pomucky-kosti
- Pete
- mě už nikdo nezastaví

- pohlaví: Muž
- Poděkoval(a): 2×
- Obdrženo poděkování: 34×
- Kontaktovat uživatele:
pomucky-kosti
Bardon pokud vim, se v Evokaci ani v Brane nezminuje o vyuziti materialu kosti (mozna zminuje akorat jsem to nekde prehledl, ale pokud vim tak o tom nic nepise) napriklad v evokaci uvadi materialy jako magnet, drevo, medena roura na vyrobu hulky, ale videl jsem par kde byly pouzity i kosti. Taktez se dneska vyrabi runy vypalovane do kosti.
Muze mi nekdo vysvetlit proc, kdyz se tim Bardon pokud vim nezaobiral ? Je k necemu vyhodnejsi kostni material, pokud jo tak k cemu ?
Muze mi nekdo vysvetlit proc, kdyz se tim Bardon pokud vim nezaobiral ? Je k necemu vyhodnejsi kostni material, pokud jo tak k cemu ?
- Cagliostro
- mě už nikdo nezastaví

- Národnost: ČR
- Poděkoval(a): 25×
- Obdrženo poděkování: 560×
Re: pomucky-kosti
O kostech se samozřejmě dá již konkrétně v magii mluvit.
Tak např.:
České pověsti hovoří o evokování mrtvých, na základě kostí (podobně jako v Erbenovo povídce Svatební košile, ale za účasti nebožtíkova kostí).
Dále se používaly lebky u primitivní víry, že na základě jejího použití, bude možno vytavit zázračné kulky ve Svatojánské noci.
Kosti využíval k léčení (ještě před Bardonem) ve své době známý okultista Hojka. I když později přešel Hojka na jiné methody.
Tak např.:
České pověsti hovoří o evokování mrtvých, na základě kostí (podobně jako v Erbenovo povídce Svatební košile, ale za účasti nebožtíkova kostí).
Dále se používaly lebky u primitivní víry, že na základě jejího použití, bude možno vytavit zázračné kulky ve Svatojánské noci.
Kosti využíval k léčení (ještě před Bardonem) ve své době známý okultista Hojka. I když později přešel Hojka na jiné methody.
Ego sum, qui sum!
- Pete
- mě už nikdo nezastaví

- Kontaktovat uživatele:
Krome spiritismu to ma jake vyuziti ? Je to dobre fluidum ? Nebo jde jen o navozeni psychickeho stavu ze to je z kosti.. ?
- Cagliostro
- mě už nikdo nezastaví

Samozřejmě je to velice silné fluidum. Využívalo se k léčení, a také i magickým útokům. Ostatně, Bardon to popisuje u jiných věcí (vlasů, nehtů aj.). Je zajímavé, že nejčastěji to bylo využíváno právě k těm útokům u domorodců (Afrika, Amerika). Tedy ještě na počátků 20. stol.
Dále to hodně bylo využíváno v alchymii.
Ego sum, qui sum!
- Pete
- mě už nikdo nezastaví

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz je to velice silne fluidum, a kost dobra jako uchyt tak se mi libi todle

Pak je jen otazka, z jakeho zvirete ziskat vhodnou kost (nebudeme na hrbitove prece hledat lidskou ze ?
)

Pak je jen otazka, z jakeho zvirete ziskat vhodnou kost (nebudeme na hrbitove prece hledat lidskou ze ?
- Cagliostro
- mě už nikdo nezastaví

I když o tom mám spíše skeptické myšlení, na venkovech se požívaly hojně kosti kuřat.
Ego sum, qui sum!
-
patanjali
- snažím se trochu psát

- pohlaví: —
- Obdrženo poděkování: 1×
Cagliostro píše:Samozřejmě je to velice silné fluidum. Využívalo se k léčení, a také i magickým útokům. Ostatně, Bardon to popisuje u jiných věcí (vlasů, nehtů aj.). Je zajímavé, že nejčastěji to bylo využíváno právě k těm útokům u domorodců (Afrika, Amerika). Tedy ještě na počátků 20. stol.
Problematika konkrétních útoků za použití magických fluid, konkrétně kostí atd. je popsána ve vcelku zajímavé knize "Energoinformační systém člověka: Choroby z nenávisti", autor T. Rosinský. Popisuje tam konkrétní případy z vlastní praxe jako léčitele. Je z toho patrné, že jsou tyhle praktiky používány pravděpodobně i dnes
- Pete
- mě už nikdo nezastaví

