Zdravím.
Poraďte mi prosím. Mám otázku,ktorá sa ma trochu dotýka.Ako je to s uvoľňovaním sa duše,ducha od fyzického tela po prirodzenej smrti,ak sa ponechá v tele kardiostimulátor?Dať ho vybrať?Ďakujem za odpoveď,môžete príp.do ss.
4.Čakra-problém so srdcom.
Moderátor: Cagliostro
Pravidla fóra
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
Zde nechávám prostor na všechna témata, která se nevlezou do výše uvedených kategorií. Mám zde jenom prosbu, pokud se rozhodnete pro založení nového příspěvku, prosím zkuste popřemýšlet jestli není vhodnější umístění již do hotových kategorií. Nechci zase vyvořit nepříjemný škatulkovací systém, jde mi pouze o to, aby se zde třeba neobjevovaly dotazy na cvičení brány z prvního stupně apod.
- Pete
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 2×
- Obdrženo poděkování: 34×
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kardiostimulátor-strojček na srdiečko.
Nemyslim si, ze to bude mit nejaky vliv. Ale to je pouze muj nazor.
Akorat me k tomu napadlo, kdyz si kazdou nemoc zpusobime sami, stressem, zlymi myslenkami atd.. tak co asi bude predchazet takovemuto problemu..
Akorat me k tomu napadlo, kdyz si kazdou nemoc zpusobime sami, stressem, zlymi myslenkami atd.. tak co asi bude predchazet takovemuto problemu..
-
FTX
Nejdříve je potřeba pochopit duchovní příčinu potřeby kardiostimulátoru. Ta se týká nedostatku lásky "postihuje srdce" a znamená, že člověku musí být vnucen nějaký vnější rytmus zvenku. Člověk není schopen si držet svůj vlastní rytmus, někdo ho násilím ovládá, není schopen se bránit vnějšímu vlivu. Příši obecně, příčina může být individuální ale ve výše uvedených intencích se pohybuje.
Nanapadá mě žádný důvod, proč by měl kardiostimulátor lidskému duchu škodit. Po rozpadu astrální matrice mězi tělem a duší+duchem přestane existovat jakékoliv pouto. Ale ta nevyřešená duchovní příčina zůstává a může nabývat hrozivých rozměrů.
Nanapadá mě žádný důvod, proč by měl kardiostimulátor lidskému duchu škodit. Po rozpadu astrální matrice mězi tělem a duší+duchem přestane existovat jakékoliv pouto. Ale ta nevyřešená duchovní příčina zůstává a může nabývat hrozivých rozměrů.
Pete,FTX ďakujem za odpoveď.To mi je jasné:problémy zo srdcom=nedostatok lásky.
Naposledy upravil(a) mirmin dne 06 črc 2011, 02:06, celkem upraveno 1 x.
- Ondra
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 7×
- Obdrženo poděkování: 32×
FTX: tak to jsi to vzal hodně zkrátka
Nejspíše zde má arytmii na svědomí ischemie, takže primární příčina nebyla v srdci...
mirmin: dle mne to nemůže mít žádný vliv, je to jennom přístroj, který ovlivňuje fyzickou stránku těla.
mirmin: dle mne to nemůže mít žádný vliv, je to jennom přístroj, který ovlivňuje fyzickou stránku těla.
Ondra dakujem.
Naposledy upravil(a) mirmin dne 13 dub 2013, 22:52, celkem upraveno 1 x.
-
FTX
ekeaze píše:FTX: tak to jsi to vzal hodně zkrátkaNejspíše zde má arytmii na svědomí ischemie, takže primární příčina nebyla v srdci... těla.
Nechal jsem se inspirovat knihou Rudiger Dahlke: Nemoc jako symbol. Doporučuji na počtení. Nebudu opisovat vše.
Cituji:
"Zpracování: Poznat kolik mrtvého a mechanického již zaujalo místo v našem životě, vypořádat se s póly rytmus-takt respektive živé nespolehlivé srdce, mrtvý spolehlivý přístroj."
mirmin píše:Poraďte mi prosím. Mám otázku,ktorá sa ma trochu dotýka.Ako je to s uvoľňovaním sa duše,ducha od fyzického tela po prirodzenej smrti,ak sa ponechá v tele kardiostimulátor?Dať ho vybrať?Ďakujem za odpoveď,môžete príp.do ss.
