Impregnace (vody)

Moderátor: zebyja

marvin
Administrátor
Administrátor
pohlaví: Muž
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 586×
Obdrženo poděkování: 888×
Kontaktovat uživatele:

Impregnace (vody)

Příspěvekod marvin » 05 dub 2013, 14:42

už dlouhou dobu jsem zde chtěl umísti zajímavý příspěvek z yahoogroups - jedná se o dva ohlasy na praxi impregnace vody. Zkuste si všimnout odlišných přístupů a výsledků..

první případ

Mel píše:Dnes večer jsem experimentoval se cvičením kontroly myšlenek. Také jsem se snažil zjistit jaký efekt mají některá jiná cvičení ve spojení s kontrolou myšlenek.

Nejprve jsem vše udělal jako obvykle; Pohodlně si sednout, zavřít oči a zůstat na pozoru, snažit se nezapomenout na sebe ani myšlenky a snažit si vzpomenout na myšlenky, které přišly.

To se mi moc nedařilo, mé vědomí bylo celkem dobré, ale má mysl sklouzávala (do myšlenek), takže jsem ji musel vrátit zpět, když jsem si uvědomil, že zabloudila.

Po cvičení jsem pracoval na mých duševních zrcadlech, pak jsem dělal magické cvičení s vodou, s mytím rukou, obličeje a pitím vody impregnované s myšlenkou "vědomí". Tohle už dělám nějakou dobu, protože také dělám cvičení Samatha (vědomé dýchání).

Pak jsem si sedl a zpíval párkrát Vajra Guru mantru spolu se audiem (nahrávkou té mantry). Pak jsem vzdechoval 22x "vědomí" cvičením mystérium dechu.

Výsledky těchto cvičení se výrazně vyplatily při cvičení kontrola myšlenek.

Sedl jsem si na meditační polštářek do pozice s překříženými nohami a během chvilky se mi podařilo dosáhnout něčeho, co bylo cítit jako perspektiva "pozorovatele", kterou jsem tak dlouho hledal.

Bylo to cítit jako klidný mír, určitým způsobem jako krok zpět. Obvykle mám problémy s myšlenkami a jejich sledováním, obvykle zmizely jakmile jsem si jich všiml, nebo jsem se jimi nechal unést. Mé myšlenky mohly plynout kamkoliv a já jsem si jich pouze všimnul, jako by to byly konkrétní obrazy vznášející se v mé mysli, cítil jsem je přijít, ale neobtěžovaly mě. V tom stavu nebyl žádný souboj o pozornost, v pozornosti jsem prostě byl a nepotřeboval jsem k tomu vyvíjet žádnou snahu.

This evening I've been widely experimenting with the Thought Control excercise. I've also tried to see what effects some other excercices have in conjunction with the Thought Control excercise.

First off I just did things casually; Sit down comfortably, closed eyes and try to stay alert, try not to forget yourself nor your thoughts, and try to remember the thoughts that have arissen.

This didn't go really well, my awareness was quite good, but still my mind managed to 'slip off', which I had to 'call back' when I realised I wandered off. This is how my usual excercises have been going and thus I haven't made alot of succes in this excercise.

After this excercices I worked abit on my Soul Mirrors, then I did the magical Water excercices, with hand washing, face wash and drank a cup of water all impregnated with 'Consciousness/Mindfullness'(I'm not sure how to say it properly translated to english.) I've been doing that for quite sometime now since I also practice Shamatha (Mindfullness of Breathing.)

Then I sat down and sang the Vajra Guru mantra a couple of times together with an audio of it. I inhaled 'consciousness/mindfullness' 22 times with the Mystery of Breathing excercise.

The results of all these excercices payed off in an amazing way on my Thought Control excercices.

I sat down in 'Cross-leg' position on a meditation-cushion and in no time I managed to create something that actually felt as an 'Observer'-perspective that I've been looking for so long.

It felt like a serene peace, a step back in some way. Usually I had trouble with 'having' thoughts and having to 'observe' them, they usually dissapeared the moment I'd notice them or I'd get dragged along with them. My thoughts could flow everywhere and I'd just recognize them, as if they where 'concrete' images flying around in my mind, I felt them coming, but it didn't bother me. There was no 'struggle' for alertness, I just 'was' alert, I didn't need to put any effort into it.

