Neodolatelná nabídka

Vše o tomto autorovi, informace, překlady, poznámky a komentáře

Moderátor: Cagliostro

FTX

Neodolatelná nabídka

Příspěvekod FTX » 01 dub 2015, 07:34

Copyright © 10.ledna 2015 od William R. Mistele. Všechna práva vyhrazena.
https://www.facebook.com/williamrmistele/posts/10152584905621724:0

Výhradně já vám na omezenou dobu nabízím ke koupi speciální kupón pro ty, kteří chtějí dosáhnout magického osvícení. A k tomu vám přidám speciální nabídku, pokud si objednáte můj zpravodaj pojednávající o tom, jak sám můžete dosáhnout celosvětového i kosmického mistrovství a kvintesenci moudrosti vše je již zahrnuto v ceně - nyní, pokud si objednáte Magické osvícení současně s mým zpravodajem o moudrosti během následujících 48 hodin, přidám vám zdarma můj seznam deseti postupů, jak dosáhnout fyzické nesmrtelnosti. Dávám záruku vrácení peněz.

Zřeknutí se zodpovědnosti, varování, další pravidla a předpisy: Existuje nebezpečí že vás posedne král gnómů, které je menší než 20%, ale riziko stojí za to podstoupit a udělat kompromis pokud zvážíte cenu všech přínosů plynoucích ze smlouvy. Pokud by jste se stal jedním z těch posedlých nešťastníků, platí pro vás i nadále možnost získat vaše peníze zpět. V kterékoliv budoucí inkarnaci vám entita, která vás posedla, umožní získat vaši svobodu zpět díky magickému zákonu všech přísah a magických balíčků. Nicméně, za malý, přiměřený poplatek, vám přidám pojištění proti posednutí, které mi umožní - pokud platby z Vašeho účtu nebudou zpožděny - obnovit vaši posedlou duši, jakmile budu vyrozuměn, že k došlo k potížím. To zahrnuje kompletní obnovu a záchranu duše tak, že se vrátíte bez jakýchkoliv známek změn vaší osobnosti, jako kdyby jste nikdy magii nedělali.

Samozřejmě, máte možnost kdykoli požádat soudce Saturnu, který ztělesňuje kvantovou realitu, aby prohlédl všechny alternativní formy odškodnění, které mohou být učiněny za účelem zmírnění nebo snížení vaší karmické zátěže. Dalším lékem pro ty, kteří praktikují hermetickou magii, je vytvořit si astrálního dvojníka, který může být "posedlý" namísto Vás. Vnitřní duchovní roviny jsou povinny přijmout vaši identickou kopii za předpokladu, že jste naplněn dvojitou porcí všech vašich vlastních magických sil a kvalit osobnosti. Fyzický klon DNA není pro duchy přijatelný. Oni nejsou úplně hloupí.

Co se týče dosažení nesmrtelnosti, je dobře známo, stejně tak jak uvádí mistr František Bardon, že obrovský nárůst vitality, který doprovází možnost prodloužit svůj fyzický život téměř vždy vede ke ztrátě moudrosti. Nejedná se o skutečnou ztrátu moudrosti, ale spíše najdete, řekněme, "vášnivé zalíbení" v opačném pohlaví, které ochotně odloží stranou veškerou vaši vlastní moudrost a budete se starat pouze o potěšení smyslů. Chci říct, kdo nemá rád ono smyslné potěšení? Dokážete vůbec přijmout příliš mnoho smyslného potěšení?

Pro kompenzaci této "chybičky" v dosažení fyzické nesmrtelnosti, mám k dispozici speciální lektvar, který vám umožní být "vášnivě zamilovaný" a moudrý zároveň. Pro seznam dražeb tohoto i jiných magických předmětů se podívejte do mého plánu seminářů a duchovních očist, který jsem vám zaslal.

A teď, v případě, že vám chybí prostředky na některý z mých výrobků, se možná budete chtít přihlásit k odběru mého investičního listu "jak rychle zbohatnout" bez jakýchkoli tabu. Zaručujeme 80% roční výnosy, které se mohou vyšplhat až na 500% návratnosti v závislosti na ročním cyklu volatility na trhu. Samozřejmě, pokud jste již dokončili výcvikový kurz – Úvod do hermetiky - nevyhnutelně získáte určitý stupeň všemohoucnosti, ve vztahu ke kuriózním akcím a aktivitám lidí ve fyzickém světě. V důsledku toho už víte, jak si přivlastnit nebo jinak získat jakoukoliv libovolnou formu lidského bohatství, která na Zemi existuje. Je to součástí vašeho tréninku. Ale pokud máte vážné nedostatky v dosažení magické rovnováhy, myslím, když k nerovnováze dojde, pak je vhodné objednat si můj občasník „jak upgradovat světské štěstí a bohatství“. Jediné omezení nastane v případě, pokud vaše karma brání dosažení bohatství, štěstí a úspěchu kvůli tomu, že jako první musíte splatit své duchovní dluhy. Ale řešit tento problém budeme také v čísle #2 a #3 časopisu - jednoduše tím, že odstraníme to, co si přejete sami a zůstanete bez jaké karmy anebo přijetím vhodné božské mise při které je veškerá osobní karma automaticky buď upravena nebo zcela zrušena.

Poznámka 2: Počkejte. Dělám si srandu. Už jste si zašel do obchodu s kouzelnickými divadelními rekvizitami a slyšel o představení jednoho z našich nových mágů.
Přílohy
Carodej.jpg

Zpět na “William Mistele”