Léčba diabetu prvního typu

Absolutně volné téma

Moderátor: Cagliostro

Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
zebyja
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Poděkoval(a): 84×
Obdrženo poděkování: 226×

Léčba diabetu prvního typu

Příspěvekod zebyja » 31 bře 2014, 11:21

Mám dotaz zejména na lidi zabývající se Alternativní léčbou.. Doktoři Diabetes považují oficiálně prakticky za neléčitelný (Jako by pacient přišel o orgán, který má cukr na starosti).. Nicméně mě se to moc nezdá.. Jistě existuje způsob jak cukrovku léčit, nebo se s ní alespoň velmi vhodně vypořádat..

Duchovní příčinu dobře znám, účinek listu borůvky také.. Rád bych se zeptal zda někdo nemá zkušenost s nějakým receptem na lék, který bych zvládl vyrobit, případně sehnat.. Děkuji..

Vím, že je to mimo téma, ale neznám lepší zdroj osobně doporučených informací než toto fórum, pokud má tedy někdo pocit, že sem tolik nepatří, omlouvám se..
Inteligentní člověk umí řešit problémy, genius jim umí předcházet..

Helena
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Žena
Poděkoval(a): 257×
Obdrženo poděkování: 57×

Re: Léčba diabetu prvního typu

Příspěvekod Helena » 31 bře 2014, 11:33

Diabetes 1. typu máme v rodině a z hlediska medicíny je to skutečně neléčitelné. Jde o to, že imunitní systém ze zatím neznámé příčiny zničí buňky na slinivce (ostrůvky), které vyrábějí inzulín. Ty ostrůvky se údajně už nedají obnovit. Jak jednou vymírání ostrůvků začne, už navíc nejde zastavit.

Něco jiného je diabetes 2. typu, kdy ostrůvky zůstanou nedotčené, ale tělo pouze nedokáže vyrobený inzulín využít. Tato cukrovka léčit skutečně lze.

Pokud jde o diabetes 1. typu, nikdy jsem neslyšela o jediné možnosti alternativní léčby (která by skutečně k něčemu byla). Snad jen velice silná mysl by si dokázala ty ostrůvky obnovit...teoreticky...
Tiše sedím, nic nedělám, jaro přichází a tráva sama roste.

zebyja
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod zebyja » 31 bře 2014, 11:42

Už jen to že jsem po chvíli hledání našel tohle mi dává znamení, že to lze..

Regenerace beta buněk

Beta buňky, někdy též B buňky jsou buňky Langerhansových ostrůvků pankreatu (slinivky břišní) produkující inzulin. Následujcí přírodní látky v experimentech prokázaly schopnost regenerovat beta buňky slinivky břišní, které jsou při diabetu 1. typu zničeny a které, pokud jsou zregenerovány, mají (alespoň podle teorie) učinit pacienta opět nezávislým na dávkách inzulínu

Gymenna sylvestre, Nigella sativa - černý kmín, Vitamín D, Kurkumin - žluté barvivo kurkumy, Arginin, Avokádo, Berberin (složka nacházejícíc se v hořkých rostlinách jako vodilka (Hydrasis canadensi) a dřišťál), Momordika - hořká okurka (thajský bitter-melon), Mangold, Kukuřice, Stévie, Sulforafan (vysoká koncentrace této látky je v brokolici)..

zdroj: http://zdravi.doktorka.cz/regenerace-tk ... ky-brisni/

Helena
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Helena » 31 bře 2014, 11:50

Až mi ukážeš na někoho, komu to tu nemoc vyléčilo, tak tomu uvěřím. Není dobré dávat nemocnému planou naději.
Taky je u téhle nemoci poměrně rozsáhlý věděcký výzkum a kdyby to k něčemu bylo, už by se na tom pracovalo.

Saila
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 112×
Obdrženo poděkování: 69×

Příspěvekod Saila » 31 bře 2014, 12:04

upřímě bavila jsem se s mojí mámou která zkoumá nádorový buňky na myších a jak je léčit... říkám no tak proč nezkusíš ty velký dávky cečka jak koluje po netu, a ona no já vím že céčko je na to dobrý... tak říkám no a proč se teda nemotá kolem tohodle a dělá něco jinýho... no na tohle máme grant... a na tamto ne... takže asi tolik k vědeckýmu výzkumu.... sama jsem dělala ve výzkumáku s kytkama a tím stylem jakym se tam dělali pokusy no to bylo šílený:-D když zkoum,ala jedna holka jak se šířej určitý semena a ten typ co se dělá na zvířatech tak ty semena namočila aby lepily a nabobtnaly a pak jsme je pinzetou strkali holubovi do peří, a za hodinu se spičítalo kolik mu jich tam zůstalo... no v přírodě si asi taky veze pinzetu a zastrká si je tam nabobtnalý...:-DD
All izz well :-)

