Neroztříděné (zatím)

Moderátor: zebyja

mek onder
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Poděkoval(a): 256×
Obdrženo poděkování: 352×

Re: Fyzická úroveň

Příspěvekod mek onder » 28 úno 2011, 00:04

Kartáčování upravuje tok lymfy a regeneruje nervový systém,pak pokožka začne dýchat
a spousta škodlivin se vyplaví.Proto je to dobrý počin pro život,je dobré se o sebe trochu
starat :) vyplatí se to ;) masíruju i jazyk kartáčkem na zuby,uvolňuje to srdce..
Ať se daří.
Mc :)
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 25×
Obdrženo poděkování: 560×

Příspěvekod Cagliostro » 15 bře 2011, 10:40

Doplnil bych, že to bude vhodnější v noci, u čerstvého vzduchu.
Ego sum, qui sum!

mek onder
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod mek onder » 15 bře 2011, 18:55

Kartáčuji se spíše ráno:) u otevřeného okna u východu slunce :D a jako doplněk vhodný i pro
úpravu temperamentu je vhodné si kartáčovat hlavu od čela do týlu ;) nejlépe tzv.kartáčem na ježka ( Kadeřnické potřeby )
Moc dobrá pomůcka,praktická.. 8-)
At´se daří.
Mc :)
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Cagliostro » 15 bře 2011, 20:45

Jo jarní ráno je ok., ale já jsem spíše noční "sova". Možná to je spojení, možná ne. Stačí mi denně 5 hidin spánku a jsem v pohodě. Samozřejmě ne pravidelně, občas si dopřávám i 8 hodin, ale 5 mi jinak stačí :P
Ego sum, qui sum!

mek onder
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod mek onder » 15 bře 2011, 21:03

Sova mixnutá skřivanem tě zdraví :) 5hodin je ok ;) ale i v nich se dá pracovat..

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Cagliostro » 15 bře 2011, 21:10

Ano dá. I čerpání energie je někdy umění...
Ego sum, qui sum!

mek onder
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod mek onder » 15 bře 2011, 21:31

Myslel jsem spíš pomáhat druhým v jiných rovinách,či z jiných rovin ;)

Cagliostro
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod Cagliostro » 15 bře 2011, 21:37

No vida, nedorozumnění ;) Samozřejmě naprostý souhlas!
Ego sum, qui sum!

cerpa
mé první příspěvky:)
pohlaví:

Příspěvekod cerpa » 13 dub 2011, 13:50

Zdravím všechny.Jsem tady nový, ale ne zase tak, do teď jsem"jen" naslouchal. Přeji všem mnoho štěstí na cestě... Já jsem na začátku. Chtěl bych se zeptat na nějaké postřehy a rady k magickému deníku, jak začít?

Pete
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 34×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pete » 13 dub 2011, 18:19

Pokud myslis obycejny magicky denik, a ne pouze introspektivni tak je dobre si zapisovat tydle veci

Sny (u snu jsou i dulezite emoce ktere jsi pri nech mel)
Zajimave na prvni pohled nahodne prihody - casem muzes zjistit, ze to byla "rizena nahoda" tudiz ze to melo svuj smysl
Urcite "hrichy" respektive povahove vady, napr ze jsi na nekoho kricel, byl liny, patri to sice k introspekci ale muzes tydle denni poruseni zasad psat do normalniho magickeho deniku
Myslenky, obzvlaste spontalni ktere se ti z niceho nic objevi v hlave (nejaky napad -> inspirace -> mohlo to byt vnuknuti od vyssi bytosti)

Kvazar
jedu jak drak
jedu jak drak
Poděkoval(a): 29×
Obdrženo poděkování:

