Talismany, amulety, drahokamy...
Moderátor: Cagliostro
Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
- Baleriond
- jdu do sebe

- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 282×
- Obdrženo poděkování: 11×
Re: Talismany, amulety, drahokamy...
Chybička se vloudila dělal jsem tam nepochopitelnou chybu 3x krát co jsem zkoušel a včera už vše ok. Zase 3 nádechy a žádný tlak v hlavě, ani lícních kostech, ani bolest hlavy. Akorát jsem ucítil dost velký nával energie... :-) Mám spotřebu jak ledoborec musím tu dobu co jednotlivé nádechy vydrží pořádně prozkoumat... Nic jdu si lehnout. Kdo jde po noční taky spát tak gn.
Ptejte se noví co Vás zajímá potřebuju příspěvky xD
Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”