Helena
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Helena » 31 bře 2014, 12:33

Samozřejmě, že výzkum je závislý především na penězích, že se často zkoumají blbosti atd... Jednou určitě něco bude...ale na základě všeho, co vím, tak myslet si, že na to je nějaká bylinka nebo homeopatika nebo dieta je prostě první stadium - když se nějaká nevyléčitelná nemoc u tebe nebo tvých blízkých objeví, tak v první chvíli si říkáš: "Něco přece na to MUSÍ BÝT." No, a pak zjistíš, jako to zjistily miliony lidí před tebou, že NENÍ. A musíš se s tím naučit žít.

Dietou, životosprávou a sportem to lze tzv. kompenzovat (snížit glykémie, snížit dávky inzulínu), ale vyléčit to prostě nejde...nevylučuju, že se někde na světě stal zázrak, ty se občas dějí :-) ale nevím o jediném případu

zebyja
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod zebyja » 31 bře 2014, 12:52

Alicia: Tvého názoru si vážím, ale má otázka byla myšlena naprosto vážně.. Jsem si jistý, že lék existuje.. Pouze ho hledám.. Nezkoumám jeho neexistenci..

Helena
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Helena » 31 bře 2014, 12:54

Až ho najdeš, dej vědět. Také to myslím naprosto vážně.

Uvědomuju si, že nové objevy pocházejí většinou od lidí, kteří věřili tomu, co ostatní považovali za nesmysl.

Andrea
jedu jak drak
jedu jak drak
Poděkoval(a): 27×
Obdrženo poděkování: 11×

Příspěvekod Andrea » 31 bře 2014, 14:05

ahoj,

už jsem se o tom s Alicií také bavila, takže znám její názor (prý je to podvod) a nepřu se s ní, protože neznám nikoho, kdo by se tímhle způsobem léčil.

http://zapper.revoluce-v-leceni-nemoci. ... tes-1-typu

Mě na tom hlavně zaujalo to, že na podobném principu léčil i pan Kříž (bylinkář. K diagnostice nepoužíval přístroj, ale ruce, případně jiné metody, ale o tom tu teď psát nechci.)

Někde jsem našla článek, který popisoval jak si připravit přírodní koupele na zbavení parazitů. Jenže ho teď nemůžu nikde najít :(

Ale při hledání jsem našla ještě jiný článek, který jsem již dřív četla. Je od veterináře, který byl v roce 1991 navržen na Nobelu cenu a píše tam o tom, jak jsou důležité vitamíny a minerály. Prolítla jsem to teď už jen rychle, a k cukrovce jsem našla tohle:

Pokud máte nedostatek chrómu a vanadu, projeví se to jako neuhasitelná chuť na sladké, neboť máte nízký obsah cukru v krvi. Trvá-li tento stav dlouho, může se změnit na cukrovku. Problémy s cukrem jsou vždy ve spojení s nedostatkem chrómu a vanadu.

http://www.cinska-medicina-vary.cz/blog ... ari-nelzou

zebyja
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod zebyja » 31 bře 2014, 14:59

Andrea: Tohle vypadá opravdu velmi podezřele.. Jednoduchost toho přístroje je přímo typická pro podvod..

Internet jsem prohledával, myslím že oficiální lék momentálně neexistuje z cela účelně.. Vzhledem k duchovní příčině, která je u lidí tak silný problém, že se dá v podstatě říct, že Lidstvo jako organismus touto nemocí trpí, nejspíš ani tento lék v brzké době lidstvo neobjeví, dokud si příčinu neuvědomí..

Hledám lék mezi lidmi na tomto fóru z toho důvodu, že jsou tu lidé velmi vzdělaní v magii a lék znát mohou.. Jsem docela idealista, ale trochu pochybuji o tom že nemoc jako diabetes se dá vyřešit odstraněním duchovní příčiny, i když jsem silně přesvědčen o tom, že se průběh nemoci intenzivně zmírní.. Tady si chci prostě dát pozor přesně na to čemu Alicia říká planá naděje.. Proto jsem se ptal na zkušenost s případným lékem..
Naposledy upravil(a) zebyja dne 31 bře 2014, 16:23, celkem upraveno 1 x.

