Vaše oblíbená muzika - mráz po zádech, husí kůže atd...

Absolutně volné téma

Moderátor: Cagliostro

Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.

Chcete mít tohle téma aktivní - patří tohle téma do Hermetismu ?

Anketa končí za 02 črc 2014, 07:11

Ano
10
Arex , Helena , majstro , Adam , Firzen , beo , Ondra , mek onder , Ištar , Saila
63%
Ne
6
Cagliostro , marvin , zebyja , DAn , Charon , Tomáš
38%

Celkem hlasů: 16

Havran
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Národnost: ČR
Obdrženo poděkování: 25×

Re: Vaše oblíbená muzika - mráz po zádech, husí kůže atd...

Příspěvekod Havran » 22 led 2015, 21:34

majstro píše:Co kdyz posloucham vsechny styly.. znamena to, ze mam vyvinute vsechny cakry :-P.. (snad krome metalu, kabatu a heleny vondrackove)

Tu Vondráčkovou bych ti odpustil, ale metal??!
:)
Poslouchám poslední dobou hodně muziky, ale jelikož jsem se propracoval k Hard core a Death metalu, tak nic co bych mohl s pocitem dobře vykonané práce pro vás postnout.
Jiank muzika je fajn ladič, když víte na co se chcete ladit.

Ahoj Havran
Having power isnt as good as you thing ...
... whom am I kidding? Power is GREAT!

Tomáš
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 93×
Obdrženo poděkování: 43×

Příspěvekod Tomáš » 22 led 2015, 21:55

Co takhle se naladit na :slunce: ? :-)

A dejte si pozor na To.

Hospodin je tvůj ochránce, Hospodin je ti stínem po pravici.

majstro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 74×
Obdrženo poděkování: 31×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majstro » 22 led 2015, 21:56

Havran píše:
majstro píše:Co kdyz posloucham vsechny styly.. znamena to, ze mam vyvinute vsechny cakry :-P.. (snad krome metalu, kabatu a heleny vondrackove)

Tu Vondráčkovou bych ti odpustil, ale metal??!
:)
Poslouchám poslední dobou hodně muziky, ale jelikož jsem se propracoval k Hard core a Death metalu, tak nic co bych mohl s pocitem dobře vykonané práce pro vás postnout.
Jiank muzika je fajn ladič, když víte na co se chcete ladit.

Ahoj Havran

A tak neni to spatny, ale mam to asociovane s vypalovanim kostelu, satanisty, cernymi oblecky, ritualnim sexem a informatiky z finska, svedska a dalsich serverskych zemi. Nejak to jde trosku mimo me.. delam si srandu ;-)... ale kliky bych na to cvicil :-D na vybuzeni....

FTX

To je zase "skvost"

Příspěvekod FTX » 31 led 2015, 12:18

majstro píše:....
to je zase "skvost"!

Zkuste si pár vět přeložit:
Legie prokletých
Smrt - křišťálová hora
Za stvořením - soužití
Vajíčko smrti
7 církví Posedlost - smrtící kov
Zvracení - kopec úpadku
Vrhač šroubů - pojídač světa
Zaostalost - společná nemoc
Pořezat se - zraňující umění
Lůza vede - tvorba smrti
Smrt od napalmu - rozdrcená existence
Sesazený Bůh - útes Tiberia (emigrace na mys)
Morgoth - lži z nedůvěry
Nenávist - duševní očista
Pitva - služba pro prázdné rakve
Ukazatel utrpení - spící obluda
Řetěz smrti - já jsem teror
Koupel v krvi - odvážně do nového pekla
Ateista - Matka člověka
Exhumace - smrt chodí mezi vámi

A teď si představte, že by jste měli alespoň nepatrně pootevřenou 5 krční čakru viewtopic.php?f=34&t=1446. Že by se vám ty věci před očima uskutečňovaly. Že by jste je viděli uskutečněné teď a tady. Že by se začínaly realizovat i v tomto světě. Nikdo, kdo je alespoň trochu při smyslech, něco takového nechce. I ten, kdo má Vishuddu úplně blokovanou, v ní nějakou malou zbytkovou energií disponuje. A tisíce fanoušků může vytvořit také určitou sílu.

