Živly plnění.
- Baleriond
- jdu do sebe

- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 245×
- Obdrženo poděkování: 10×
Živly plnění.
Chtěl jsem se zeptat na detail pro upřesnění: hrudní koš, plíce a srdce až ke krku jsou vyhrazeny živlu vzduchu. Ruce jsou záměrně vynechány? A pokud si je plním vzduchem je to chyba? Dále hlava živel ohně. Pokud si k hlavě plním krk je to taky chyba a má být v krku živel vzduchu?
- gooolem
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 285×
- Obdrženo poděkování: 455×
- Kontaktovat uživatele:
Re: Živly plnění.
Ruce muzes plnit jen vzduchem. Chces-li, muzes dlane plnit zemi, predlokti vodou, od loktu k ramenum vzduchem. Kdyz naplnis krk ohnem, chyba to nebude. Muzes ho plnit i vzduchem. Hraj si, a poznas, jak to bude lepsi.
Hlavu nesu v oblacích, však nohy z tuhé hlíny uplácané mám.
- Baleriond
- jdu do sebe

Chtěl jsem se zeptat oplácí se dělat živlovou rovnováhu víc jak jednou za den? Díval jsem se na 8 stupni se dá podle elektrického a magnetického fluida upravovat živly což zní skvěle :-) Napadá mě když takhle tu živlovou rovnováhu třeba 4 za den provedu jestli tím tu výhodu elektrického a magnetického fluida nemůžu částečně dorovnat/vymazat? Jak si čtu ty stupně 7-8-9 tak mě v hlavě šrotujou všelijaké nápady :-) Ještě mě napadlo když si ty živly vdechnu/póráma do těla pocitově od každého asi maximálně 1-3 měl bych pak mít více energie ne? Je mi jasné, že ty přebytečné živly v těle vytváří tlak, ale při minimálním množtsví by snad mělo být vše ok ne? Zítra vyzkouším ted už to před spaním nebudu riskovat :-)
- zebyja
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 84×
- Obdrženo poděkování: 226×
Rozhodně se ten den, kdy to tak uděláš nebudeš nudit.
Inteligentní člověk umí řešit problémy, genius jim umí předcházet..
- Baleriond
- jdu do sebe

By mě zajímalo po zvládnutí Brány a případně PME a Kabaly se musí živlová rovnováha cvičit taky tak často, nebo je mág pak takhle daleko v ZENU, Zenovém klidu a stačí mu cvičit minimum na její udržení? U mě je to neuvěřitelné, ale i cca 3 hodiny po probuzení u mě podvědomí dost silně působí. Pak se to jakoby samo spraví. Ještě je zajímavé, že u mě momentálně dost silně převládá živel vzduchu taky nechápu. Přitom na začátku cvičení to byl určitě živel ohně. Ten se mi podařilo zřejmě vymítit a nic mě téměř nerozčílí taky nechápu. Věci co mě vztekaly a rozčilovaly jakoby vymizely. Zřejmě jako člověk medituje tak pak některým věcem nejde jakoby naproti. Jinak bych si myslel, že když jsem vodní znamení ryba tak, že u mě bude převádat živel vody...
- zebyja
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 84×
- Obdrženo poděkování: 226×
Nemyslím, že dokud člověk žije, může být na úrovni, kdy rovnováhu již nemůže ztratit. Čím vyšší praxe, tím vyšší riziko, že se to stane.
Inteligentní člověk umí řešit problémy, genius jim umí předcházet..
Zpět na “Magický výcvik duše - 4. stupeň”