RaE píše:Ondra píše:Asi před osmi lety jsem byl u jedné léčitelky, která mi doporučila podstoupit regresní terapii. To co se odehrálo během 45 minut, jsem vstřebával dalších 5 let, nebo spíše řečeno se stím srovnával. Ukázaly se mi určité situace z minulých životů, které měly jasnou návaznost s tímto, tudíž se to nedalo svést na nějaké halucinace , či výplod nevědomí. Do detailů se pouštět veřejně nebudu, protože je to dosti osobní záležitost. Také mi bylo ukázáno, co se děje bezprostředně po smrti , že lidská duše po nějaký čas přebývá v meziprostoru " Astálu" , co se pak děje nevim. Dělo se toho i mnohem více , dnes to beru jako jedno velké zasvěcení. Takže ano , lidská duše si pamatuje naprosto vše i zde na zemi.
Jak prosím hodnotíš s odstupem tuto Tvojí zkušenost? Setkal jsem se totiž s názory několika lidí, kteří regresní terapii berou jako věc, která jim v součtu více vzala než dala. Jakoby během ní nahlédli někam kam "neměli". A to nyní nemluvím o případech, kde problémy byly způsobeny nezvládnutou regresí ze strany terapeuta...
Já jí nehodnotím, já ji žiji. Teď už je to opravdu mnoho let, ale to napojení (nemohu být konkrétní), je tu neustále a já za něj děkuji Bohu. Naprosto zlomové zasvěcení, poznání a setkání, které hraje jednu z nejdůležitějších rolí v mém životě.
Mimochodem, vůbec si nedovedu představit, když by mne touto zkušeností terapeut neprovedl. To vedení mělo jednoznačně pozitivní vliv, bez toho bych se ztratil.