Autorovi dám radu: existuje spousta fór, kde si budeš moci popovídat s fanoušky podobných žánrů. A budou stejní jako ty. Ale s magií dle Bardona to nemá zhola nic společného. Pouze snad jen jako ostrašující ukázka, čeho se vyvarovat. A pokud se to někomu líbí, tak tím něco říká o sobě.

Dávejte si pozor, tyhle multimediální prezentace mohou ovlivnit podvědomí a pak budete mít jakékoliv pozvednutí vibrací nesmírně těžké. Ale o pozvednutí těm, co tohle poslouchají, rozhodně nejde.

To, že to sem maestro postnul je velmi dobře. Tím vlastně testuje vaši úroveň na tomto fóru. To nejsmutnější je, že většina diskutujících je naprosto apatická a takovéhle věci už ani není schopná vidět.

Ondra píše:Co by jste bez tý negace pak dělali , měl by FXT pak vůbec něco na práci v tomto světě? Přijde mi docela zvláštní se snažit o nějakou kultivaci osobnosti, tedy odstranění negativního aspektu, když nenjste schopni se tou negací nenechat ovlivnit, když s ní přijdete do kontaktu. Zadupaní do zemně zkrátka nic neřeší, stejně za čas se zase objeví... a bude se objevovat dokud to ve vás bude vyvolávat to co vyvolává, tedy negaci. Dle mne je důležité to mít pod kontrolou a ne před tím zavřít oči a dělat, že to není součást stvoření. To zasmání, uvolnění může být náznak překročení.

Užívejte si té negace z plna hrdla. Stylem čím více, tím lépe. Udělejte si dovolenou nejlépe někde v Doněcku nebo Luhansku aby jste k ní měli blíže. Myslím si, že i IS by byl skvělou destinací - je jistě nádherné pozorovat jak někomu veřejně pižlají hlavu kapesním nožíkem.
Pokud některým z Vás nestačí množství negativity v tomto světě či spíše ve Vašem okolí a chcete ji zažívat tak není nic jednoduššího než poslouchat právě tohle a po negativitě toužit. Ona přijde sama. Nemusíte se o ni strachovat. Já Vám v tom bránit nebudu. Ale až do ní pořádně zabřednete, tak již nebude cesty zpět.

Jedné věci stejně nerozumím - ten kdo chce negativitu, proč ho potom zajímá Brána? Co v ní hledá? Někoho zmlátit železnou tyčí je mnohem snazší než trénovat pochybnou magii s nejistým výsledkem.

Jeden moudrý šaman říkal jedné holce, že má v sobě dva vlky. Jednoho dobrého a jednoho zlého. Ona se ho optala, který z nich vyhraje. Šaman na to odpověděl, že ten, kterého bude krmit.
A to je přesná odpověd pro maestra Ondru a další pošilhávače po negativním principu. Toho žrádla pro dva nemáte.

Ondra
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 32×

Příspěvekod Ondra » 31 led 2015, 16:30

FXT : bohužel musím reagovat, protože používáš můj text ve spojitosti s tím co jsi teď napsal a to mi docela vadí, laskavě bych tě požádal, aby jsi to přestal dělat. Od tvých názorů a textů se distancuji, nemám s nimi nic společného.

