Zaregistrovat není až tak těžké. Až na ten detail, že chtějí osobní údaje, které jim odmítám poskytnout a když formulář nelze odeslat prázdý, tak se tam "něco" napsat musí.
Protože jsem neměl žádného "přítele", tak mi po několika dnech přišlo, že jim mám dát číslo mobilu. Mám ještě v blahé paměti, jak jsem něco kupoval na internetu a pak mi volalo pochybných 20 nabídek denně. Pochybné aplikaci typu facebook mobil nedám a tak mi účet zrušili.
Napodruhé se mi stalo to samé, ale zase chtěli číslo kreditní karty. Tak jsem o účet opět přišel.
Napotřetí jsem se zamyslel, jak se chová standardní uživatel této sociální sítě a kliknul na nějaké ty gamesky. Všechny gamesky, co jsem viděl mají jednu společnou vlastnost. Vždy v gamesce něco chybí a to něco se dá snadno koupit za penízky. Divím se těm, kdo si koupí pár číslíček, které už ani nemají žádnou rozumnou hodnotu - třeba parcela na "Marsu"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nedělám si o této aplikaci iluze a mám neověřitelné podezření, že slouží ke sledování a špiclování a až jako maskovací efekt na vydělávání peněz. Lidé tam sami a dobrovolně vyplňují své údaje.
Je to smutné, když takovouto aplikaci dáváme nejmladší generaci jako hračku.