Příspěvekod Kvazar » 13 dub 2011, 21:52

já bych tam psal vše, co se týká tvého magického výcviku.....jak klady, tak i zápory
hlavní je nic nezkrášlovat a nenamlouvat si, jelikož jde pouze o tebe
čím víc to budeš mít pravdivější, tím dříve dosáhneš úspěchů

podle mého by tam měl být i zapsán jistý řád, kterých věcí a cviků denně dosahuješ
pak budeš vědět s naprostou jistotou , jak si počínáš

souhlasim s Pete, ty hříchy na 100 % .....to je velmi důležité

já jsem si to však rozdělil na 3 deníky na Mentální, Astrální a Fyzické,
jelikož do jednoho se to vše nevejde a není to moc přehledné
Paradox, humor, změna

cerpa
pohlaví:

Příspěvekod cerpa » 27 dub 2011, 10:30

Děkuji za reakci,určitě se nechám poučit zkušenějšími.Co se týče těch snů,mám strašně živé, někdy až neuvěřitelné příběhy a abych řekl pravdu,nevím,co si z nich mám vzít.Ze začátku jsem se snažil vylézt z postele a zapsat si co šlo,ale moje lenost to většinou zhatila.Navíc než někam dojděš,rozsvítíš,stalo se mi,že jsem 90% zapoměl. Pořídil jsem si diktafon a paráda. Jen sáhneš pod postel,po slepu zmáčkněš REC a když jsem pak po týdnu přehrával cca 20 záznamů,nestačil jsem se divit...Doporučuju!!Už se mi podařil dvakrát i lucid,ale dlouho ho neudržím.Nemáte radu jak na to? Zatím dík.

Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 64×

Příspěvekod Anubis » 27 dub 2011, 12:03

cerpa píše:...

Až se trochu procvičíš v mentálních cvicích, tak žádný diktafon potřebovat nebudeš.

Lucidní sny přerušují extáze. Jakmile se jí nepoddáš (nevzrušíš se), tak se můžeš vůlí pohybovat v prostoru. Potom se ty stavy buď stupňují a jednomu stejně podlehneš nebo snově zemřeš. To tě ale nemusí trápit, důležité je přemoct lákadla v té aktuální sféře vědomí. Zítra je taky den (noc).

cerpa
pohlaví:

Příspěvekod cerpa » 28 dub 2011, 12:57

Děkuji Anubisi za povzbuzení.Jak jsem už psal,jsem v začátcích.S cvičeníma začínám a řekl bych, že se mi občas i daří.Své myšlenky jsem schopen pozorovat,i myšlenku zadržím.Do dokonalého vyprázdnění mi sem tam ještě něco skočí,ale i tak jsem spokojen. Ale přiznám se, nepochopil jsem ani za mák princip čtyřpólového magnetu.Je to vůbec možné pro mne jako nezasvěcence,netrápím se tím zbytečně?Přece jen FB o něm píše jako o tajemství. Nebo je se mnou opravdu něco špatně??! :roll:

Anubis
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
Poděkoval(a):
Obdrženo poděkování: 64×

Příspěvekod Anubis » 28 dub 2011, 13:25

cerpa píše:...

Co se týká čtyřpólového magnetu, tak ti neodpovím líp než narpovi TADY. To, že jsi nepochopil jeho fungování je, vzhledem k tomu, že jsi na začátku, logické. Mág ho totiž při své cestě objevuje postupně. Teorie, která je uvedena v Bráně je jen cedule na dveřích a tvůj zájem ty dveře otevírá. To tajemství poznáš ale jen praxí na sobě, nikdo na světě není s to ti to vysvětlit.

Je to práce těžká... podobná prozkoumávání celého vesmíru v jakési lodi. Naštěstí v univerzu platí zákon analogie a každý může hledat ve svém vlastním kosmu nehledě na mnohdy těžké vnější podmínky. Navíc z toho plyne obrovská výhoda, a to taková, že narozdíl od makrokosmu u sebe dokážeš definovat fyzické hranice.

Chceš-li poznat svět, poznej sám sebe.
Naposledy upravil(a) Anubis dne 28 dub 2011, 14:25, celkem upraveno 1 x.

Zpět na “Magický výcvik těla - 1. stupeň”