Když by jsi měl otevřeny patřičné čakry, tak tě nic z toho co píšeš neovlivní, zůstraněš klidným, centra jsou harmonicky propojena a vyladěna.
Právě vtip je v tom, že když tu harmonii skutečně máš, tak ten duální svět jen pozoruješ, ale přitom jsi jeho součástí, nic tě neovlivňuje.
Ty mermomocí , nebo tvým přesvědčením chceš zrušit tuto realitu, v které žijeme, které je utvářena duálním pnutím-rozpínáním. Tím že směřuješ svou pozornost jen na jednu stranu, v tvém případě na stranu negativní, jen vytváříš další pnutí, které se pak odráží uvnitř tebe. Dualitu prostě neoddělíš ! jedině ji můžeš sjednotit... Ty děláš přesný opak, rozděluješ.

Znovu říkám, jednostranný ráj z tohoto světa neuděláš, dualita je jeho součástí a je jen na tobě na co zaměříš svou pozornost... Ve světě je stejně tak dobra jako zla, jen lidé mají tu deformaci, že se zaměřují převážně na zlo a to ve výsledku má za následek to, že se to zlo v nich odráží.

A konec konců mág musí umět jak tvořit , tak bořit....

Hlavně v klidu, mě už to fakt tohlencto nebaví... pořád dokola, jak magoři :D

FTX

Příspěvekod FTX » 31 led 2015, 17:02

Ondra píše:Ty mermomocí , nebo tvým přesvědčením chceš zrušit tuto realitu, v které žijeme, které je utvářena duálním pnutím-rozpínáním. Tím že směřuješ svou pozornost jen na jednu stranu, v tvém případě na stranu negativní, jen vytváříš další pnutí, které se pak odráží uvnitř tebe. Dualitu prostě neoddělíš ! jedině ji můžeš sjednotit... Ty děláš přesný opak, rozděluješ.
Hlavně v klidu, mě už to fakt tohlencto nebaví... pořád dokola, jak magoři :D

Ráj neudělám, to souhlasí. Pokud bys četl můj text o něco pozorněji, tak jsem vůbec nepsal o tom, že negativitu odmítám jako takovou.

Jestli jste to postřehli tak jsem psal na tomto fóru i o mnoha jiných věcech.

Ještě Vám ocituji jeden údajný výrok Ježíše Krista: "Zlo přijít musí, to je jasné. Ale běda tomu, kdo s ním přijde!"

Ondra
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):

Příspěvekod Ondra » 31 led 2015, 18:15

Na světě je X kultur, každá má své vlastní hodnoty, které zas pro jinou kulturu mohou být trnem v oku... třeba za několik cyklů dojde k tomu, že budeme všichni moct žít dohromady a každý bude respektovat hodnoty, vyznání, pohledy, které zastavají druzí.

Firzen
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 104×
Obdrženo poděkování: 70×
Kontaktovat uživatele:

Re: To je zase "skvost"

Příspěvekod Firzen » 31 led 2015, 22:18

FTX píše:To, že to sem maestro postnul je velmi dobře. Tím vlastně testuje vaši úroveň na tomto fóru. To nejsmutnější je, že většina diskutujících je naprosto apatická a takovéhle věci už ani není schopná vidět.

Možná jsou jen schopni nereagovat. :-)

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 25×
Obdrženo poděkování: 560×

Re: To je zase "skvost"

Příspěvekod Cagliostro » 31 led 2015, 23:14

FTX píše:..]

To je jeden z důvodů, proč jsem tohle téma chtěl uzavřít. Každý ať si poslouchá co chce, ale... Na tohle je snad jiné periodika, či jak to nazvat, tipu Facebook.
Těžko bude stejně poslouchat ten, kdo třeba poslouchá ostré techno dechovku, nebo těžký rocker meditace Dalajlámy. Obrazně řečeno. Jsou sice výjimky, ale k tomu se domnívám, tohle forum nemá sloužit.
Uvědomte si, prosím, taky jiné věci. Podprahové sdělení atd. nejsou jenom ve filmech, ale i v muzice. K čakrám, bych to nepřiřazoval, ovšem FTX-ovo strašení je jiný pohled, ale stejně tak plní účel, který chci naznačit.
Již bych se k tématu nevyjadřoval, ale trochu mi byla přiihrána smeč, tak mi to nedalo.
Ego sum, qui sum!