I could just follow my every thought.

It felt very special to me and I went on for quite some time before I decided to stop.

I figured I'd share it with you all, since I was quite moved by how serene and peacefull I felt and how everything was just as it felt it should be.

Hopefully some of you guys can make abit use of this experience!

With warm feelings and love,

Greetings from the Netherlands.

Melle

Takže ryze pozitivní ohlas - člověk, kt. si udělal čas na přípravu před cvičením má výborné výsledky, mohu sám potvrdit. Pokud si předtím uděláte čas, tak se to oplatí.

Rob píše:Zaznamenal jsem další neúspěch a cítím že byl velmi velký. Stalo se to při cvičení myšlenkové impregnace fluidem. Po tom, co jsem se po 4 měsíce posouval. Toto cvičení jsem prováděl s vodou, kafem, čajem nebo jinou tekutinou až po 5ti minutový interval. Jednoho dne jsem impregnoval vodu přáním odstranění veškeré negativity, čistoty a přebytku živlů z mého mentálního, fyzického a duchovního těla.

Potom co jsem cítil, že je voda dostatečně nabitá, pomalu jsem vypil sklenici vody a překvapilo mě, že mé ruce a obličej napuchly a zdeformovaly se. Poslali mě do nemocnice na prohlídku a řekli mi, že jsem měl agresivní alergickou reakci. To se mi ještě nikdy v životě nestalo a nevím o tom, že bych měl nějakou alergii. Od té doby se to nestalo a taky jsem se od té doby nevrátil ke cvičení Bardona.

Pár přátel mi pak jednou řeklo, že když mě poslali do nemocnice, můj obličej vypadal jako kdybych byl posedlý démonem a byl extrémně pokroucený.

Takže jsem se vzdal cvičení Bardona, dokud jsem nepotkal někoho, kdo by dokázal vysvětlit, co se stalo.

Ale stále potřebuji najít někoho, kdo o této vědě ví více než já. Bezpečnost je můj hlavní cíl v tomto i jiném magickém tréninku.

Another setback I had and feel was a very big one was when practicing the
thought impregnation of fluids. After making progress for about 4 months What I
would do is do the exercise with water, coffee, tea or any liquid for up to 5
min intervals....... One day I was impregnating the water with the wish of
removing all negativity, impurities and excess elements from my mental, physical
and spiritual body.....

After feeling the water was well charged I slowly drank the bottle of water and
to my surprise my hands and face began to swell and deform......I was sent to
the hospital for review and was told that I had an aggressive allergic
reaction..........This never happened in my whole life as I had no known
allergies ........and its never happened since..........I also never went back
to the Bardon exercises from that point on....

A few friends told me the day I was sent to the hospital my face looked like I
was possessed by a demon as it was extremely distorted............

So in turn I gave up the Bardon training until I had met someone who could
answer what was going on ......

Not saying it was anything but an allergic reaction or an over trained mental
muscle

But still need someone who knows more about this science then me.........Safety
is my main goal in this or any other magical training......

There were also others slight setbacks in level 4 I didn't go into as of yet but
non as several as the past 2

Tento člověk se tak soustředil na negativní prvky (kterých se chtěl zbavit) a potom vypil tu sklenici, že se v něm podle mého okamžitě realizovali. Myslím, že impregnace by měla být vždy v pozitvním žargonu, měla by nám dodat věci do těla (kteréhokoliv) a pro vyloučení bychom měli využít jiné metody (vylučovací)
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 25×
Obdrženo poděkování: 560×

Re: Impregnace (vody)

Příspěvekod Cagliostro » 18 kvě 2013, 19:49

Stojí za povšimnutí taky u prvního uživatele, tj. Mela, že používal zpěv. Je zajímavé, že hudba je tak spjata s hermetismem a není mnoho kvalitní literatury, které by to objasňovali... Dokonce ani Bardon to nijak moc neobjasňuje a pouhé zmínky jsou v rukopisech Kefera. Záleží nejen na zpěvu, ale také výslovnosti a vcítění se do správného pocitů.

U druhého pisatele, Roba souhlasím s Marvinem. Přehnal to zjednodušeně řečeno s negativitou, kterou voda k očištění místo očištění dohnala k destrukci negativ.
Ego sum, qui sum!

Zpět na “Magický výcvik těla - 1. stupeň”