Příspěvekod S.+R. » 03 bře 2018, 10:42
Hello Arex, please excuse my late reply. My education in kindergarten is very extensive. The English hurdle is no problem. Mistakes are human and can happen to anyone. - I use google translate to make it a little easier.
I do not know if we have the same complete or identical script because I do not know yours. It may be that Bardon corrected or changed certain things. Yes, I have instructions for use. These are not from the great Adept Arion, but from Anion.
I like to be ready for a private exchange of writings or information, I think Arion would support that. It would be in his favor for the student body. But that's just my personal opinion. If you want to have fonts or information, then just write me a private message.
Dobrý den, Arex, omluvte mou pozdní odpověď. Moje vzdělání v mateřské škole je velmi rozsáhlé. Anglická překážka není problém. Chyby jsou lidské a mohou se někomu stát. - Používám překlad Google, aby to bylo trochu jednodušší.
Nevím, jestli máme stejný úplný nebo identický skript, protože nevím tvoje. Možná že Bardon opravil nebo změnil některé věci. Ano, mám instrukce k použití. Nejsou to od velkého Adeptského Ariona, ale od Anionu.
Ráda bych byla připravena na soukromou výměnu spisů nebo informací, myslím, že to Arion podpoří. Bylo by to ve prospěch studentského orgánu. Ale to je jen můj osobní názor. Pokud chcete mít písma nebo informace, pak mi napište soukromou zprávu.