FTX

Příspěvekod FTX » 01 úno 2015, 13:16

Ondra píše:Na světě je X kultur, každá má své vlastní hodnoty, které zas pro jinou kulturu mohou být trnem v oku... třeba za několik cyklů dojde k tomu, že budeme všichni moct žít dohromady a každý bude respektovat hodnoty, vyznání, pohledy, které zastavají druzí.
V tomto souhlasím. I když to někomu tak nepřipadá, tak názory druhých respektuji. Ale to neznamená, že se k nim nemohu vyjádřit.

Firzen píše:Možná jsou jen schopni nereagovat. :-)
Ano, to je také přístup. Nebojte se, donekonečna na to upozorňovat nebudu. Doporučuji ke zhlédnutí: http://energieupramene.blogspot.cz/2015/01/duchovni-agenti-nwo.html

K tomu, aby kultura vydržela nějaké to staletí, se už musí opírat o nějaké trvalejší hodnoty. A ta dnešní kultura, která drancuje všechny zdroje za účelem krátkodobého zisku, mi zrovna jako velký výkvět nepřipadá. Hudba a umění kulturu svým způsobem doprovází a inspiruje. Nic lepšího nemáme a musíme být rádi za to, co je.

Jen poznamenávám že Brána a magie není vědou tohoto věku a ti kteří chtějí kráčet ve stopách Ariona by se měli chovat trochu více uvědoměle. Jinak ublíží a to nejvíce sami sobě. Jakmile někdo výrazně poleví ve snaze o vlastní očistu tak dříve či později se všechna snaha zvrhne v opulentní oslavu Matky Konzumu a hmotných prožitků. A když jsou veškeré morální zábrany pryč, tak potom už jen účel světí prostředky.
Podobně i křesťané by se měli chovat tak jako jednal a žil Kristus a ne tak jako věčně nenažraná honorace kněžích včetně Duky.

A o tom, že straším? Plevel se dá snadno vytrhat, dokud se nerozroste.
Zajímavé video je třeba o Rasputinovi
ten člověk byl mimořádně magicky nadaný, ale současně si neodpustil ani jednu pozemskou rozkoš. Takový život bych sám za sebe žít nechtěl.

Firzen
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 104×
Obdrženo poděkování: 70×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Firzen » 01 úno 2015, 14:22

Tak sem dám taky něco trochu víc marsovského.. :D

Přijde mi to intenzivnější, než slavný metal, a přesto to není temné - i když ta poslední skladba už je možná trochu na hraně.

Ondra
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):

Příspěvekod Ondra » 01 úno 2015, 15:56

FXT: Nejlepší by bylo se sejít a pokecat, třeba k tomu jednou dojde.

Tomáš
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 93×
Obdrženo poděkování: 43×

Příspěvekod Tomáš » 18 úno 2015, 08:10

Pokud jste někdo ještě neviděli film Útěk do divočiny, tak vám vřele doporučuji svou chybu napravit. ;-)

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/vedder-eddie/guaranteed-127125

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/vedder-eddie/society-127123
Hospodin je tvůj ochránce, Hospodin je ti stínem po pravici.

majstro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 74×
Obdrženo poděkování: 31×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majstro » 18 úno 2015, 08:20

Ten film sem videl a vzdycky sem si rikal ze ten typek utika jedine pred sebou.

Adam
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a): 488×
Obdrženo poděkování: 362×

Příspěvekod Adam » 18 úno 2015, 09:49

Tak - působil, že se hledá, ale někoho to opravdu hodně moc táhne do přírody a divočiny, protože tam cítí spojení a svobodu.
Nejsem ani duše, ani tělo, nesmrtelný duch-JÁ jsem,
jsem pouhý svědek tohoto bytí... :akasha

Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”