Pozvánka na Astrologický kurz 2020

Na tomto místě dávejte a pište podklady pro setkání a společnou práci

Moderátoři: Cagliostro, Anubis, Tomáš, Saila

mek onder
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví
pohlaví: Muž
Poděkoval(a): 256×
Obdrženo poděkování: 352×

Pozvánka na Astrologický kurz 2020

Příspěvekod mek onder » 26 lis 2019, 09:06

Pozvánka na astrologický kurz 2020 pořádá Jana Muroňová, astrologie Ostrava

Milí přátelé, posílám konečnou verzi astrologického kurzu. Zvažte, jestli splňuje vaše představy. Děkuji a srdečně zdravím Jana Muroňová

Přijměte prosím pozvání na kurz výuky astrologie v délce 45 hodin.
Výuka bude zaměřena pro zájemce o astrologii jak začátečníky, tak i mírně pokročilé, a také pro ty, kteří si chtějí prohloubit své znalosti.

Záměrem kurzu je naučit se samostatně nalézt a hlasitě hovořit o příčinách, proč se děje to, co se děje.

Výuka bude probíhat vždy v pátek - od 17 do 20 hodin - to je 3 hodiny, dále v sobotu od 9 do 18 hodin - to je 9 hodin výuky a v neděli od 9 do 12 hodin, to jsou 3 hodiny. Celkem 15
výukových hodin.

Termíny kurzu 13.3. - 15.3., 3.4. - 5.4., 15.5.-17.5.2020

Místo konání: Obchodní akademie a Vyšší odborná škola sociální,Karasova 1140/16 Ostrava Mariánské Hory

Odhadovaná cena za jeden kurz asi 2000 Kč, za celý kurz pak 5400, placeno předem. Záležet bude na ceně místnosti a počtu účastníků.

Program kurzu:

13.-15.březen:
seznámení s osobním horoskopem, podrobný rozbor se zaměřením na zdraví v horoskopu, energetický systém člověka, to jsou emoce, myšlenky, duchovní sféra. Dále zaměření na vztahy jednotlivých členů rodiny, přátel, v zaměstnání.

3.-5.dubna: hlubší zaměření na prognostiku, dědičné zátěže, nevědomé programy, které nás ovlivňují, cesta duše.

15.-17.květen: astrologie v dějinách jednotlivých států, v historickém vývoji. To je duchovní vývoj národa, politické systémy, počasí a příroda, architektura, módní oblékání, umělecké vyjádření.

Všichni zájemci o tento kurz jste srdečně zváni.

Přihlášky zasílejte na adresu: +420723955809

Webové stránky http://www.astroloqie- ostrava.cz/ http://www.janamuronova.mvsteria.cz

Prosím o přeposlání pozvánky také vašim přátelům. Za to děkuji.
Se srdečným pozdravem Jana Muroňová, lektorka kurzu.
Přílohy
Pozvánka na Astrologický kurz 2020.pdf
(31.82 KiB) Staženo 115 x
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.

mek onder
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Re: Pozvánka na Astrologický kurz 2020

Příspěvekod mek onder » 26 lis 2019, 16:53

Ozvat se můžete mě,já ji pošlu seznam a domluvíme podrobnosti..ubytování pro přespolní a prostory už jsou,tak dejte vědět v případě zájmu.Díky.
..všechny věci tady jsou skutečně jenom dočasné - pouze Duch je dokonalou podstatou. Nikde mimo tebe samotného není pro tebe cíle. Jediný smysl a cíl vlastního života je v rozpoznání vlastního životního úkolu, tj. ve vědomí vlastního živého poměru k Bohu.

mek onder
mě už nikdo nezastaví
mě už nikdo nezastaví

Příspěvekod mek onder » 06 pro 2019, 15:48

Ten kurz astrologie se posunuje na březen,duben, květen..v pondělí mi to ještě pošle i s dalšími info(ubytování,cena..) tak doplním další info.Pokud máte zájem tak se ozvěte.Ať se daří.Mc

marvin
Administrátor
Administrátor
Národnost: ČR
Poděkoval(a): 586×
Obdrženo poděkování: 888×
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod marvin » 10 pro 2019, 08:44

Pravá mysl pojme všechny lži a klamy, aniž by byla zmatená.
Pravé srdce pojme jed nenávisti, aniž by došlo k újmě.

Zpět na “Veřejná Komunita”