V původním dotazu nebyla o ischemii ani zmínka. Osobě lze pomoci poukázáním na možnost existence nějaké duchovní příčiny jejích problémů. A sama se musí rozhodnout, zda-li si urovná svůj život nebo ne.
Ve zkratce symbolika mozkové mrtvice zase znamená přetížení rozumové složky osobnosti a vytěsnění citu.
Otázka je, jestli to dotyčné osobě není úplně ukradené. Pak už je jen na mirminovi, aby pracoval sám na sobě. Třeba lze začít tím, že oné osobě odpustí vše, co mu kdy udělala. (Jejich skutečný vztah neznám odhaduji, že by mohli být nějak příbuzní.)
- Pete
- mě už nikdo nezastaví

- Poděkoval(a): 2×
- Obdrženo poděkování: 34×
- Kontaktovat uživatele:
EFT by na to mohla byt dobra metoda (emotional freedom techique, aktivace vzpominky spolu s akupunkturnimi body)
Re: 4.Čakra-problém so srdcom.
Mierne som upravil úvodný názov predmetu.Myslím,že by sa mohlo toto vlákno zachovať a písať sem všeobecne o srdcovej čakre.
Naposledy upravil(a) mirmin dne 06 črc 2011, 02:09, celkem upraveno 1 x.
FTX,áno odpúšťanie Tým,ktorí nám ublížili a požiadanie o odpustenie ktorím sme ublížili. Je dôležité na ceste vzostupu.To požiadanie musí byť úprimné-toto je podstatné.Ja som robil v mysli predstavu o odpustenie a odpúšťaní.Týka sa to aj známych,príbuzných,ktorí už nepobývajú medzi nami. Páči sa mi ako sa táto debata posunula ďalej. Všetko dobré.
Naposledy upravil(a) mirmin dne 06 črc 2011, 02:21, celkem upraveno 2 x.
-
FTX
Ovšem ty musíš naformulovat, co vlastně řešíš?? Jinak je celá diskuse bezcenná.
A, Umírá ti příbuzný a ty se o něj staráš?
B, Zajímá tě to celé jen teoreticky?
C, Chceš se vloupat do márnice a tam vypárat zesnulým kardiostimulátor?
D, Je to tvůj problém?
E, Radíš někomu známému.
To odpuštění by ti pomohlo v bodě a,.
A, Umírá ti příbuzný a ty se o něj staráš?
B, Zajímá tě to celé jen teoreticky?
C, Chceš se vloupat do márnice a tam vypárat zesnulým kardiostimulátor?
D, Je to tvůj problém?
E, Radíš někomu známému.
To odpuštění by ti pomohlo v bodě a,.
FTX:Myslím,že otázku som položil jasne a bolo mi na ňu zodpovedané.Následne si to tu aj Ty rozvinul alebo sa snažil k niečomu dopátrať v tejto téme.A zmenil som názov témy na tomto podklade kde sa tu môže debatiť všeobecne o 4.čakre,ak to prinesie úžitok.
A=......
B=všeobecne o 4.čakre príde vhod aj druhým
C=
no coment,to myslíš vážne?
D=Záleží s akého uhla pohľadu sa na to pozriem-pozrieš.V tej otázke som to spomenul.
E=d,e sa nevylučujú
K tej poslednej vete
o čo Ti ide?Prečítaj si príspevok vyššie.Všetko dobré.
A=......
B=všeobecne o 4.čakre príde vhod aj druhým
C=
D=Záleží s akého uhla pohľadu sa na to pozriem-pozrieš.V tej otázke som to spomenul.
E=d,e sa nevylučujú
K tej poslednej vete
Naposledy upravil(a) mirmin dne 04 črc 2011, 19:42, celkem upraveno 1 x.
-
FTX
mirmin píše:K tej poslednej veteo čo Ti ide?Prečítaj si príspevok vyššie.Všetko dobré.
Nechtěl jsem abych do odpovědi zabředl.
Pokud jde o čakry, tak doporučuji na přečtení:
http://williammistele.com/kundalinidummies.htm
William Mistelle píše:The Fourth Chakra—the Heart Center
As long as suffering remains to sentient beings, I will remain to serve.
--the Dalai LamaThird Chakra
Zpět na “Obecná (Nezařazená) diskuze”