Saila
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 112×
Obdrženo poděkování: 69×

Příspěvekod Saila » 31 bře 2014, 15:46

zapper třeba používal/používá sunny/Tomáš z toho ac fóra...
All izz well :-)

Michal
vášnivý přispivatel
vášnivý přispivatel
pohlaví:
Poděkoval(a): 24×
Obdrženo poděkování: 37×

Příspěvekod Michal » 31 bře 2014, 17:10

Osobní zkušenost se Zapperem nemám, ale byl jsem na přednášce prof. Bartuška a byl tam i člověk, který jím léčí a bralo se to jako že to funguje.

zebyja
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod zebyja » 01 dub 2014, 16:06

Michal: Probíralo se tam, jakým způsobem výrobci přístroje zajistili, aby proud ignoroval cestu nejmenšího odporu a skinefekt?

Jinak jste mě rozhodně donutili přístroj Zapper prostudovat, nicméně kromě značného rozdílu gramatických znalostí příznivců a odpůrců, zákazu v Americe a varování ministerstva ČR, některých nic neříkajících pokusů a studií jsem bohužel na nic převratného nenarazil :(

Michal
vášnivý přispivatel
vášnivý přispivatel
pohlaví:
Poděkoval(a): 24×
Obdrženo poděkování: 37×

Příspěvekod Michal » 01 dub 2014, 17:01

To je jak kdyby ses měl ptal na to, jestli byla v těch homeopatikách dostatečná dávka účinné látky. Je to frekvenční léčba a princip fungování je jiný. Jaký je ti neprozradím, protože mé informace nejsou úplné. Osobně jsem Zapper viděl jen jednou.

Podle mě je to něco jako když se chceš navibrovat na nějakou energii/frekvenci, ať je to Bůh nebo třeba hororový film. No a pak jsou věci jako jsou viry nebo bakterie a takové mají zase jiné spektrum, zasahují jiné části těla (fyzické, duševní..) a pomocí té frekvenční léčby se to ovlivňuje. Teď si neumím představit jestli je to zahubí, nebo jestli ti to působí na energetiku, na auru nebo jestli to upozorní imunitní systém nebo víc věcí najednou, ten fyzický projev se nejspíš může lišit.

Nechtěl nikoho přesvědčovat, že tohle pomůže. Jenom jsem chtěl říct, že jsem se setkal s lidmi, kteří se zabývají léčitelstvím a funkci tohoto přístroje považují za samozřejmost, tak by to možná stálo za zkoumání.

Když už jsme u toho diabetu, to zní spíš že by byl vhodný zásah do akáši, Gellner tomu říká do genetiky. Třeba by to trvalo několik let, ale pořád je to poměrně světlá vyhlídka. Teoreticky nebrání nic tomu, aby ti narostly další zuby, nebo aby ti narostla nová ruka. Ale i on sám přiznává, že chybějící orgán nahradit nedokáže. Stejně tak to nedokáže ani prof. Bartušek. Teda alespoň zatím to neumí :)

majstro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 74×
Obdrženo poděkování: 31×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majstro » 01 dub 2014, 19:40

Co se tyce zapperu.. mam jeden doma.. kdyby jste nekdo chteli pujcit na experimentovani ;-). Kdysi davno jsem to zkousel a pouzival.... ale v podstate tedka sem jinde a podle me jakakoliv nemoc je jen informace, kterou nutno pochopit a zmenit to, co delame spatne. Asi to nejake ucinky melo... ale podle me je hrozne tezke urcit tu spravnou frekvenci, ktera prave sedne na ten vir, co potrebujete znicit. Nastavuje se frekvencni interval a myslim ze i velikost amplitudy atd.. takze da se to dobre ladit :-).
Ale stejne si myslim v teto chvili, ze pokud ma nekdo nejaky vir... ma najit pricinu.. aby mu osud nepriradil jinou nemoc, kterou uz tak lehce zapperem neprekona. Spis si myslim, ze to muze byt pomucka.. ale napred je podle me potreba nejak diagnostikovat, co je to za vir.. a to je podle me velmi slozite... :-) SAmozrejme se da strilet i naslepo a projizdet vsechny frekvence.

Kdyby nekdo tedy chtel pujcit na experimenty... tak vlasnim tento... http://www.zapper.cz/cs/super-ravo-zapper

Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”