chtěl bych se zeptat, jestli neexistuje nějaká nahrávka, na které by byl nahraný Bardonův hlas. V době kdy žil již přece běžně bylo možné nahrávat zvuk. Nezachovala se po něm nějaká nahrávka? Moc bych si přál slyšet jeho hlas.
Bardonův hlas
- Firzen
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 104×
- Obdrženo poděkování: 70×
- Kontaktovat uživatele:
Bardonův hlas
Ahoj všichni,
chtěl bych se zeptat, jestli neexistuje nějaká nahrávka, na které by byl nahraný Bardonův hlas. V době kdy žil již přece běžně bylo možné nahrávat zvuk. Nezachovala se po něm nějaká nahrávka? Moc bych si přál slyšet jeho hlas.
Prosím koukněte se: https://www.youtube.com/watch?v=Nh841eC83uw
- Arex
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 177×
- Obdrženo poděkování: 1116×
Re: Bardonův hlas
Firzen: Jediný, kdo měl diktafon/magnetofon byla Otylka Votavová. Ale jestli se pásky zachovaly, o tom jsem slyšel samé nejisté věci. Kdyby se záznam vynořil, to by byl objev první třídy.
„Srdce, buď statečné a spěj vpřed!“, tak volají všichni, kdož jsou sklíčeni smrtelností. Tak zní heslo zasvěcenců zanícených touhou po Absolutnu a stoupajících po žebříku Poznání. Ale až v soutěsce mezi obočím rozzáří se Světlo jako plamen blesku!