- Kontaktovat uživatele:
Nemuzu premoci problem, ze to zvire muselo byti zabito. Proto by to chtelo minimalne omluvu tomu zvireti, a vysvetleni ucelu a jakysi slib ze to nebude uzivano k skozeni.
Ahoj! My pomucky z kosti vytvarime, takze kdyby byl zajem o kostene kaminky s runami neni problem. Krok toho i ruzne sperky a ritualni pomucky a predmety. Staci se ozvat, nebo napsat na firemni email ines-lors@seznam.cz nebo mrknout na stranky Ines.wz.cz pro vice info o nas 
- Pete
- mě už nikdo nezastaví

- Kontaktovat uživatele:
Byl/byla bys tak hodny/a a rekl/a mi k cemu jsou kosti vyhodnejsi ?Proc je tento material tak ceneny
- Ankhur
- Administrátor

- Poděkoval(a): 48×
- Obdrženo poděkování: 38×
Byl bych s kostmi opatrny.
Je potreba videt astralni a mentalni formu za kazdou fyzickou formou. S tim jsi v takovem pripade spojen.
To se tyka treba mimojine i potravin a vlivu v nich, kdyz je pozres. Jako fyzicka latka tvori Tve fyzicke telo, astralni latka ovlivnuje Tve astralni telo.
Je potreba videt astralni a mentalni formu za kazdou fyzickou formou. S tim jsi v takovem pripade spojen.
To se tyka treba mimojine i potravin a vlivu v nich, kdyz je pozres. Jako fyzicka latka tvori Tve fyzicke telo, astralni latka ovlivnuje Tve astralni telo.
Není to o tom, co chceš, je to o tom, co skutečně uděláš.
- Pete
- mě už nikdo nezastaví

- Kontaktovat uživatele:
Kosti budou pravdepodobne cenene proto, ze se v nich tvori krev a ta je nejcennejsi tekutinou (udajne je krev zivot, a obsahuje v sobe i dusi)
Jinak pokud bych tento material vyuzil, tak bych urcite provedl ocistu (sebe a daneho materialu) a omluvil se dane bytosti, a slibil ji ze nebude pouzivana k zameru skozeni.
Jinak pokud bych tento material vyuzil, tak bych urcite provedl ocistu (sebe a daneho materialu) a omluvil se dane bytosti, a slibil ji ze nebude pouzivana k zameru skozeni.
- Cagliostro
- mě už nikdo nezastaví

Dále tu máme tzv. Kranioskopie, tj. věštění z lidských lebek. U nás k tomu vyšla kniha ve 20. letech, kdy se tím (vědecky) zabýval František Ricardo.
Ego sum, qui sum!
- Pete
- mě už nikdo nezastaví

- Kontaktovat uživatele:
Neni vesteni z lidskych lebek prakticky to same jako vesteni z kristalu ? Tedy v obou pripadech urcite fluidum kulateho tvaru, na ktere se soustredime ?
Uvazuju ze vyzkousim vyrobit hulky z druznych druhu drev a z kosti (po kazde budou obsahovat stejne symboly nebo nebudou obsahovat zadne, aby si byly hulky co nejvic podobne pouze material byl pouzity jiny) zajimalo by me totiz jak se energeticky lisi od sebe drevo a kost.. sice kvalitu energie merit neumim, ale alespon velikost energie bych mohl zmerit
Uvazuju ze vyzkousim vyrobit hulky z druznych druhu drev a z kosti (po kazde budou obsahovat stejne symboly nebo nebudou obsahovat zadne, aby si byly hulky co nejvic podobne pouze material byl pouzity jiny) zajimalo by me totiz jak se energeticky lisi od sebe drevo a kost.. sice kvalitu energie merit neumim, ale alespon velikost energie bych mohl zmerit
- Cagliostro
- mě už nikdo nezastaví

Pete píše:Neni vesteni z lidskych lebek prakticky to same jako vesteni z kristalu ? Tedy v obou pripadech urcite fluidum kulateho tvaru, na ktere se soustredime ?
Není, obě vyzařují jiné prvky fluida. Navíc kosti asi nebudou to pravé ořechové, to zavání černou magií-nekromancií.
Ego sum, qui sum!