Bytosti jsou běžnými obyvateli astrální sféry – je jich tam nekonečné množství a mají nejrůznější tvary. Některé jsou humanoidní, jiné zase tvoří podivuhodné kombinace forem. Občas mě pozorují a zdá se, jako by byly potěšeny, když si všimnou, že je člověk vnímá. Některé z nich dokonce navazují interakci – předávají energetické informace, komunikují, ačkoliv ne vždy za pomoci hlasu. Často je člověk slyší přímo ve své mysli, bez jakéhokoliv zvuku.
Některé bytosti si rády dělají legraci a šprýmují – jsou to opravdoví kejklíři a mistři astrálních žertů.
Existují zde i vyšší bytosti, než jsme my – a některé z nich si s člověkem rády hrají. Umí manipulovat s jeho energetickým tělem, natahovat ho, otáčet do spirál, dokonce ho „rozkládat“ na kousky a zase skládat zpět.
Bytosti
-
nagual
- snažím se trochu psát

- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 16×
- Obdrženo poděkování: 3×
Re: Bytosti
Mám prečtenou první kapitolu brány a učebnice vysoké magie a nečtu je jako román. jen by mě zajímalo co všechno musím splnit abych byl schopný navázat kontakt, dialog....
- marvin
- Administrátor

- Poděkoval(a): 586×
- Obdrženo poděkování: 888×
- Kontaktovat uživatele:
Záleží co máš na mysli. Třeba v pátém stupni Brány začínáš pracovat s kyvadélkem tak třeba tam je jedna z metod.
Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.
-
nagual
- snažím se trochu psát

jde mi o to kdy a jak budu schopen tyto bytosti vnímat a vidět, komunikovat vypěstovanými smysly, to byl asi hlavní důvod proč jsem začal se cvičeními, ne zcela nezištně... ale je v tom i touha zlepšovat se po všech stránkách, nicméně s mým dosavadním tempem se mi 5. stupeň jeví jako hodně vzdálená meta
- marvin
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
nagual píše:jde mi o to kdy a jak budu schopen tyto bytosti vnímat a vidět, komunikovat vypěstovanými smysly
Schopen budeš tehdy, až si vytvoříš dostatečně silnou základnu, energetiku, koncentraci, vědomí a uvědomění na to aby jsi to zvládl. Může to být za půl roku, za rok, za dva, pět nebo deset let, nebo nikdy.
A až toho dosáhneš, o čem se s nimi budeš bavit? Na co by ses chtěl zeptat? A co podnikneš s tím, co se dozvíš?
Rychlost tvého vývoje bude přímo úměrná úsilí, záměru, motivaci kterou tomu věnuješ. Vše je dáno povahovými vlastnostmi, čím ryzejší budeš mít charakter, tím rychleji můžeš postupovat.
nagual píše:nicméně s mým dosavadním tempem se mi 5. stupeň jeví jako hodně vzdálená meta
A ty někam spěcháš?
-
nagual
- snažím se trochu psát

ne nespěchám, vlastně je to jen zvědavost, ani nevím na co bych se ptal. jsou to přehnané ambice aneb jak se piše v bráně ambice jsou nesprávné musíme zaujmout správný přístup ke cvičením
- Baleriond
- jdu do sebe

- Poděkoval(a): 245×
- Obdrženo poděkování: 10×
nagual píše:ne nespěchám, vlastně je to jen zvědavost, ani nevím na co bych se ptal. jsou to přehnané ambice aneb jak se piše v bráně ambice jsou nesprávné musíme zaujmout správný přístup ke cvičením
Pokud si dáš ze začátku na nižším stupni nějaký plán např. že by si rád během 3 let zvládl všechny tři Frabato knihy/díla tak ti to určitě nemůže nikdo zazlívat. Později na vyšším stupni jak budeš mít větší vhled uvidíš jak moc je to reálné.
- marvin
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Baleriond píše:Pokud si dáš ze začátku na nižším stupni nějaký plán např. že by si rád během 3 let zvládl všechny tři Frabato knihy/díla tak ti to určitě nemůže nikdo zazlívat. Později na vyšším stupni jak budeš mít větší vhled uvidíš jak moc je to reálné.
Spíše je dobré se soustředit na pravidelnost a kontinuitu. Každý den alespoň 30minut askeze. Pokud možno tak 2x denně, ráno večer. Oddychnout, ale pracovat.
A sleduj jak se začneš zlepšovat. Soustřeď se spíš na aktuální práci, než na výsledek - ten odevzdáváš Bohu. Všechno co se ti podaří, všechny úspěchy jsou Jeho práce. Všechny neúspěchy jsou tvoje.
- Nadzemsky
- snažím se trochu psát

- Poděkoval(a): 15×
- Obdrženo poděkování: 9×
marvin píše:Baleriond píše:Pokud si dáš ze začátku na nižším stupni nějaký plán např. že by si rád během 3 let zvládl všechny tři Frabato knihy/díla tak ti to určitě nemůže nikdo zazlívat. Později na vyšším stupni jak budeš mít větší vhled uvidíš jak moc je to reálné.
Spíše je dobré se soustředit na pravidelnost a kontinuitu. Každý den alespoň 30minut askeze. Pokud možno tak 2x denně, ráno večer. Oddychnout, ale pracovat.
A sleduj jak se začneš zlepšovat. Soustřeď se spíš na aktuální práci, než na výsledek - ten odevzdáváš Bohu. Všechno co se ti podaří, všechny úspěchy jsou Jeho práce. Všechny neúspěchy jsou tvoje.
Velmi přínosný bod. Hlavně s těmi úspěchy. Přijde mi, že když na nich začneš pracovat. Pomalu se k nim realita začne naklánět. Přestavují si jako by bylo nekonečno možností a ty si můžeš vybrat do které to se pošleš.