, 11:54

100% souhlas

mě to spíš zaujalo z toho hlediska, že když něco takového může zachytit obyč. průmyslová kamera, tak že by to mělo jít i s digitálním foťákem.... akorát, že jestli je to podvrh, tak to vůbec o ničem nevypovídá (takže klidně ten příspěvek smaž) :)

FTX

Příspěvekod FTX » 14 bře 2013, 12:24

Andrea píše:...
Nemá smysl to vůbec řešit. Škoda času. Ani Arion nešířil žádné fotky a nebo mi to alespoň není známo.

Mám obavu, že se něco takového dělat "nemá" a pokud se o to bude někdo mermomocí snažit, tak mu Akáša nahází klacky pod nohy i v běžném životě. Lidé jako celek nejsou na komunikaci s jemnohmotným světem vůbec připraveni.

Proto je lepší aby si mysleli, že něco takového vůbec neexistuje. A ty podvrhy, to je pomoc lidstvu, aby to zaselo pochybnosti a dodalo větší přesvědčení skeptikům.

Za tou snahou získat fotografie se skrývá neuvědomělá snaha po obdržení důkazu pro sebe a přesvědčení ostatních.

Zodpovězte si upřímě jednu otázku, co by jste s takovým obrázkem chtěli dále dělat? Postnout do facebooku, do picasa na rajče či na youtube??

Je to stejný požadavek jako toto http://www.frabato.cz/viewtopic.php?f=10&t=60&start=30#p6536, pouze v trochu odlišné podobě.

Zpět na “Archiv, neaktivní témata..”